Van Wilder

Raporteaza film nefunctional!

Van Wilder (Ryan Reynolds) este un student care îşi încetează activitatea, prietenos, si extrem de popular care a fost la Colegiul Coolidge de şapte ani. Pentru ultimele sase semestre, el a făcut nici un efort pentru a absolvi, în loc petrecerea părţile sale timp de organizare şi colectori de fonduri, face munca de caritate, ajutând alţi studenţi, şi care prezintă pentru clasele de desen figura. Dar, după şapte ani, cu nici o întoarcere a investiţiei sale, tatăl lui Van (Tim Matheson) decide ca este timpul pentru a reduce pierderile sale şi se opreşte cu taxă de şcolarizare lui Van.
Între timp, Gwen Pearson (Tara Reid), un reporter stea pentru ziarul studenţesc, este rugat sa faca un articol pe Van. Se dovedeşte a fi atât de popular, care i se cere să scrie un articol de follow-up pentru prima pagina a numarului de absolvire. Deşi faptul că ar fi o victorie mare, ea este pus mai degrabă pe când Van interpretează încercările ei de a programa interviuri ca romantic-avansuri, atunci când ea are deja un iubit, Richard Bagg (Daniel Cosgrove), care se întâmplă să fie preşedinte al Uniunii studenţilor şi Liderul de o fraternitate. El ia infracţiune cu caracter personal, la încercările lui Van de a fura prietena lui, şi devine foarte stresat la care au de a face cu această povară pe partea de sus a pregătirii pentru şcoală medicală şi conduce Delta Kappa Iota (DIK) fraternitate. Ulterior, o rivalitate dezvoltă între cei doi bărbaţi.
Rivalitatea creşte pe măsură ce acestea efectuează farse ce în ce mai dezgustătoare pe fiecare parte. De exemplu, o scenă implică Richard invita Van pe la o cina cu el şi familia lui Gwen pentru a dovedi un punct cu privire la atitudinea indiferenti lui Van faţă de viaţă (în care părinţii lui Gwen sunt doar mulţumit de atitudinea easygoing lui Van, si Gwen, din ce în ce oprit de stres lui Richard , doar se simte că acţiunile lui Richard au fost prea ascunse) Într-o scenă infam, Van şi prietenii săi înlocui crema in interiorul unor produse de patiserie, cu material seminal de câine şi de a le trimite la fraternitate lui Richard,. în cazul în care fraţii Băieţi incepe sa manance si nu isi dau seama ce este cu adevărat până când este prea târziu.
La un moment dat, Richard are contact sexual cu o alta femeie dintr-o fratie sora, care ar fi paie final pentru Gwen mai târziu. Richard, de asemenea, stabileşte Van puţin una din părţile sale, în care există unii bautori de (foarte) minori şi rapoartelor de poliţie, ceea ce duce la Van aproape de a fi expulzat. Cu toate acestea, Van propune o pedeapsă alternativă: faptul că şcoala-l forţeze să completeze în valoare de un semestru de muncă în cele şase zile rămase, şi apoi absolvent. Comitetul este de acord cu acest lucru printr-o decizie de trei la doi.
Gwen este impresionat de faptul ca Van este de a lua iniţiativa de a obţine viaţa împreună. Ea apoi învaţă a lui Richard înfiinţarea de Van, precum infidelitatea lui, şi decide să ia pedeapsa. În dimineaţa zilei de MCAT lui Richard şi interviu cu Northwestern Medical School, dantele Gwen shake de proteine lui ritualic cu un laxativ puternic. Deoarece nu există nici o baie pauze permise în timpul încercării, Richard fuge prin examen de 2 ore în 20 de minute, “Apelarea jos de mijloc”, spre final şi dezgustătoare celelalte teste de factorii cu farting frecvente. Ulterior, la fel ca el ajunge la baie, el se execută în mod neaşteptat în comisia medicală interviu şcoală. Ei l-au trage deoparte într-un birou pentru a începe interviul şi Richard se termină până defecare exploziv într-un coş de gunoi poate chiar în faţa lor. El este văzut din nou în scurt film, citind articolul lui Gwen în şcoala de hârtie în baie (probabil, visele medicale şcolare sunt ruinate, ca el menţionează la Van într-o scena şters). Între timp, Van face bine pe runda sale şi celebrează absolvire cu Gwen.
O subplot descrie saga de Taj Mahal Badalandabad (Kal Penn), un student indian de schimb valutar care este acceptat (din mai multe “talentaţi” solicitanţi) pentru a fi asistent personal lui Van. Principalul motiv pentru cererea sa pentru această poziţie, Taj explică, este el vrea sa faca sex cu o fată american înainte de a merge acasă. El intalneste o fata pe nume Naomi (Ivana Bozilovic), şi împinge Van Taj pentru a merge pentru ea (“Naomi, care-a lui” eu gem “invers”, explica Van), dar Taj accidental se pune pe foc cu ulei de masaj. La sfârşitul filmului, Taj întâlneşte o altă fată din India, si se pare ca acestea sunt de gând să-l lovi pe.