Warm Bodies

Raporteaza film nefunctional!

După o apocalipsă zombie, R, un zombie, își petrece zilele rătăcire în jurul valorii de un aeroport, care este acum umplut cu hoardele de strigoi colegul său, inclusiv cel mai bun prieten M. R și M realiza o comunicare rudimentare cu mormăieli și gemete și “Eh,” și ocazional in apropiere de cuvinte-. Ca un zombie, R craves în mod constant carne de om, în special creierul, ca el este capabil de a “simți viu” cu privire la amintirile foștilor proprietari. Zombie călători în cutii, se deplasează foarte încet, căutând victime să se hrănească. În timp ce în căutarea pentru produse alimentare, R și un pachet de zombi găsi Julie Grigio și un grup de prietenii ei, care au fost trimiși de tatăl lui Julie de la un puternic fortificate, cu pereți-off enclava umană într-un oraș din apropiere pentru a recupera provizii medicale de la abandonat clădiri. R vede Julie și este atras de ea. Dupa ce a fost împușcat în piept de către prietenul lui Julie, Perry, Perry R ucide în timp ce Julie este distras și mănâncă creierul lui, oferindu-R gândurile și amintirile care fac atracția lui pentru a deveni și mai puternică Julie. El salvează Julie din restul ambalajului și ia-o înapoi la un avion la el trăiește în aeroport pentru a păstra în siguranță. Obligațiuni doi, provocând R pentru a începe încet să vină la viață. [9]
În cele din urmă, Julie devine agitat și convinge R să o ia acasă. Pe drum, R arată-i că a ucis Perry, cauzând-o să abandoneze R și a reveni numai la enclava umana. R începe să facă drumul înapoi la aeroport, dezamăgit, dar când vede că M și zombie alte asemenea, încep să dea semne de viață, el și M conduce un grup pentru a enclava umană, în cazul în care se strecoară în interiorul R perete. Acolo, el întâlnește prietenul lui Julie Nora si tatal ei colonelul Grigio, liderul grupului uman. În timp ce Nora este silă de acceptare, d-le colonel Grigio refuză să creadă cadavre se poate schimba și amenință să omoare R. Julie și R pentru a scăpa de un stadion de baseball în cazul în care restul de grupul R este în așteptare, dar se trezesc atacat de o hoardă de zombi scheletice (de asemenea, Cunoscut și drept Boneys) care și-au pierdut iremediabil toate urmele de umanitate, și sunt stabilite pe uciderea și mănâncă nimic cu o bataie de inima, care include acum R și prietenii lui.
Julie și R fugi de la Boneys, găsindu-se prins în capcană. Luând ruta de evacuare numai, salturi R cu Julie într-un bazin mult mai jos, protectie ei din impactul, și amândoi supraviețui toamna. Încântat să fie în viață, se saruta cu pasiune. Cu toate acestea, d-le colonel Grigio impusca R în umăr, făcându-l să sângereze și a dovedi că el a devenit om din nou. Oamenii și zombie combina fortele si-l omoare pe Boneys, și zombie asimila încet în societatea umană. Populația umană distruge zidurile din jurul societatea umană după anihilarea populației Boney, creând o viață atât pentru oameni și cadavre reanimate de mult, cum ar fi zile înainte de apocalipsa. Filmul se încheie cu intreprinderea uman-R și Julie cu vedere la oraș. Spune Julie R pentru a se redenumi, dar el decide să păstreze numele lui R, conținut cu noua sa viață.