You Don’t Mess With the Zohan

Raporteaza film nefunctional!

Zohan Dvir (Adam Sandler) este un soldat supraumană, dar bun la suflet israelian contra-terorismului și cele mai bune și mai respectate în Forțele de Apărare Israeliene. Cu toate acestea, Zohan a devenit atât de dezgustat și dezamăgite luptă constantă, în secret visează să se mute în Statele Unite ale Americii și de a deveni un salon de coafură. Aceasta ajunge la un punct de rupere atunci când un grătar el găzduiește este întreruptă de FIL trimiterea Zohan într-o misiune pentru a opri un grup terorist palestinian condus de personal arc-inamic, Fatoush “Fantoma” Hakbarah (John Turturro). În ciuda faptului că supărat pe partidul său stricat, Zohan se vede ca lui sansa de asteptat mult timp pentru a părăsi FIL și pentru a muta în America. În timpul urmăririi el falsuri propria moarte și introduce pe ascuns el însuși pe un bilet de avion spre New York, tăierea părului său și luând alias “Scrappy Coco” (numele a doi câini a impartit zbor cu), în timp ce pretinde că este “pauză Australian, Jumătate Muntele Everest. ” Între timp, devine incredibil de Phantom bogat și celebru pentru uciderea presupune Zohan și începe propria afacere fast-food, “Muchen Tuchen”.
Inițial pretenții în a fi angajat la mai multe saloane, expertiză militară Zohan lui l câștigă un nou prieten, Michael (Nick Swardson), care îi dă un loc unde să stea. Cu toate acestea, Michael incepe sa sperii când el găsește Zohan sex cu mama lui. Zohan întâlnește un tip pe nume israelian Oori (Ido Mosseri), la o discotecă, el recunoaște Zohan, dar este de acord să păstreze identitatea secretă. Oori-l duce la un bloc din Manhattan umplut cu americanii de Est Orientul Mijlociu, care sunt împărțite între o parte palestinian și o latură israelian a străzii. Zohan încearcă să aterizeze un loc de muncă într-un salon de luptă al unei femei pe nume Dalia palestinian (Emmanuelle Chriqui). După numai prima care permite Zohan să măture etaje gratuit, în cele din urmă ea îi permite să fie un stilist după ce-i place o doamnă senior, cu o tunsoare satisfăcătoare și înapoi room service sexuală. Reputația lui Zohan se răspândește instantaneu în rândul femeilor în vârstă de Manhattan. Boom Dalia de afaceri, supărătoare Grant Walbridge (Michael Buffer), un magnat corporatist care a fost încercarea de a forța afară toți locatarii locale de pe bloc, astfel că el poate construi un mall.
Zohan este identificat de către un șofer de taxi palestinian pe nume Salim (Rob Schneider), care poartă o ranchiună împotriva Zohan pentru că a luat capra distanță. Salim convinge prietenii săi să-l ajute să omoare Zohan, dar el este forțat după o încercare de bombă nu a reușit să contacteze Phantom. Salim încearcă să șantajeze Phantom, dar el sfârșește se ridică sfârșitul rigid de acord ca el convinge Phantom pentru a vizita New York, pentru a găsi Zohan. Între timp, Zohan își dă seama că el a căzut în dragoste cu Dalia, și vine curata a lui Michael, iar mama sa despre identitatea lui adevărată, inainte de intalnirea cu Dalia. Respinge Dalia Zohan după ce el dezvăluie el a fost anterior un israelian contra-terorismului operativ. Zohan decide să plece și Dalia confrunta Fantoma intr-un joc de campionat sac Hacky sponsorizat de Walbridge. Lupta lui Zohan se taie scurt, cu știri bruscă a blocului din Orientul Mijlociu a fi atacat, iar el pleacă repede.
Zohan ajunge si calmeaza israelieni și palestinieni, care au fiecare vina altul pentru violență, în timp ce face pace cu Salim. Phantom atunci apare și se confruntă cu Zohan, dar refuză să lupte Zohan. Dalia pare, dezvăluind că ea este sora lui Phantom, și convinge fratele ei de a coopera cu Zohan împotriva incendiatorilor, dovedit a fi necioplit albe rasiste angajați de Walbridge să instige o revoltă inter-etnice, astfel el poate obține mall noul său în urma. Ca Zohan și Fantoma de lucru pentru a salva blocul, acesta din urmă recunoaște că el a dorit întotdeauna să fie un vânzător de pantofi, mai degrabă decât un terorist. Deși rednecks sunt învins și Walbridge trimis la închisoare, Phantom distruge accidental toate magazinele de pe bloc. Cu toate acestea, cu israelienii și palestinienii unite, blocul este transformat într-un mall colectiv deținută numit pace și fraternitate foc Asigurari Mall. Fantoma deschide un magazin de pantofi din mall, Salim se întoarce capra lui, pe care el dă plimbari pe copii, și Zohan și Dalia deschide un salon de înfrumusețare în comun, având în Zohan căsătorit Dalia. Părinții lui Zohan apar aprobarea noua sa viață înainte ca tatăl său cere ca el taie părul, pe care el fericit face.