Yes Man

Raporteaza film nefunctional!

Los Angeles împrumut bancar ofițer Carl Allen (Jim Carrey), a devenit retras de la divorțul său de la fosta soție Stephanie (Molly Sims). Ignorând în mod regulat prietenii lui Pete (Bradley Cooper) și Rooney (Danny Masterson), el are o perspectivă din ce în ce negativ asupra vieții lui. Într-o zi, un coleg vechi sugerează că el se duce la un “Da!” seminar cu el, care încurajează însoțitorii săi să profite de ocazie pentru a spune “Da!”. Carl consideră că opțiunea, dar ratează ulterior petrecerea de logodna lui Pete. Un Pete iritat se transformă în sus la casa lui și l-berates, spunându-i că el va ajunge complet singur, dacă acesta nu schimbă viața. Carl decide să participe la seminar și îndeplinește inspiratie guru Terrence Bundley (Terence Stamp), care-l public în procesul de luare browbeats un legământ cu el însuși. Carl fără tragere de inimă promite să nu mai fie un “No Man” și promite să răspundă “Da!” la fiecare ocazie, solicitare sau invitație, care se prezintă ulterior.
După seminar, spune da la cererea unui om fără adăpost lasă doar Carl blocați în Elysian Park. Deziluzionat, el drumeții la o stație de gaz, unde întâlnește Allison (Zooey Deschanel), o femeie tânără neortodox. Ea îi dă o plimbare înapoi la mașina sa pe scuter ei și îl sărută înainte de a pleca. După această experiență pozitivă, Carl se simte mai optimiști în ceea ce spui da. Cu toate acestea, el refuză sexul oral de la Tillie pe aproapele său în vârstă (Fionnula Flanagan), ceea ce duce la care se încadrează în jos pe scări și aproape obtinerea atacat de un câine. Văzând repercusiunile spune nu, el merge înapoi la Tillie. Deși inițial dezgustat cu gândul, Carl este în cele din urmă pleasured de Tillie și complet se bucură de timpul petrecut cu ea lui.
Carl începe să profite de fiecare oportunitate care vine drumul său. El își reînnoiește prietenia lui cu Pete și Rooney, construieste o legătură cu șeful său, Norman (Rhys Darby), logodnica lui Pete asistă, Lucy (Sasha Alexander), participă la cursuri de limbă coreeană, se alătură un persan site-ul matrimoniale, și mult mai mult. Spune da în mod constant în avantajul lui Carl. El câștigă o promovare la locul de muncă corporative și, făcând uz de lecții de chitară sale, joacă Blind treilea ochi a lui piesa “Jumper”, pentru a convinge un om să nu se sinucidă. Acceptarea bilete la concerte de la un promotor, el vede o trupa numita idiosincratic Munchausen prin proxy al cărui solist se dovedește a fi Allison. El este fermecat de quirkiness ei, ea este fermecat de spontaneitatea lui și cei doi încep intalniri.
Ca relația lor se dezvoltă, Carl și Allison se întâlnesc la aeroport pentru o excursie week-end spontan. După ce a decis să ia primul avion din oraș, indiferent de destinație, ei sfârșesc în Lincoln, Nebraska, în cazul în care au legătură mai mult. Ca acestea să ia adăpost de ploaie, solicită Allison Carl să se mute cu ea și el este de acord ezitant. În timp ce verificarea in pentru zborul de retur, Carl și Allison sunt reținute de către agenți FBI, care l-au profilat ca potențial terorist, deoarece el a luat lecții de zbor, a studiat coreeană, a aprobat un împrumut de la o companie de îngrășământ, sa întâlnit o iranian, și a cumpărat bilete de avion de la ultimul minut. Pete, avocatul lui, călătorește în Nebraska pentru a explica obiceiurile ciudate lui Carl, lecții, și deciziile. Ca ea va afla despre legământul lui Carl motivațional, Allison începe să se îndoiască de angajamentul său de a ei a fost niciodată sincer. Decide că ea nu mai poate avea încredere în el, lasă Allison Carl și refuză să se întoarcă apelurile sale telefonice.
Viața lui Carl ia o întorsătură în rău, și el aproape uită de duș lui Lucy. El reușește să aranjeze un duș surpriză majoră, setați Norma prietenul său cu Soo-Mi (Vivian Bang), o fată coreean, și Rooney cu Tillie. După petrecere, Carl primește un apel telefonic de la lacrimi Stephanie, al cărui nou iubit a mers pe ea. Când Carl se duce la apartamentul lui Stephanie să o consoleze, ea îl sărută și întreabă dacă le pot obține din nou împreună. După Carl emfatic spune nu, norocul lui ia o întorsătură în rău și el decide să se încheie angajamentul său de a legământului.
Carl merge la centrul de convenții și ascunde în bancheta din spate a lui Terrence Cabrio, astfel încât el poate să cerșească fi eliberat din legământul. Carl apare ca Terrence conduce off, și se ciocneste terifiati Terrence cu un vehicul din sens opus. Cele două sunt luate la un spital. După Carl recuperează constiinta, spune Carl Terrence că nu a existat nici un legământ. Punctul de plecare a fost doar pentru a deschide mintea lui Carl la alte posibilități, să nu ia permanent de capacitatea lui de a spune nu, dacă el avea nevoie să. Eliberați din această reținere, Carl găsește Allison și admite că el nu este pregătit să se mute cu ea încă, dar că el o iubește cu adevărat. Cuplu se reîntâlnesc.
La sfârșitul filmului, Carl și Allison sunt văzute donat un camion de haine la un adăpost fără adăpost locală. Tăierea la scena “Da!” Seminarul, Terrence este văzută de mers pe jos pe scenă la câteva sute de membri ai audienței gol. Se presupune că participanții au spus da pentru a dona hainele lor de caritate.
La jumătatea prin intermediul creditelor, Carl și Allison sunt văzute punerea în costume role 31-roți și curse în jos un deal. Costume sunt fictive cum inventat de unul dintre oamenii lui Carl a aprobat un împrumut cu. Costume sunt o invenție viața reală a designerul francez Jean-Yves Blondeau.