Wanted

Raporteaza film nefunctional!

Povestea este despre Radha (Salman Khan), un gangster hardcore şi asasin care ar face orice pentru bani. El se încadrează în dragoste cu Jhanvi (Aişa Takia), antrenor de fitness şi simplu, care are de asemenea un loc moale pentru Radha în inima ei. Două sunt în imposibilitatea de a exprima dragostea pentru fiecare buclă altul lor, până într-o zi, egoistă Inspector Talpade (Mahesh Manjrekar) intră în poveste şi dragostea pentru Jhanvi intră de asemenea. El începe ameninţă Jhanvi şi familia ei, ca în cazul în care Jhanvi nu se căsătorească cu el, el ar violeze mama Jhanvi lui. Când Radha consideră acest lucru, el are o mare lupta cu Talpade, cauzatoare de Talpade Realizati ca el nu trebuie să te pui cu Radha şi el sprijină off. Destul de repede, lumea nu Gani Bhai (Prakash Raj), ajunge în India, pentru un asasinat.
Bhai Gani angajează şi Radha şi Radha asasinul este de acord. Ca Datta şi gaşca lui Pawel Gani Bhai lui se lupta pentru cea mai mare bucată din Mumbai, comisar Ashraf Khan (Govind Namdeo) promite să facă din oraş crima-free şi începe campania prin arestarea criminalilor de 200. Ashraf arestări Khan şi Bhai Gani răpeşte şi ţine-l naufragiat pe o barcă în care nimeni nu putea să-l găsească. Bhai Gani încearcă din greu pentru a contacta Radha, dar nu în orice încercare. Până la, Ashraf Fiica lui Khan este răpit şi el îşi dă seama oamenii Gani Bhai sunt în spatele acestei, şi el lasă Gani liber. Destul de repede, Gani Bhai devine capul pe presă, că un ofiţer de IPS Rajveer Shekhawat este numit după el şi vrea să-l omoare, Gani ataca cu Tatal Shrikant Shekhawat (Vinod Khanna).
Orice Shrikant nu oferă informaţii cu privire la fiul său, până când a avut loc cu arma în mână de oameni a lui Gani Bhai. Presupunând că pentru Ajay Rajveer, Gani-l ucide. După realizarea HIS greşeală Gani Shrikant întrebări. Shrikant nu-l spun despre planurile de Rajveer, şi Bhai Gani Shrikant crime şi frunze. Fiul său, Rajveer Shekhawat ajunge la scena plin de lacrimi, şi este dezvăluit faptul că Radha este, de fapt IPS ofiţer Rajveer Shekhawat, şi el a fost sub acoperire ca un gangster si termina-l Gani Bhai şi a bandei sale. Acum, el promite răzbunare el este, de asemenea, ucigaşul tatălui său. El depozit Raziile Gani şi-l înconjoară. Gani Bhai începe să lupte înapoi, şi se termină prin a fi ucis de Radha brutal. Destul de repede, Talpade inspectorul intră în scenă şi se preface că nu se vedea nimic, şi este OOK apoi împuşcat de Radha. Filmul se încheie cu Radha citând linia lui de tag-ul “, एक बार जो मैंने कमिटमेंट कर दी, फिर मैं अपने आप की भी नहीँ सुनता” Sensul “Odată ce am angaja la ceva, eu nu ascult Chiar şi pentru mine.” Apoi, creditele se rostogolească.