X-Men Origins: Wolverine

Raporteaza film nefunctional!

În 1845, James Howlett, un băiat de viaţă, în nordul Canadei, vede tatal ucis de groundskeeper Thomas Logan. Traumatisme activeaza mutaţie băiatului: gheare de os iasă de la James “mâini, şi a ucide Thomas, care dezvăluie cu respiraţia lui moarte că el este James” adevăratul tată. James fuge în pădure, împreună cu Thomas, fiul lui Victor Creed, care este astfel “James jumătate de fratele. Ei petrec în secolul următor ca soldaţi, lupta în Războiul Civil, atât război mondial, Razboiul Coreean şi Războiul din Vietnam. În 1973, Victor (Liev Schrieber) încearcă să violeze o femeie local din sat, dar este oprit după ce a omorât un ofiţer superior. James (Hugh Jackman) apără fratele său, iar cei doi sunt condamnaţi la executarea prin împuşcare, pe care acestea vor supravieţui. Maiorul William Stryker (Danny Huston) le apropie, acum în custodia militar, şi le oferă apartenenţa la echipa X, un grup de mutanţi, inclusiv agent lunetist Zero (Daniel Henney), Wade Wilson spadasin (Ryan Reynolds), teleportor Wraith John (Will. i.am), invulnerabil Fred Dukes (Kevin Durand) si electropathic Chris Bradley (Dominic Monaghan). Ei se alăture echipei, dar acţiunile grupului contestabile şi nerespectarea umane cauza James viaţă să plece.
Şase ani mai târziu, James, acum merge de numele Logan, locuieste in Canada, cu iubita sa, Kayla SILVERFOX (Lynn Collins). Colonelul Stryker localizează Logan şi-l avertizează că cineva este uciderea de membri ai echipei, atât Wilson si Bradley sunt morţi. La scurt timp după aceea, Victor Kayla crime şi atacuri Logan. Stryker Logan ofera o modalitate de a bate Victor; Logan trece printr-o operaţiune de a consolida scheletul său cu adamantium, un metal practic indestructibil. Înainte de procedura, Logan solicită pentru Dog Tags noi, inscriptionate cu “Wolverine”, bazat pe o poveste, care ia spus Kayla. Odată ce procedura este completă, memorie Stryker ordinele lui Logan şterse, dar aude Logan şi luptă în calea lui. Ca Logan ruleaza, Zero-l urmareste jos, dar este ucis.
Localizează Logan Wraith şi Dukes şi le solicită cu privire la localizarea unui nou laborator Stryker, denumit în continuare “Insula”. Ei spune-i să găsească Remy “Gambit” Lebeau (Taylor Kitsch-ul), care au scăpat şi cunoaşte locaţia de Insula. Logan şi Wraith localiza Gambit în New Orleans, dar când Logan cere pentru localizarea insulei, Gambit bănuieşte el a fost trimis să-l recupereze şi a atacurilor. Afară, Logan constată Victor, care tocmai a ucis Wraith şi lupta doi. Când Logan este pe cale de a ucide Victor, întrerupe Gambit, şi scapă Victor. Lupta Logan şi Logan Gambit înainte de a-l convinge că nu este de lucru pentru Stryker. Gambit-l ia la facilitatea de Stryker pe Mile Island Trei. După ce a aflat de fiul lui Stryker mutante şi să creadă că el este prea aproape de emoţional la situaţia, General Munson încearcă să închidă de armament XI în jos, dar Stryker-l omoară.
Acolo, află că Logan Kayla este viu si a conspirat cu Stryker, în schimb pentru siguranţa sora ei. Înfuriat, Logan frunze. Victor, apoi ajunge, cerând lipire adamantium promis pentru serviciul său, dar refuză Stryker pe baza faptului că Victor nu ar supravieţui procedura. Victor încearcă să omoare Kayla, dar Logan aude ţipetele ei şi se întoarce. Logan infrangeri si ucide aproape Victor. Între timp, Stryker activează Weapon XI, un “criminal mutant”, cu abilităţi de mutanti alte lipite de corp Wade Wilson, care se referă la Stryker ca “Deadpool”.
Kayla şi Logan gratuit închişi mutanţi, şi de evacuare a acestora sunt descoperite de Deadpool. Logan detine Deadpool oprit în timp ce mutanti fugă. În timpul evadării, Kayla, ranit de moarte, decide să rămână în urmă în timp ce partidul condus de Scott Summers (Tim Pocock) este întâmpinat de către profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), care le oferă adăpost la scoala lui.
Atrage Logan Deadpool la partea de sus a unuia dintre turnuri de răcire de plante. Logan este aproape ucis până intervine Victor. După o luptă lungă, Logan reuşeşte să decapita Deadpool şi lovi cu piciorul-l în baza turnului de răcire. Ca el cade, capul trage blaşti optic care cauzeaza turn pentru a începe care se încadrează în afară. Victor Plecare şi Logan este salvat de la colaps turn de Gambit. După ce constată Logan Kayla, Stryker îl împuşcă în frunte cu gloanţe adamantium, făcându-l inconştient. Kayla foloseste puterile ei de persuasiune pentru a face Stryker renunţe la arma şi îi porunceşte să “meargă până la [sale] hemoragie de picioare”, înainte de a muri din rănile ei. Gambit se intoarce ca Logan îşi recapătă cunoştinţa, dar leziuni ale creierului cauzate de gloanţe a declanşat amnezie. Gambit încearcă să convingă Logan să vină cu el, dar el refuză, dorind să meargă pe calea lui.