Wedding Crashers

Raporteaza film nefunctional!

John Beckwith (Owen Wilson) si Jeremy Grey (Vince Vaughn) sunt mediatori de divorţ în Washington DC, cei doi prieteni frecvent “Crash”, partide de nunta pentru a satisface femeile, de lucru dintr-un set de reguli predate lor de către o Crasher trecut, Chazz Reinhold. Duo are întotdeauna poveşti de acoperire pentru oaspeţii curioşi şi, inevitabil, să devină hit de fiecare recepţie. Obiectivele lor sunt de a se bucura de alimente şi băuturi gratuite şi în cele din urmă la farmecul calea lor în pat cu femeile de la nunta pentru o aventura de o noapte. După o secvenţă de accidente de succes, ia Jeremy John la o nunta pentru fiica de secretarul american al Trezoreriei, William Cleary (Christopher Walken). Odată ajunşi, perechea stabilit ca obiectiv pe fiicele lor, alte Cleary lui, Gloria (Isla Fisher) şi Claire (Rachel McAdams). Jeremy se termină sex cu Gloria pe o plaja din apropiere, în timp ce recepţia este loc. Gloria este posesiv şi rapid, devine obsedat cu Jeremy. Ea susţine că a fost o fecioară până la întâlnire, care şocuri Jeremy, şi el încearcă să se salveze pe Ioan la receptie cu el.
Între timp, John încearcă să instanţă Claire, domnisoara de onoare, dar el este întrerupt de către prietenul ei înfierbântat, Sack Lodge (Bradley Cooper), care mai târziu se dovedeşte a vrea până în prezent Claire numai din cauza puterii politice William şi este prezentat în mod deschis bat joc de ieftin şi pe ea în spatele ei. Mai târziu, John îl convinge pe Jeremy să accepte invitaţia familiei la o petrecere week-end prelungit la compus familia lor. Odată acolo, Jeremy, John, şi alţi membri ai familiei să joace un joc de fotbal atingere, care se încheie cu Jeremy fiind grav rănit de un sac de peste-agresiv. Gloria tinde să-l, în timp ce încerca să-l angajeze în relaţii sexuale, în acelaşi timp. La cina mai târziu în acea seară, Gloria Jeremy oferă un loc de muncă mana sub masa, în timp ce vinul Ioan piroane sac cu ochi-picături. Sack devine bolnav, care permite conectarea mai departe John cu Claire, şi sunt de acord pentru a merge pentru o plimbare împreună după cină. John se duce la camera lui de a schimba pantofii lui, dar soţia lui William, Kathleen (Jane Seymour), face ca John mangaie sanii ei chirurgical sporite, refuzuri atunci acţiunile sale, mai mult la confuzia lui Ioan. Mai târziu în acea noapte, Gloria incheie Jeremy şi începe să-l de viol, crezând că este în curs de “aventuros”, şi se îndeplineşte fanteziile. În aceeaşi noapte, fratele gay Gloria lui, Todd (Keir O’Donnell), picteaza o imagine provocatoare de Jeremy şi încearcă să-l seducă, dar este întreruptă de tatăl său. În dimineaţa următoare, întreabă Jeremy Ioan cazul în care acestea pot merge acasă, dar Ioan il convinge sa ramana, care ajută Jeremy seama că Ioan este în scădere pentru Claire.
Că după-amiază, familia (sac minus) merge de navigatie, în cazul în care Ioan şi Claire continuă să obligaţiuni. După călătoria de navigatie, de familie (cu sac acum le uneşte), merge pe o excursie de vânătoare, în cazul în care în mod intenţionat Jeremy sac impusca in fese (desi se pare ca el a fost încercarea de a trage Ioan, care a căzut de la forţa de focuri de arma lui la acel moment). Dupa vanatoare, Ioan şi Claire merge la o plimbare cu bicicleta prin ţară, şi ajung până la o plajă retrasă. Claire în cele din urmă admite ca nu este sigur modul în care ea se simte despre Sack, şi se termină până saruta cu pasiune John. Între timp, Gloria tinde să rănile lui Jeremy, şi Jeremy dezvăluie că ea nu era o fecioară atunci când s-au intalnit, si ca ea a spus doar că pentru că este ceea ce a crezut că el ar dori să audă. Jeremy îşi dă seama că el ar putea fi în dragoste cu Gloria. Mai târziu în acea zi în timp ce mânca masa de prânz, sac anunta logodna cu Claire, Claire lăsând la o pierdere de cuvinte, ca ea nu a fost de fapt propus. Afară, John este pe cale de a convinge Claire pentru a fi cu el, atunci când acestea sunt întrerupte de Jeremy fi alungat din casa. Sac apare şi obligă John si Jeremy a spune adevarul despre cine sunt ei cu adevărat, ca el a avut le-a investigat în particular. Ioan dezvăluie adevăratele lor identităţi fără tragere de inimă, şi William le lovituri. Lăsând în acelaşi timp, Todd vrea înapoi lui portret, dar Jeremy îi spune că el se menţine ca un cadou, acest lucru dă Todd, o oarecare uşurare ştiind că cineva l-au luat în serios ca un artist. Jeremy şi Gloria scurt mărturisesc dragostea lor unul de altul.
