X-Men 2

Raporteaza film nefunctional!

Nightcrawler, un mutant teleportarea, încearcă să-l asasineze pe preşedintele Statelor Unite, în Casa Albă, dar el nu şi scapă după ce a fost împuşcat de un agent al Secret Service. Wolverine se îndreaptă spre Lacul alcaline, dar constată rămâne nimic de bază. Logan se întoarce la şcoală, reunit cu Rogue, prietenul ei, Iceman, Cyclops, Storm, şi Jean Grey. El este solicitat de profesorul Xavier sa ma uit peste copiii de la şcoală, în timp ce Storm şi Jean găsi Nightcrawler, cu ajutorul profesorului şi Cerebro.
Ciclopii şi profesor vizita Magneto în închisoare lui din plastic pentru a vedea dacă a avut nici o parte la atacul asupra preşedintelui. Citirea mintea lui Magneto, profesorul descoperă că un agent sub acoperire guvern, William Stryker, a fost extragerea de informaţii de la Magneto. O capcană este suspendată şi ciclopi şi profesorul sunt capturate de către Stryker şi asistentul lui Yuriko Oyama. Un raid militar al X-Mansion începe, cu soldaţii sedative fiecare elev se afla. Cu toate acestea, planul esueaza atunci când Wolverine loveşte din nou şi ucide un număr mare de oameni a lui Stryker, în timp ce Colossus, Rogue, Iceman, Pyro, iar cele mai multe dintre studenţii scape printr-o serie de tuneluri ascunse în şcoală. Wolverine se confruntă cu Stryker, care nu aruncă nici o lumină în trecutul său. Revine Omului Gheturilor, salvează Wolverine prin crearea unui zid de gheaţă între el şi Stryker, şi ambele au de evacuare, prin unul dintre tuneluri. Stryker soldaţii lui au reuşit deja în sedative şase elevi şi a reuşit să rupă în interiorul Cerebro.
Pretinde senatorul Robert Kelly şi Yuriko, Mystique informaţii cu privire la câştigurile de închisoare a lui Magneto şi oferă un mijloc pentru el să scape. Wolverine, împreună cu Rogue, Iceman şi capul Pyro la casa lui Omului Gheturilor (Bobby Drake), părinţilor, în Boston. După un apel 9-1-1 de la Bobby, fratele lui Ronny, poliţia ajunge la fel ca grupul este pe cale să plece. Pyro foloseste puterile sale de foc de manipulare pentru a se apara de poliţie, dar sa se desfasoare departe şi este împiedicat din cauza daune mai mult de Rogue. X-Jet ajunge pentru a le ridica, iar acestea sunt rapid vizate de două avioane de luptă Air Force. Ei au reuşit să forţeze piloţilor pentru a scoate cu ajutorul Storm si Jean Grey, cu toate acestea, ele sunt lovit de o rachetă care ameninţă să le blocheze. Numai din cauza interferenţelor bruscă a Magneto nu acestea vor supravieţui. The X-Men atunci echipa cu Magneto şi mistica. Magneto-a învăţat Stryker orchestrat atacul asupra preşedintelui şi a fost experimente pe mutanţi, cu ajutorul unui drog injectat direct in partea din spate a gatului pentru a le controla. Jean citeşte mintea Nightcrawler şi stabileşte că baza Stryker este situat la lacul alcalin, în interiorul barajului, unde intentioneaza sa-l omoare mutanti lumii prin construirea unei Cerebro secunde.
Prin fiul său, Jason, câştigurile Stryker controlul asupra profesor. Fiul său este capabil de a proiecta viziuni puternice în minte, orbindu-o persoana la realitate, şi prin aceasta profesorul este de spalati pe creier de a folosi Cerebro pentru a găsi şi a ucide toti mutantii. Mistica este capabil să se infiltreze de bază Stryker de către pretinde ca Wolverine X-Men urmat. Furtuna de căutare şi Nightcrawler pentru studenţii răpiţi. Jean, Magneto, Mystique şi sunt atacat de un ciclop spalati pe creier în timp ce încerca să salveze şi profesor în procesul de a cauzat daune de generatoare care tin barajul de la colaps. Vigoare a exploziei telekinetice lui Jean trezeste Cyclops de la spălare a creierului său, şi Wolverine găseşte simultan Stryker într-o cameră topirea adamantium, împreună cu Yuriko, care este dovedit a fi Lady Deathstrike. Wolverine reuşeşte să învingă Deathstrike şi apoi găseşte Stryker pe un tampon de aterizare, în cazul în care Stryker încearcă să negocieze pentru viata lui Wolverine, cu poveşti din trecutul său.
Storm şi Nightcrawler găsi copii şi rupe-le din celula lor. Magneto şi mistica a reuşit să-l omoare pe restul oamenilor lui Stryker prin compensarea lor de grenade, care produce o scurgere de la baraj, şi Magneto opreşte Jason şi profesorul înainte de mutanti sunt ucişi. În timp ce deghizat ca Stryker, foloseste Mystique Jason pentru a convinge profesorul de a ucide toţi oamenii, ea si Magneto folosi apoi elicopter Stryker pentru a scăpa de alcaline Lacul, înlănţuirea Stryker la moloz de beton. Între timp, Nightcrawler Teleporturi Storm interiorul Cerebro în cazul în care ea creează o puternică furtună de zăpadă pentru a elibera profesorul de la iluzia lui telepatica.
Acestea toate, apoi fugi de bază ca apa se înghite, doar pentru a descoperi că Magneto, Mystique, şi Pyro – care au fost mai devreme convins de Magneto să li se alăture – au scăpat de pe elicopter. Din fericire, Iceman si Rogue ajung cu X-Jet si toata lumea devine de la bord. Barajul izbucneşte complet, inundaţii peisajul şi uciderea Stryker. O defecţiune la bordul X-Jet-l împiedică de la decolare, Jean-se sacrifică, lăsând jet şi crearea unui perete telekinetice ca un scut împotriva inundaţiilor. Ea activeaza motoarele primare X-Jet înainte de a elibera torent de apă în jos, pe ea, probabil, o ucide.
The X-Men sunt în măsură să furnizeze preşedintelui cu fişiere de la birouri private de Stryker, şi profesorul îl avertizează că oamenii şi soiuri mutante trebuie să lucreze împreună pentru a construi pacea sau se vor distruge reciproc, prin război. Scena următoare se întoarce la şcoală, cu profesorul Xavier, Cyclops, Wolverine şi vorbind despre trecutul lui Jean. Ele sunt apoi întrerupt de Colosul şi un număr mare de studenţi care se presupune a fi în clasa lor de viitor. În timp ce se lasă, spune că Wolverine Cyclops, Jean a făcut o alegere şi că a fost el, care ameliorează Cyclops o afacere bună. Filmul se încheie cu un voice-over de Jean Grey la procesul de evoluţie (un discurs făcute iniţial de către profesor, în introducerea de primul film). Camera pluteste peste Lacul alcaline, arătând o formă vagă de “Phoenix”, care zboară deasupra ei, aluzie la supravieţuirea ei.