Unleashed

Raporteaza film nefunctional!

Bart (Bob Hoskins) este un cămătar vicios al cărui metodă de a convinge oamenii să-l plătească înapoi implică Danny the Dog (Jet Li), un om cu mentalitatea unui copil; numai în cazul în care un guler de metal în jurul gâtului său este eliminat prin Bart va el a devenit un luptator iscusit violent care se oprește de la nimic pentru a lua în jos țintele sale. Dar, odată ce este pe guler, Danny este o persoană inofensiv, retras, cu cunostinte foarte putin din modul de a trăi ca o persoană socializat, și el este în mod constant hărțuiți de către stăpânul său, Bart.
Într-o zi, Bart își dă seama că se poate termina cariera cămătar prin frecventarea cu regularitate un turneu de luptă subterană și înregistrarea Danny să lupte, în schimb, în cazul în care Danny poate câștiga și de a supraviețui lupte, Bart primeste bani buni. După prima luptă, cu toate acestea, Bart ajunge intr-un incident cu un alt penală și este lăsat pentru mort, după un schimb de focuri violente. Un Danny critic răniți fuge la un depozit antic pentru adăpost, în cazul în care întâlnește un tuner pian cu amabilitate, Sam (Morgan Freeman). Danny curând se trezeste cu Sam și lui pas-fiica Victoria (Kerry Condon), în apartamentul lor, și el începe o viață nouă împreună cu familia binevoitoare, curios, el este atras mai aproape de muzica in timp ce petrece timp cu Victoria. El dezvoltă, de asemenea, curiozitatea despre cine mama sa a fost atunci când a invata ce este o familie.
Săptămâni mai târziu, informează Sam Danny despre mutarea inapoi la New York, unde a și Victoria sunt originari din. El invită Danny, spunându-i ei cred că de el ca o familie, si Danny fericit acceptă. Cu toate acestea, Danny se execută în Lefty lui Bart mâna dreaptă în stradă și este forțat înapoi la Bart, care este încă în viață. Trage Bart Danny înapoi la arena subteran, în cazul în care o moarte-meci este situat între Danny și artiști nemiloși marțiale. În ciuda motivelor lui Danny, Bart-l împinge în groapa, în cazul în care el este admonestat de patru luptatori. Danny în cele din urmă trece la represalii, dar refuză să-i omoare. Înfuriat de schimbarea lui Danny de caracter, Bart-l trage înapoi acasă și se oprește-l înapoi la cușca lui. În acea noapte, cu toate acestea, Danny furișează prin ușa lui și trece prin fotografii de prostituate preferate Bart, în cele din urmă a găsi o imagine a ceea ce pare a fi propria mama lui Danny. El interoghează Bart, care îi spune că ea a fost pur și simplu o prostituată, care este de mult apuse. El promite să facă furios pe Danny să-l ramburseze banii pentru el a pierdut mai devreme în acea seară.
În dimineața următoare, cu toate acestea, Danny reuseste sa scape si fuge la Sam si Victoria, spunându-le ceea ce a învățat și unde a fost. Cu ajutorul celor doi, Danny își recapătă amintiri din trecutul copilărie: mama lui a fost un student de muzică fără bani, așa că sa oferit să Bart pentru a obține unele să plătească pentru lecții de ei. Dar într-o zi, Bart împușcat-o atunci când ea l-a sfidat. Bart a fost creșterea Danny atunci, nu ca o ființă umană, ci ca un câine.
Bart și o mulțime de huligani ajunge la clădirea apartament Sam de a captura Danny. Frenetică, Danny se ascunde Sam și Victoria în dulapul lor, și pe care o conduce pentru a scoate huligani peste tot în clădire. Apoi, el se confruntă cu off împotriva unui atacator (Michael Ian Lambert), cu competențe similare cu ale sale; Danny în cele din urmă, îl determină să cadă la moarte pe masina lui Bart. Un răzbunător Bart urmărește pe Danny prin clădire cu un pistol, în cele din urmă l-prinderea în apartamentul lui Sam. El amenință să apese pe trăgaci, în tot acest timp el spune că el nu a fost niciodată menit pentru un alt fel de stil de viață. Dar el cade arma și, în schimb ia un guler, spune Danny să vină acasă. Danny încet avansuri spre guler, dar se oprește la Bart ultimul minut și dezarmează-l. El purcede să bată cu furie Bart, cauzând Sam și Victoria pentru a izbucni și frenetic implor să nu Danny de a ucide, cu toate acestea, un învins Bart Comenzi Danny altfel. Bart spune atunci Danny el va fi întotdeauna un animal, la care se răspunde prin Sam zdrobitor un ghiveci pe capul lui, bate-l inconștient. Danny, Sam, și Victoria îmbrățișa.
Ceva timp mai târziu, Danny este cu Sam, la un recital de pian la Carnegie Hall, în cazul în care Victoria se pregateste pentru a efectua. Dându-și seama ce se joacă Victoria mama sa a jucat de ani în urmă, Danny aruncă o lacrima fericit.