Yakeen

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu recuperare de SIMAR (Priyanka Chopra) şi soţul ei Nikhil (Arjun Rampal) de la un accident de masina. Aproape SIMAR cu unscratched dar Nikhil are daune majore interne şi externe, precum şi de amnezie. SIMAR cu Nikhil determinată, care va primi mai bine şi reia viaţa, şi aduce în cele mai bune chirurgi pentru a reconstrui deteriorate piciorul şi a feţei, şi apoi mai târziu l-Ajutarea cu terapia spital.
Deşi Nikhil este la prima prudent şi precaut, dragoste şi dăruire lui SIMAR-l câştigă peste. După şase luni de tratament el este eliberat din spital şi de întoarcerea acasă cuplu. Insistă asupra faptului că SIMAR Nikhil continua cu viaţa lui şi îl încurajează să se întoarcă la muncă, deşi în prealabil ea îl avertizează că nu sunt bune şi rele atât oamenii din jur, şi este de până la el pentru a decide cui să aibă încredere.
Odată ce Nikhil se intalneste cu prieteni vechi şi merge Lui prin fişiere personale, înregistrări în care constată că tot nu era bine în viaţa sa anterioară. Acum nesigur de motive soţiei sale reale, Nikhil începe să reconstituie paşii săi din noaptea accidentului, reuniţi cu Tanya vechiul său prieten (Kim Sharma), care îi spune că în noaptea de accident, el a şarpe planificat să înfrunte şi să divorţeze de SIMAR pentru infidelitatea.
Nikhil angajeaza un detectiv particular pe nume Chamanlal (Saurabh Shukla), care descoperă că acuzaţia este adevărat, şi SIMAR şarpe a fost o aventură cu un bărbat cunoscut sub numele de “Kabir”. Nikhil secret trasee SIMAR aude unul jocuri de zi şi vorbind la telefon cu Kabir, în care ea insistă că relaţia lor este de peste, deoarece ea a căzut înapoi în dragoste cu Nikhil. Cu toate acestea, SIMAR Kabir este de acord să îndeplinească o ultima dată. Nikhil urmează SIMAR este o casă conspirativă, în cazul în care el Martorii o ceartă între aparenta SIMAR şi Kabir. Dupa o urmarire prin pădure, este dezvăluit faptul că SIMAR organizat întreaga lucru: Kabir nu a fost niciodată la telefon, nici în casă, pentru că el a fost mort în timp ce întreg. SIMAR mărturiseşte că, în noaptea de accident de masina, sarpe Nikhil găsit SIMAR Kabir şi împreună, şi în furia sa, el a ucis Kabir. SIMAR şarpe a vrut să protejeze Nick de vina, din moment ce lui au crezut că ar fi de sarpe Amnesia o şansă de a începe relaţia lor din nou.
Nikhil consideră că această poveste, şi este împăcat cu SIMAR temporar. El este apoi contactat de către Tanya, care susţine că are anumite informaţii noi importante. Atunci când Nick se duce la casa de jocuri de noroc, el a împuşcat jocuri Găseşte mort în camera ei. Nikhil Informează Chamanlal că a fost cu mai multe amintiri vii la noaptea accidentului, şi are o idee în cazul în care Kabir a fost îngropat. Ei conduce acolo şi dezgropa corpul, care a fost păstrat în zăpadă. Cu toate acestea, fata cadavrul este exact la fel ca a lui Nikhil.
“Nikhil” îşi dă seama că el este de fapt Kabir, un şarpe şi a fost unul care are o aventura cu SIMAR toate de-a lungul. Prin flashback, este dezvăluit faptul că a fost Nikhil reală punct de vedere emoţional abuziv faţă de SIMAR. Kabir (Sudhanshu Pandey, Arjun Rampal, dar cu vocea lui) văzut SIMAR fiind abandonat de Nikhil o noapte la o petrecere, şi a luat jocuri. Aventura lor a început de la acel moment, dar după un timp au început să se simtă Kabir SIMAR Asta a fost prea posesiv de el. În noaptea de accident, Kabir şarpe a fost încercarea de a părăsi SIMAR, care a ameninţat să se sinucidă în cazul în care el a Sat Doar atunci Nick a apărut şi a început o luptă cu Kabir, care sa încheiat Când SIMAR împuşcat şi ucis Nick cu pistolul ei. Ei au pus corpul în portbagaj Nikhil lui, şi Organismul îngropat în zăpadă, în jungla de lângă graniţa din panică. Pe drum Kabir SIMAR acuzat de crimă şi este hotărât să meargă la poliţie cu toate acestea SIMAR se opune şi de această Kabir, în argumentul lor îşi pierde concentrarea, controlul masinii, ducând astfel în accident.
Înapoi în prezent, Kabir se Furios Această identitate întregul său a fost jefuit de SIMAR Când ea a ordonat chirurgii de plastic pentru a reconstrui faţa lui după chipul şi asemănarea Nikhil lui, profitând de faptul că Kabir şarpe pierdut memoria, iar medicii asumat Kabir Pentru a Fii Nikhil şi el portofelul şarpe Nikhil pe el. El curând Chamanlal şi să decidă pentru a aduce organismului Nikhil la raft, dar este oprit când SIMAR prezinta si impusca Chamanlal. Se confruntă cu Kabir SIMAR asupra acţiunilor sale şi este hotărâtă să spună adevărul la poliţie şi le-ar expune punctele de joacă care Nikhil de la raft. SIMAR Kabir impusca din disperarea de a opri el şi falsuri Kabir moartea sa, în scopul de a obţine con SIMAR şi jocuri de arme de foc. În timp ce de conducere SIMAR imploră lui Kabir asuma identitatea lui Nick să se bucure de averea, statutul şi soţia lui, dar cu hotărîre Kabir menţionează în termeni clari, el este făcut cu SIMAR şi el este acum de gând să ia jocuri la raft o dată şi pentru totdeauna.
SIMAR realizarea jocuri Kabir nu-l iubesc mai Informează că, dacă el nu va fi cu ei în această viaţă, atunci ea va face sigur că-l omoară şi aduce împreună rol împreună în moarte. SIMAR trage de frânare de urgenţă, rezultând în Kabir trece prin parbriz şi apoi încearcă să-l treacă peste şi să ucidă reciproc într-un alt accident. Kabir reuşeşte să sară în siguranţă în timpul Lui, dar are şi grav accident SIMAR. Lui Kabir se vedea benzina pe masina scurgeri, se grabeste sa Salvaţi SIMAR şi a aduna puncte înainte de a explodează auto. Dar lasa prada SIMAR a rani jocuri pe loc, lăsând Kabir cu nici o alegere, ci să părăsească jocuri şi în loc să ia trupul Nikhil de la trunchi şi se îndepărtează de maşină înainte de a explodează.
În final se Kabir în cele din urmă posibilitatea de a merge la rafturi, Introducerea cadavrul Nikhil cu el şi creditele finale începe peste picior de Kabir poveste sau in care explica de ofiţerii de poliţie.