Van Wilder: Freshman Year

Raporteaza film nefunctional!

Van Wilder (Jonathan Bennett), a absolvit liceul. El ar trebui să meargă pe o excursie la Amsterdam, cu tatal sau (Linden Ashby), dar tatal lui este ocupat cu munca, asa ca Van sfârşeşte merge singur. Van de gând să se încheie până Coolidge, în urma tradiţie de familie. Familia lui are numele lor pe o clădire de acolo, Wilder Hall. Cu toate acestea, atunci când el ajunge acolo, Coolidge nu mai este distractiv scoala iubitoare de timp tatăl lui, dar o instituţie militară bazată pe condusa de Dean Reardon (Kurt Fuller).
Reardon, un om care urăşte militar senior Wilder, vrea să facă viaţa mai tineri lui Wilder mizerabil. El nu-l pot forţa din cauza tatăl lui este bogat şi are legături la şcoală, aşa că încearcă să facă viaţa lui Van un iad. Van devine un camin un dormitor intr-un dormitor doi (de a descompune un perete). Colegul sau de camera este Farley (Nestor Aaron Absera), un cuplaje de la Jamaica. Băieţii decide să arunce o petrecere în campus, care nu este permis, împreună cu sarut, droguri, alcool, sex, sau orice altceva care este “distractiv”.Persoană numai pentru a arăta până la partid este Yu Dum Fok (Jerry Shea). Băieţii încearcă să găsească pe fete, dar au găsit doar câteva fete religioase, care face pe ruşinosul condus de Eva (Meredith Giangrande).
După ce a arunca vinul sacramental pe ele, Van trage o glumă pe ele în timpul bisericii. Reardon ştie Van se află în spatele glumă, aşa că elevii săi porunceşte ROTC, Dirk (Steve Talley) şi a lui consfătuiri sidekick caporalul Benedict (Nick Nicotera), pe Van, încercând să-l sparge. Van se indragosteste de prietena lui Dirk, Kaitlin (Kristin Cavallari), provocând Dirk a obţine chiar şi mai supărat. Kaitlin crede, traieste, respira si militare, şi crede în castitatea înainte de căsătorie. Desigur, Van trebuie să agita lucrurile. După un joc militar cu Reardon, ceea ce duce cu Reardon intensificarea jos ca decan şi tasered, Van şi Kaitlin sunt împreună, şi Van decide să termine până la colegiu, lăsând în acelaşi timp şi Dirk Benedict legate unele de altele în lenjerie de corp lor.