World War Z

Raporteaza film nefunctional!

Fostul angajat ONU Gerry Lane și familia sa stai in trafic intens în Philadelphia în timp ce rapoartele de radio de pe un focar rabie, care sa extins pe plan internațional. După exploziile auzit ei sunt atacati de mase de zombie. Cei muscat sunt transformate în zombi după 12 secunde. Ca atacurile continua, de Lanes scăpa strict la un complex de apartamente, să aștepte pentru extracția de un elicopter trimis de fostul coleg al ONU Gerry lui, secretarul general adjunct Thierry Umutoni.
După o scurtă luptă în care Gerry este aproape infectat, Lanes ajunge la elicopter și sunt luate într-un vas Marinei SUA în largul coastei din New York City, unde o echipă de analiști și personalul militar se analizează domeniul de aplicare al epidemiei la nivel mondial. Un virolog, Dr. Andrew Fassbach, susține că ciuma este un virus, a cărui origine trebuie să fi găsit pentru ca un vaccin sa fie dezvoltate. Datorită expertizei sale ca fostul investigator ONU, Gerry are sarcina de a ajuta investiga virusul si de a ajuta Fassbach găsi sursa epidemiei de. După Marinei amenință să lovi cu piciorul de pe navă Gerry și a familiei sale, dacă acesta nu ajuta, Gerry fără tragere de inimă este de acord să zboare la Camp Humphreys, o bază militară din Coreea de Sud, unde cuvântul “zombie” a fost folosit presupune în primul rând cu referire la focar. Înainte de plecarea sa a spune la revedere familia sa a da soția sa un telefon prin satelit astfel încât să poată păstra contactul.
Ajungând la baza, ele sunt atacate și Fassbach accidental evacuările arma lui, se sinucide. La baza, Gerry învață de la supravietuitorii care zombie sunt atrase de zgomot. Liderul informează, de asemenea, Gerry de un localnic care a muscat medicul de bază, și-l arată într-o cameră de corpuri incinerate, în cazul în care soldații au văzut primul focar. Gunter Haffner, un fost agent CIA închisoare pentru trădare, spune Gerry să meargă la Ierusalim, unde Mossad-ul israelian a stabilit o zonă sigură, chiar înainte de izbucnirea a fost recunoscut oficial, care implică Israel ar fi avut cunoștințe anterioare. Gerry și soldații reveni pentru realimentare pe furiș planul, dar Karin apeluri Gerry și zgomotul a telefonului atrage infectat. Gerry și pilotul său abia scape, dar mai mulți soldați sunt uciși.
În Ierusalim, Gerry întâlnește liderul Mossad Jurgen Warmbrunn, care explică faptul că Mossad-ul a avut luni mai devreme interceptat comunicații de la un general de armată în India, care a declarat că trupele indiene au luptat “Rakshasa”. Cu această cunoaștere și folosind o politica pusă în aplicare pentru a preveni Israel a fi prins cu garda jos, cunoscut sub numele de “10 Man”, țara în sine în carantină. Carantină, deși Israelul a permis civililor neinfectate, indiferent de naționalitate, pentru a intra. Datorită zgomote puternice care vin din interiorul zonei, mii de afara infectate începe să curgă de alpinism pe și peste altul, în cele din urmă încălcarea perete. În timpul haosului, Gerry observă mai multe civili, care sunt complet ignorate de zombie, inclusiv un bătrân și un băiat vlăguit. În timp ce ele sunt scape, unul dintre soldații escorta lui Gerry, Segen, este muscat. Gerry amputates imediat mâna în timp pentru a preveni ei de a fi infectate. Pilotul lui Gerry zboară în haos, așa Gerry și Segen sunt obligați să scape de la Ierusalim pe un avion.
Contactarea Thierry, ele sunt redirecționate către o instalație care de cercetare în Cardiff, Țara Galilor. În timp ce încă în aer, un zombie pasager clandestin iese din lift bucătărie și începe ataca pasageri. La fel ca planul este pe cale să fie invadat de zombie, Gerry detonează o grenadă de mână. Explozia a blast o gaură în parte a planului, care absoarbe multe dintre zombi și face planul de accident. Un Segen răniți și Gerry apar ca supraviețuitorii doar aparente ale accidentului.
După sosirea la facilitatea de, Gerry dezvăluie teoria lui: că infectate nu musca oameni care sunt grav răniți sau deja bolnavi, deoarece ar fi nepotrivit ca gazde pentru reproducere virale. El voluntari pentru a se injecta cu un terminal, dar agent patogen vindeca pe sine pentru a vedea daca ideea lui funcționează. Cu toate acestea, aripa în care sunt stocate patogeni a fost invadată cu infectate, după un doctor sa infectat accidental și apoi colegii sai. Gerry luptă drum prin zombi în bolta de stocare patogen, se injecteaza cu o probă, și cu succes revine la laboratorul principal fără a fi atacat. Văzând că teoria lui “camuflaj” functioneaza, medicii se bucură și-l trateze imediat.
Gerry se întoarce la familia lui, acum sa mutat la o zonă de siguranță de la Freeport, Nova Scotia. Un “vaccin”, derivat de la agenti patogeni mortale este dezvoltat, care poate acționa în calitate de camuflaj pentru trupele luptă infectat, și pentru fugă civili. Ca ofensive umane începe împotriva zombi, omenirea are acum o speranță, dar constată că Gerry, “Acesta nu este sfârșitul, nu chiar aproape.”