Unstoppable

Raporteaza film nefunctional!

Veteran Allegheny şi Virginia de Vest cai ferate (AWVR), inginer Frank Barnes (Denzel Washington) supraveghează sa co-lucrător, dirijor proaspăt angajat Will Colson (Chris Pine), deoarece folosesc locomotive AWVR # 1206 pentru a ridica mai multe maşini de tren în afara Stanton, Pennsylvania. Will preia cinci masini prea multe, pe care le realizează numai după ce aceştia au părăsit curtea trenul. Desi se va cere ca acestea să reveniţi şi decupla masinile suplimentare, Frank va continua la nord pe linia principala cu figuranti in tractari auto.
Între timp, într-o curte feroviar în oraşul nordic de Fuller, două hostlers AWVR, Dewey (Ethan Suplee) şi Gilleece (TJ Miller), sunt comandate de Iepurasul de Fuller dispecer operaţiuni (Kevin Chapman), pentru a muta un tren de marfă, condus de locomotiva # 777 (poreclit “Triple Seven”), de pe pista sa actuală, pentru a goli piesa pentru un tren care excursie elevi. Dewey încearcă să ia comenzi rapide, instruindu-Gilleece să lase furtunuri pentru frâne cu aer comprimat deconectat pentru călătoria scurtă. Dewey lasă mai târziu cabină în mişcare pentru a arunca o trecere feroviar aliniat de-a lungul calea trenului, dar nu este în măsură de a urca din nou pe, ca sare de acceleratie trenului de la ralanti, la putere maximă. Principala linie, care trenul este, tren-cale mai trece prin oraş populat în mod semnificativ de Stanton. El este obligat să raporteze trenul ca un “montagne” Fuller, şef de manevră pentru a Connie Hooper (Rosario Dawson). Connie comenzi Dewey, Gilleece, sudor şi plumb Ned Oldham (Lew Temple), pentru a intercepta tren la un Siding. Cu nici un semn de tren de la Siding, au ajuns să realizeze că controalele tren au implicit acceleratia pe deplin, şi este accelerarea de sub control pe linia principală.
Connie este capabil să devieze cu succes la o excursie cu trenul de cale, în ultimul moment, şi apoi raportează fugit la Oscar Galvin (Kevin Dunn), vice-presedinte al operaţiunilor feroviare pentru AWVR. Connie lucrează cu poliţia locală şi de forţele de Sheriff pentru a se asigura că fiecare grad de trecere de-a lungul liniei principal este asigurată. Deoarece evaluează opţiunile lor, în vizită Administraţia Federală a căilor ferate de siguranţă inspector Scott Werner (Kevin Corrigan) le avertizeaza ca pericolul fenol topit efectuată de către opt masini trenului reprezintă ar trebui să deraieze. Galvin respinge sugestia lui Connie să deraieze trenul într-o zonă nepopulată a terenurilor agricole înainte de a intra în oraşele înainte, crezând că pot opri trenul în condiţii de siguranţă înainte de apoi. 777 intră în terenurile agricole, în care se ciocneşte cu o remorcă cal la o cale ferată de trecere la câteva secunde după ce caii şi formatori sunt evacuate. Ca Odyssey trenul devine un eveniment mass-media, o lashup de două motoare acţionate înainte de fuga disponibilă de veteranul inginer Judd Stewart (David Warshofsky) este folosit pentru a încerca să încetinească trenul fiind regizat de Groundman (Victor Gojcaj), în timp ce AWVR angajat Ryan Scott (Ryan Ahern) este redus la cabina 777 de la un elicopter. Planul merge prost, rănind Ryan, iar locomotivele lashup sunt ulterior deraiat şi a explodat, omorând Judd. Trenul continuă curse spre Stanton.
Frank si Will sunt avertizaţi de tren din sens opus. Datorită masinile suplimentare culese de Will, ei sunt obligaţi să ocoliţi o Siding mai strânse în favoarea unei mai Reparare-In-Place cale mai la nord pe linie. Ei fac în piesa la fel ca vitezele de fugari din trecut le, zdrobitor prin masina cea mai din spate a trenului lor. Frank vede că ultima masina a fugit are o cuplare deschis (nu sunt dotate cu un FRED). Când află că Frank Galvin se intenţionează să utilizeze saboţii de deraiere pentru a opri trenul, el afirmă că acest plan nu va funcţiona şi în loc convinge pe Will să i se alăture ca el unhooks 1206 şi îl rulează capota lungă în faţă jos pentru a prinde linia 777 de la spate. Galvin ameninţă la foc Frank şi în cazul în care vor continua, dar Frank arată că el deja a fost forţat în săptămâna de pensionare anticipate în urmă de AWVR. În ciuda cererilor lui Galvin, Connie şi Scott Frank favorizarea şi voinţa de a continua urmărirea lor.
Poliţia va opri un plan de declansare a unui comutator cutoff de combustibil pe partea de 777, cu explozii de arme de aproape gama, la un grad de trecere atunci când îşi dau seama de proximitate comutatorul de la rezervorul de combustibil. Ca Frank a prevăzut, planul lui Galvin să deraieze trenul, de asemenea, nu, ca 777 şi maşinile sale sunt prea grele şi se deplasează prea repede. Temerile care apar fugit va deraia pe o curbă bruscă crescute în Stanton şi accident în mai multe containere de depozitare a combustibilului din apropiere, provocând un dezastru major, oraşul este evacuat ca 777 de abordări.
Frank şi va reuşi să ajungă la fuga, dar va răneşte grav piciorul său în timp ce încerca să cuplu manual motorul lor de la masina din spate tras de 777, deşi el nu reuşi în cele din urmă. Desi franele dinamice 1206 sunt ajutând la reducerea vitezei de 777, trenul este încă în mişcare prea repede pentru curba. La sugestia lui Will, Frank iese pe tren şi începe angajarea frâne de mână fiecare masina lui individual, ajutând astfel la reducerea vitezei. Curând, însă, frâne dinamice 1206 a sufla, şi fuga 777 începe să se ridice din nou viteza, trăgând 1206 cu ea. Dar cu calendarul corectă a frânelor 1206 de aer independente, va fi şi Frank reuşesc cu greu să ţină trenul pe şine, deoarece viteza prin curba Stanton, grav înclinarea în proces. Deşi un dezastru major este evitat, trenul este încă în afara controlului, Frank este în imposibilitatea de a ajunge la cabina din cauza la un decalaj între maşini prea mari pentru a sari de 777.
Cu o porţiune lungă de drum paralel cu linia de lângă, Ned apare în camioneta lui, alături de stimulare 1206, pentru a permite Va să sară în spate. Accelerarea la fata a fugit, va face un salt de succes la 777 şi a fugit pentru a aduce o oprire, se termină criza. Frank, Will, şi Ned sunt celebrate ca eroi, iar cei doi se reunesc cu familiile lor, îngrijoraţi. După cum este descris într-o pre-credit montaj, Frank a fost promovat şi acum este pensionat cu beneficii complete, va asteapta un al doilea copil cu sotia sa, Connie preia de locuri de muncă Galvin, Ryan Scott recuperat în totalitate din cauza rănilor sale, şi Dewey este în prezent lucrează în industria fast-food.