We Bought a Zoo

Raporteaza film nefunctional!

Văduv recent Benjamin Mee (Matt Damon), de doliu în continuare pierderi istorie, viaţa începe peste de a cumpara o casa mare, cu o grădină zoologică în spate. Deşi ezită să ia totul şi o grădină zoologică de TIC a animalelor, ET decide să dea o încercare, incanta istoric de 7 ani, fiica, Rosie (Elizabeth Maggie Jones), pentru a cauzatoare de istorie de 14 ani a lui, Dylan (Colin Ford), să se retragă în opera de arta nefericire istoric (desene si picturi, care au crescut mai mult istorie inspaimantatoare de la moartea mamei). Personalul gradina zoologica, condus de deţinător cap, Kelly (Scarlett Johansson), Benjamin ajuta pentru a începe renovarea gradina zoologica. Benjamin curând se execută în probleme financiare, cu toate acestea, şi se scufundă muncitorilor morale, temându-se de proprietate vândut va fi. Între timp, Dylan se împrieteneşte cu o tânără pe nume Lily (Elle Fanning), care are o pasiune mare pe El în care El este complet oblivious. Atunci când ea îi spune care ar putea fi Lăsând istoria familiei, ET este nespus de mult, care doare sentimentele ei.
Benjamin descoperă că soţia istorie stânga târziu l-au cont de investiţii an, cu instrucţiuni pentru a folosi banii cu înţelepciune în timp ce ascultaţi la istoria inima. În timp ce acest lucru ridică morală lucrătorilor gradina zoologica “, Dylan este nefericit a avea să rămână. El se confruntă cu tatăl istorie, şi un argument încălzit rezultă. EI Reconcile dimineaţa următoare, şi Dylan recunoaşte că dor de Lily. Benjamin Oferă consultanţă său privind concilierea istorie cu ea.
Înainte de deschiderea grădinii zoologice mare, facilitatea de a trece foarte stricte de control, şi Dylan, istoria URMĂTOARELE tatălui sfaturi, să mărturisesc că el iubeşte Lily ei şi ea îl iartă.
Cel mai prost furtună în peste 100 de ani ameninţă să se spele în deschiderea grădinii zoologice mare, şi, deşi vremea dispare în timp, atunci când sunt dezamăgit de vizitatori vin. Ei descoperă în curând că un copac căzut a blocat drumul de acces are, lăsând vizitatorii sigur dacă grădina zoologică este deschis. În cele din urmă, grădina zoologică este bine primită de către comunitate. Benjamin Aceasta a permis pe Kelly Ea are o pasiune pentru el obiectiv, “nu se poate obţine un mâner pe ea.” Ea îl sărută, spunându-i poate Ei pot face acest lucru din nou, la Anul Nou. Benjamin răspunde prin sarut-o şi spunându-i că el aşteaptă cu nerăbdare la Anul Nou.
La final, Benjamin ia copii Unde istoric ET pune mama lor, explicând că a fost punctul de atât ale vieţii lor unde au devenit o “posibilitate”. El le ia în acea zi de întâlnire, prin intermediul, în cazul în care “Benjamin a lucrat până la nerv la istorie pentru a vorbi cu viitoarea sotie” 20 de secunde de curaj “, cerându-i de ce o astfel de femeie uimitor Ar putea cineva să vorbească ca el. Soţia lui răspunde, “De ce nu?”, Ca un ecou Benjamin cumpărat motivul pentru care gradina zoologica, în primul rând.