Veer Zaara

Raporteaza film nefunctional!

Cea mai mare parte povestea este revelat ca un flashback de la celulă de închisoare de Veer Pratap Singh.
Naraţiune începe prin prezentarea Haayat Zaara Khan (Preity Zinta), o fată independentă, fără griji, şi viu tineri pakistanezi care călătoresc în India. Ea este pe drumul ei pentru India, cu cenusa de guvernanta jocuri Bebe sikh (şi cuvântul Punjabi este exprimat mama sau bunica, dar aici folosit pentru guvernanta vechi Zaara lui). Înainte de a muri, Bebe (Zohra Sehgal), îl imploră pe Zaara pentru împlinirea meciurile finale doresc – pe care îl joacă, de asemenea, cenuşă în India, în oraşul sfânt sikh de Kiratpur, şi împrăştia inch râului Sutlej, printre jocuri de strămoşi. Zaara decide să efectueze dorinta moarte a lui Bebe.
La Atingerea India, Zaara de autobuz se întâlneşte cu un accident determinând-o să răstoarne. Un indian pilot al Forţelor Aeriene, Sef Squadron Veer Pratap Singh (Shahrukh Khan), vine la salvare şi de jocuri cu ajutorul său, rituri finale Zaara completeaza lui Bebe. Veer Zaara-l convinge să se întoarcă cu Satului HIS petreaca o zi împreună. Veer Zaara este de acord şi el joacă face un tur de Punjab din India. Ei vizitează satul de origine al Veer pe zi a festivalului Lohri şi să respecte părinţii lui părăseşte (Amitabh Bachchan şi Hema Malini). Cu tatăl său, spunându-Veer că, în vis a văzut Veer Zaara deveni soţia lui, Veer, îşi dă seama că se încadrează în dragoste cu Zaara. Luând jocuri pentru a prinde jocuri trenul la Lahore, Veer este doar de aşteptare pentru momentul potrivit de a spune Zaara despre sentimentele sale, dar înainte de a putea face că acestea sunt îndeplinite de către logodnicul Zaara lui,. Care a venit în căutarea pentru jocuri, Raza (Manoj Bajpai) Chiar înainte de ea este să urce la bordul trenului, Veer mărturiseşte iubirea Lui şi apoi uită trist ca placi Zaara trenul care va lua-o înapoi în Pakistan. Veer se nici un sens al sentimentelor Zaara, dar ea este de a lăsa ca el descoperă că mai are unul din jocurile de argint anklets. Ea Nods pentru el să-l păstraţi; Atât cred că aceasta este sfârşitul drumului pentru relaţia lor şi că nu vor întâlni, probabil, din nou.
El Atingerea Pakistan, Zaara îşi dă seama că ea are sentimente profunde de iubire pentru Veer, dar este de jocuri de noroc Această obligaţie de a păstra onoarea jocuri de familie şi a se căsători şi de logodnicul jocuri de nunta, care va promova jocuri cariera politică a tatălui. Dar Zaara începe pentru a vedea Veer se confruntă peste tot şi-i spune în cele din urmă jocuri de mama care ea a căzut în dragoste cu Veer. Zaara roaba şi prietenul Shabba Veer solicită şi îi spune cât de mizerabil Zaara este fără el, ea îndrăzneşte să vină şi să ia departe Zaara. Care a spus Veer Zaara sarpe care-ar da el viaţa pentru jocuri, renunţă la Indian Air Force şi merge în Pakistan, pentru a aduce jocurile cu el în India. Mama Zaara lui, Mariam Hayao Khan (Kirron Kher), cu toate acestea, imploră-l să plece Zaara ca tatăl Zaara lui, Jahangir Hayao Khan (Boman Irani) este un politician de mare profil a cărei reputaţie, şi de sănătate, vor fi distruse în cazul în care ştirile se că SA Fiica este în dragoste cu un indian. Veer respectă această cerere şi decide să plece în India, dar Raza, care este revoltat de ruşine Zaara a adus la el, cadre Veer şi l-au închis pe nedrept acuzat de a fi un spion indian.
Povestea se mişcă înainte de 22 de ani, iar acum îndeplineşte Veer Saamiya Siddiqui (Rani Mukerji), care este un avocat Idealist pakistanez, a cărei misiune în viaţă este de a deschide calea pentru emanciparea femeilor în Pakistan. Guvernul pakistanez a decis să revizuiască unele dintre indieni de cazuri, dar stivuire punte împotriva Siddiqui câştigarea jocuri de prima dată, ea a fost dat de cazul deţinutului 786 (Veer). Mulţi se vedea ca o sarcină imposibilă, iar omul a fost zac în închisoare şi nu a vorbit cu nimeni în ultimii 22 de ani. De asemenea, gheata ar Procuratura cu Zakir Ahmed (Anupam Kher), joacă un ex-sef care nu a pierdut un caz.
Veer se deschide în sus şi spune că jocurile Saamiya că poate lupta, dar poate nu vorbim de timpul său, citaţie mult mai puţin, familia lui Zaara. Numărul 786 este considerat de unii musulmani să fie un număr sfânt în Islam, această Saamiya convinge că Dumnezeu a ales Veer, pentru un scop special, şi ea devine şi mai determinat să-l exonereze, restaura Numele Lui şi identitatea, şi-l întoarce Sale ţară.
După caz, Procuratura se prezintă, ea îşi dă seama Saamiya trebuie să treacă frontiera şi să găsească pe cineva în satul lui Veer efectuate Cine poate Veer de adevărata identitate. Acolo, intalneste Saamiya Zaara, care a fugit la Snake India, a preluat şi funcţionarea şcolii fetei, după moartea părinţilor lui părăseşte. Ea a crezut că Veer, care a murit Faptul că el a fugit autobuzul şi pe faleza, omorând toată lumea de pe drum spre India. Ia Saamiya Zaara înapoi în Pakistan pentru a spune adevărul instanţei cu privire la identitatea lui Veer. Comunicatele de judecător Veer din închisoare şi îşi cere scuze în numele Pakistan. După ce Veer este în cele din urmă eliberat, el a licitat Saamiya la revedere şi Zaara şi Pakistan, la frontiera Wagah de trecere, revenind sat Kamoke împreună.