John si Jeremy a reveni la viata lor normala. In acest timp, Jeremy se încearcă să menţină relaţia lui cu Gloria un secret atunci când vine vorba Ioan pentru a vorbi cu el. El a găsit o nouă modalitate de a încerca să se împace cu Claire prin încercarea de a fi un chelner la petrecerea de logodna ei. Jeremy încearcă să-l convingă că încercările sale de a se împace cu ea au avut succes si el trebuie sa lase sa treaca prin venirea la termen care Claire nu vrea nimic de a face cu el. În timp ce pretinde a fi un chelner, el este prins şi bătut brutal de către Sack (care are prieteni lui Ioan deţină în timp ce îl bate, aşa că nu poate lupta înapoi). Odată ce el recuperează, el merge să caute de Jeremy (care trebuia sa l-au ajutat), dar în loc să îl găseşte încă de la casa lui şi de a face sex cu Gloria. Când Ioan învaţă adevărul, el este foarte supărat pe el şi-l provoacă o ruptură între el şi Jeremy. Ioan blochează nunti mai multe mai multe singur, dar se comportă haotic din cauza stării sale de depresie, şi, în curând devine nihilist şi sinucidere. Între timp, Jeremy continuă relaţia sa cu Gloria, culminând cu o propunere de căsătorie acceptată, şi Claire începe să se îndoiască de relatia ei cu sac. Jeremy încearcă să se împace cu Ioan, cerându-i să fie omul lui cel mai bun, dar refuză Ioan. Ioan apoi se duce pentru a satisface mentorul lor, Chazz Reinhold (o necreditat Will Ferrell), pentru a reafirma prostie aparent lui Jeremy în obţinerea angajat. În timpul vizitei, Chaz-l vorbeşte într-crashing o înmormântare în loc de a merge la nunta lui Jeremy, în Chaz consideră că durerea este cel mai bun afrodisiac. În timp ce există, Ioan ia act de o femeie care este cu adevărat de doliu pentru soţul ei pentru că ea îl iubea. El a reconsideră poziţia sa pe dragoste şi căsătorie şi grabeste la nunta lui Jeremy.
Ioan se alătură nunta mijlocul ceremoniei de la deliciul lui Jeremy, dar în curând se intrerupe prin încercarea de a vorbi cu Claire. Claire, cu lacrimi în ochi, lasă altar, dar Ioan mărturiseşte repede dragostea lui pentru ea şi sentimentele sale de regret din trecut, comportamentul său faţă de femei. Întrerupe sac, cerându-Claire pentru a reveni la altar astfel de nunta poate fi terminat. Claire spune în cele din urmă de sac care ea nu-l poate căsători. El se întoarce la William pentru ajutor, dar în schimb William declară sprijinul său deplin de decizia fiicei sale de a respinge Sack, după ce el recunoaste ca a pus cu el pentru că a crezut Claire a fost fericit. În mod evident furios, sac incepe agresiv cere Claire pentru a reveni la altar. Ioan afirmă că toată lumea devine un preview a ceea ce bun ar fi ca să se căsătorească la Sack (care se referă la el ca Ike Turner, sa presupus abuz de referinţă de fosta sa soţie, Tina). Sac pierde controlul de sine complet şi goneşte de la Ioan, dar intervine Jeremy şi bate-l.
Filmul se încheie cu Jeremy căsătoresc la Gloria, Ioan unirea cu Claire, şi cele două cupluri de conducere departe vorba despre un alt crashing nunta impreuna.