Van Helsing

Raporteaza film nefunctional!

În 1887, doctorul Frankenstein Transilvaniei (Samuel West) aduce la viata lui Monster (Shuler Hensley), cu ajutorul asistentului său Igor (Kevin J. O’Connor), și Contele Dracula (Richard Roxburgh). Dracula ucide Victor Frankenstein după care dezvăluie că el a ajutat la el numai ca sa pot folosi monstru Frankenstein de a aduce copiii lui strigoi la viață. Monstrului lui Frankenstein, apoi se scurg într-o moară de vânt, care este ars de o gloată urmăresc. Cele fuge mob ca Dracula și cei trei mirese, Verona (Silvia Colloca), Aleera (Elena Anaya) și Marishka (Josie Maran), plânge pierderea lui Victor si sansa lor de a aduce copiii la viață.
Un an mai târziu, Cavalerii Ordinului Sfânt, staționate la Vatican, expediere Gabriel Van Helsing, care are amnezie, de a ucide Dracula. El este, de asemenea, însărcinat cu prevenirea ultima familiei Valerious de la care se încadrează în purgatoriu, familia jurat să-l omoare Dracula nouă generații în urmă și este în imposibilitatea de a intra în Rai până când reușesc. El este dat o bucată ruptă de hârtie cu o însemnele pe ea. El este alăturat de Carl (David Wenham), un calugar care oferă suport și arme.
Sosind în Transilvania, cei doi se intalnesc Anna Valerious (Kate Beckinsale), care le spune fratele ei Velkan (Will Kemp) a fost recent ucis de un vârcolac. Van Helsing, apoi o salvează de la mirese lui Dracula deoarece acestea ataca satul, care se încheie cu Van Helsing uciderea Marishka ca evadare altora. Anna ia apoi perechea înapoi la castelul ei. Anna este hotărât să ucidă Dracula ea, dar Van Helsing este dispus ca ea să-și asume riscul, știind că ea este ultima din familia Valerious. Când ea rezista, el a gaze-o să doarmă și pune-o în patul ei. Mai târziu, în noapte, Anna se trezeste din ei somn adânc, fără vise și întâlnește Velkan, acum el însuși un vârcolac. După Velkan fuge, Van Helsing si Anna-l urmăriți la castelul lui Frankenstein, doar pentru a găsi Dracula încercarea de a da viață, la copiii săi, folosind Velkan ca un substitut pentru Monster. Eliberează Anna Velkan, dar el devine un vârcolac din nou. Dracula se confruntă Van Helsing, care îl recunoaște din trecutul său și își dă seama că Dracula este impermeabil la toate metodele conventionale de ucidere vampiri.
În timp ce scapă, Van Helsing si Anna intră într-o peșteră. Acolo, ei găsesc monstru Frankenstein e în viață. Deși pledează monstru care urmează să fie ucis, astfel că Dracula nu-l poate folosi, Van Helsing decide să-l ducă la Roma, astfel încât el poate fi protejat. Ei fug într-un vagon, dar în timp ce traversează Munții Carpați, de mirese și Velkan, care au fost urmăresc de grup, atac. Transportul se prăbușește o prăpastie și Verona încearcă să salveze Monster, ci la deschiderea ușii indică faptul că aceasta este o momeală transport care conține doar mizele grupate împotriva explozivilor, care o ucide atunci când transportul atinge partea de jos. Transportul reală este atacat și Van Helsing ucide Velkan, dar nu înainte de Van Helsing este muscat de el, atunci când luna următoare apare complet, Van Helsing va deveni un vârcolac. Anna este apoi capturat de Aleera și duși la Budapesta.
În Budapesta, Van Helsing este de acord să o meserie și ascunde Monster într-un cimitir înainte de el și Carl cap off pentru a salva Anna, care este la un bal mascat pentru vampiri. Ei au reușit să o salveze, dar Monster este capturat și dus departe pe o barca. Evadarea de la Palatul de Vara lui Dracula, Van Helsing, Anna, și Carl reveni la castelul lui Frankenstein, în cazul în care găsesc tot echipamentul a fost eliminat. La castelul Annei, Carl explică faptul că Dracula a fost fiul stramosului Annei. Dracula a fost ucis de “mâna stângă a lui Dumnezeu”, dar nu înainte de a face o afacere faustian, care ia dat o nouă viață ca un vampir. Carl explică faptul că, deși strămoșul lui Anna a făcut legământul de a ucide Dracula, el nu a putut ucide pe fiul său. În schimb, el a exilat Dracula la o cetate de gheață de la care nu ar fi putut să se întoarcă, dar Diavolul ia dat aripi și puterea de zbor, care ia permis să scape. Van Helsing, apoi găsește un portal la castelul lui Dracula deghizat ca o hartă de perete, completat de hârtie folosind ca Van Helsing a adus de la Roma. Ei intră portalului, în curs de dezvoltare pe o stâncă în apropierea Castelul lui Dracula.
Ca trio-ul vede Monster fiind ridicat la laborator, el le spune că Dracula are un leac vârcolac. Carl își dă seama că doar un vârcolac poate ucide Dracula și că el folosește vârcolaci să facă de licitare lui, dar are nevoie de o cura în cazul în care au vointa de a întoarce împotriva lui.
Croindu-și drum spre laborator, Van Helsing eliberează Monster -, dar nu înainte de icre lui Dracula sunt date viață. El se confruntă cu Dracula, apoi. Dracula arată că Van Helsing este într-adevăr Arhanghelul Gabriel, mâna stângă a lui Dumnezeu, precum și cel care inițial l-au ucis. El oferă pentru a restabili amintirile lui Van Helsing, dar Van Helsing refuză, considerând că “unele lucruri sunt mai bine lăsate uitate”. Van Helsing spune că Dracula copiii săi vor muri dacă el este ucis. Dracula îl provoacă să “meargă mai departe”, după care Van Helsing devine un vârcolac și intră într-un bătălia finală cu Dracula (care se transformă într-un gigant liliac-ca creatura).
Anna și Carl prelua leac, dar sunt atacate de Aleera și Igor. Igor scade la moartea lui de pe un pod, si Aleera devine tras în țeapă de către Anna, cu o miză de argint. Ei fac drumul lor spre laborator la fel ca Van Helsing mușcături în gât lui Dracula, omorandu-l și urmașii lui. Anna injecteaza Van Helsing, cu leac, doar pentru a fi ucis de el, în același timp, mai mult la durerea lui. Van Helsing și Carl dețin o ceremonie liniștită pentru Anna și să incinereze ei ca Monster pleacă pe o plută în ocean, după ce a fost permis o șansă la viață. Ca arsuri corpului lui Anna, Van Helsing vede ea și familia ei în Rai, la pace, datorită morții lui Dracula.