Young Adult

Raporteaza film nefunctional!

Young Adult este un film american de comedie 2011 întuneric regizat de Jason Reitman, de la un scenariu scris de Diablo Cody. Reitman şi Cody au lucrat impreuna la filmul anterior 2007, Juno. Filmul a avut un comunicat de limitat la 9 decembrie 2011, şi un comunicat de larg, pe 16 decembrie, la comentarii, în general, pozitive.

În Minneapolis, Minnesota, auto-absorbit Mavis Gary (Charlize Theron), este divorţată, 37 de ani, scriitor fantoma din seria de romane Waverly Prep. adulţi tineri, care este termenul limită cu editorul ei de a termina ultima carte a în curând-a-fi-anulat serie. În timp ce se confruntă cu o bloc creativ, Mavis primeşte un e-mail cu poze cu fiica ei nou-născut de liceu prietenul de prieteni Slade şi soţia lui Slade Beth. Crezand ca aceasta să fie un semn ca ea si de prieteni sunt menite să fie împreună, Mavis se întoarce în oraşul ei de Mercur, Minnesota, pentru a recupera viaţa ei cu prieteni, sub pretextul că este supravegherea o afacere imobiliara.

La sosirea după mai multe ascultă la Teenage Fanclub de pe un mixtape de prieteni a dat-o în liceu, Mavis-l invită să o întâlnească la un bar local, sport de dragul vremurilor vechi de a doua zi. În timp, ea se duce singur la un bar diferit, Woody. Acolo ea se reconectează cu un fost coleg de clasă ea abia îşi aminteşte, Matt Freehauf, care a devenit invalid după ce a fost bătut de către sportivi, care în mod eronat presupus că era homosexual. Spune Matt Mavis că planurile ei de a distruge căsătoria lui Buddy sunt nebun, dar Mavis-l ignoră.

În ziua următoare, Mavis întâlneşte prieteni la barul sportiv, în cazul în care se execută în Matt, contabil Baroului, care tachinează Mavis despre planurile ei. Pe drumul lor, invită prieteni Mavis la o prezentare de bateristul lui Beth “rock mama”, şi solicită ei să dea un autograf unele dintre cărţile ei pentru nepoata lui Buddy. Mavis este de acord, şi, după ce a petrecut o noapte se îmbăta cu Matt, care distilează Bourbon de casă în garaj a casei le împărtăşeşte cu sora lui Sandra, a participat la concert, în cazul în care mamele alte resentimente fata de ceea ce isi aminteste ca psihotic bal ” căţea regina. ”

Prieteni devine inconfortabil cu avansuri Mavis “, şi decide să plece. Beth vrea să extindă noapte fetelor ei de afara, cu toate acestea, astfel încât Mavis ofera de a conduce acasă beat de prieteni. Pe gazon au în comun un sărut, care este rapid rupt atunci când Babysitter deschide uşa din faţă pentru a le salut. A doua zi, după o întâlnire cu părinţii ei ciudat, Mavis este invitat la ceremonia de fiica lui Buddy de numire. Ea merge cu Matt din nou, a lui Woody, în cazul în care acestea continuă să obligaţiuni şi mai târziu ceartă. În ziua următoare, Mavis participă partid, în cazul în care ea declară dragostea ei pentru prieteni, dar el a refuzuri. Înnebunită de durere, Mavis încearcă să plece şi se execută în Beth, care se varsă accidental vin pe rochia Mavis “. Insulte Mavis ei, şi lacrimi în ochi relevă faptul că ea a rămas însărcinată cu copilul lui Buddy ani în urmă, dar a avut un avort spontan, după trei luni.

Prietene, care a pregătit un cadou tambur-set pentru Beth în garaj, deschide uşa de garaj şi cu întârziere învaţă ce este transpirata. Mavis-l întreabă de ce el a invitat-o. El dezvăluie că a fost ideea lui Beth, ca ea se simte rău pentru Mavis. Umilit, Mavis părăseşte partidul şi Matt vizitează, în cazul în care ea se descompune în lacrimi şi initiaza sexul. În dimineaţa următoare, în timp ce Matt doarme, Mavis are de cafea, în bucătărie, cu Sandra, care spune Mavis e mai bine decât restul de Mercur. Mavis îşi dă seama că are nevoie pentru a merge înapoi la oraş. Sandra cere să meargă cu ea, dar refuzuri Mavis ei şi lasă singur.

Pe drum ei afară, ea este în măsură să scrie ultimul capitol al cărţii, în care personajul principal, la fel ca Mavis, realizează adevărata semnificaţie a fi un adult, şi ambele se pregătească pentru a începe viaţa lor din nou.