Wrong Turn 2: Dead End

Raporteaza film nefunctional!

Concurent reality-show, Kimberly (Kimberly Caldwell) este de conducere prin țara înapoi Virginia de Vest căutarea pentru localizarea proiectului următorul ei. Atunci când conduceți, ea loveste accidental un adolescent. Ea se oprește pentru a verifica pe el, dar adolescent arată a fi un canibal și mușcă buzele ei off. Ea încearcă să scape, dar se execută la trei degete, care a desparte în jumătate, cu un topor. Cei doi trageți corpul ei reprize oprit.
Fostul US Marine colonelul Dale Murphy (Henry Rollins) a găzduit un joc de supraviețuire reality show “Apocalypse: Ultimate supravietuitor”, în Virginia de Vest pădure și celorlalți concurenți: promiscuu Elena (Crystal Lowe), pus pe glume skateboarder Jonesy (Steve Braun), Statele Unite ale Americii Marine ofițer și Irak veteran Amber (Daniella Alonso), fostul mare jucător de fotbal școală Jake Washington (Texas Battle) si un goth Nina Papas (Erica Leerhsen), începând să aștepte în producție. După Kimberly nu apar, producator de show-Mara (Aleksa Palladino) pași în locul ei.
În timp ce jocul începe, cu trei degete ucide Neil, unul dintre echipaj de televiziune, scalp el și poartă scalpul lui ca o mesa. Atunci când Dale pregătește pentru a seta jocuri, cu trei degete și un alt canibal, “Pa”, înainte de a ataca Dale Pa bate-l inconștient. Nina și Mara găsi o cabină jurnal în pădure. Mara intră cabină pentru a încerca să găsească un telefon ca Nina ei urmează. Atunci când verifică casa, ei aud ocupanții se întoarcă și forța ei înșiși să se ascundă în dormitor. Ei asista la o femeie canibal, “Ma”, dând naștere unui copil mutant deformat. Fiica ei, “sora” ei vede de la dormitor, dar Nina și Mara reusesc sa scape la groapa de toaletă. Ei au fugit în pădure, dar Mara este lovit în cap cu un topor. Întrucât canibali conduce cu trupul lui Mara, Nina pornește pentru a găsi pe ceilalți.
După M (Matei Currie Holmes) și Elena au facut sex oral, El se întoarce la RV ca Elena stă în lac. Atunci când Elena aude canibali și de alarmă de a pleca, ea începe să mă îmbrac ca sora rezultă din tufișuri și Elena slash la moarte, cu o maceta. În timp ce M este în RV, el a martorilor canibali îl conduce. Pa atacă M înainte de a reveni la cabina. Între timp, Dale reușește să scape și se luptă cu trei degete. După o luptă scurtă, Dale muguri de trei degete, cu o pușcă.
Ca Jake, Amber și Jonesy au fost manca ceva carne, Nina se întoarce și spune povestea ei. Când Jake își dă seama că a fost piciorul lui Kimberly au fost mănâncă, El, Nina, Amber și încercarea de a scăpa Jonesy. Dale găsește un bătrân în cabina lui. Bătrânul îi spune cât de mutatii ale canibali “au fost cauzate de efluenți aruncat în râu de către fabrica de hârtie și apoi abandonat arată că el este tatăl lor și atacă Dale. După o încăierare scurtă, Dale ucide omul vechi prin suflare-l cu un băț de dinamită. După ce a constatat RV plecat, fug spre pădure și se confruntă cu fratele și sora. După lupta de canibali, căutările lui Jake pentru Nina în timp ce Amber și Jonesy merge pentru ajutor. Salvează Jake Nina din groapă și au sară în râu.
După Amber și Jonesy sunt ucise într-o capcană, Nina și Jake se face la moara. Ei intră moară și de a găsi un garaj plin de vehicule furate de la victime. Ei au găsit RV și Jake intră și martori M fiind decapitat de la un interior viu monitor hrana pentru animale. El și încercarea de Nina să plece, dar sora și Pa captura pe amândoi. Moara abandonat este dovedit a fi acasă mutant lui. Jake este agățat și Nina este legat de un scaun cu sârmă ghimpată de la masă. Mutanti cina, obliga, de asemenea, hrănire Nina.
Dale se furișează în compus și distrage de canibali. Așa cum au fost canibali căutarea pentru el, Dale reușește să omoare fratele și sora, cu o dinamita atașat la o săgeată. El eliberează Nina și Jake, dar Dale este ucis de Pa și Ma, care au fost înfuriat de moartea copiilor lor. Nina succes scapă, dar Jake rătăcește într-o cameră montat un copac enorm de-Barker înainte de el a fost urmărit de către AM și Nina Pa întoarce la moară și reușește să-l omoare Pa și Ma împingându-le în de-Barker. Ei au găsit mașina abandonată Kimberly si alunga de siguranță. Între timp, în râu, cu trei degete este supraviețuit și hrănirea nou-născut pe fiul său mutant, cu un deget și o sticlă plină cu deșeuri nucleare. Râsul lui se aude ca rola de credite.