Unknown

Raporteaza film nefunctional!

Dr. Martin Harris şi soţia lui Liz ajunge la Berlin, pentru un summit de biotehnologie. Cu toate acestea, la sosirea la Hotel Adlon, Martin isi da seama servieta sa a fost lăsat la aeroport. El ia un taxi condus de Gina, dar pe drumul spre aeroport, cabina prăbuşit de pe un pod în râu. Martin este cazut inconstient la impact, dar Gina-l salvează de la înec înainte de a fugit de la scena, pentru a evita poliţie, deoarece ea este un imigrant ilegal din Bosnia. La Ziua Recunostintei, Martin îşi recapătă cunoştinţa la spital după ce a fost în comă timp de patru zile.
Martin se întoarce la hotel, doar pentru a descoperi un alt bărbat cu soţia sa, care susţine că ea nu-l cunosc. El încearcă să contacteze vechiul său coleg Prof. Dr. Rodney Cole, care este indisponibil din cauza Ziua Recunoştinţei în Statele Unite. Martin, apoi se îndreaptă spre biroul de Prof. Leo Bressler, care el este programat pentru a satisface acea zi. Cu toate acestea, el vede un impostor, “Martin B”, deja într-o întâlnire cu Bressler. În ceea ce Martin încearcă să îşi dovedească identitatea lui, Martin B, îl arată ID-ul său şi fotografie de familie – ambele din care au numele lui Martin, doar cu fata lui, care a înlocuit cu un impostor. Deziluzionaţi de criza de identitate, Martin cade inconştient şi se trezeşte înapoi la spital. Smith (Olivier Schneider), un asasin trimis să-l vizeze, ucide asistenta Gretchen Herfort, dar scapă Martin.
El caută apoi ajutor de la prietenul sora lui Herfort, detectiv particular si fost agent STASI Jürgen Ernst. Singurele indicii Martin sunt notebook-uri sa şi Gina, care lucreaza la un restaurant după ce a fost concediat de la firma de taxi incidentul. În timp ce Martin încearcă să convingă Gina în ajutându-l clarifice problema lui de identitate, Jürgen sapă până informaţii referitoare la summit-ul Martin şi biotehnologie. El descoperă că summit-ul este de a fi participat Printul Shada din Arabia Saudită, care se finanţează un proiect secret condus de Bressler. Printul Shada a supravieţuit numeroase tentative de asasinat din partea extremiştilor din propria sa ţară, şi Jürgen bănuieşte că furtul de identitate a lui Martin ar putea fi o altă încercare de a lua viaţa lui Prince.
Între timp, Smith şi un alt asasin, Jones, încercarea de a elimina Martin şi Gina, dar evadarea cuplu dupa o lupta de la apartamentul ei, în care ucide Gina Smith, şi o maşină urmărire. Martin se uită la notebook-uri sa şi vede un set de numere scrise de soţul său. Numerele corespund cu cuvintele găsite pe anumite pagini ale notebook-ului, care apar ca codurile secrete. Folosind programul de scris pe notebook-uri, Martin se confruntă cu Liz, care îi spune că el a lăsat servieta lui de la aeroport. Între timp, primeşte Jürgen Cole de la biroul său, şi descoperă că atât Cole şi Martin sunt membri ai o echipă de mercenari secrete cunoscute sub numele de “secţiunea 15″. Dându-şi seama Cole este acolo să-l omoare, Jürgen sinucide de consumul de cianură-dantelat de cafea, în scopul de a proteja Martin.
După preluarea servieta lui, Martin moduri de piese cu Gina. Ea îl vede răpit de Cole şi Jones, şi a fura un taxi şi urmăriri după van a lui Cole. Martin se trezeşte într-un parc auto şi este spus Cole, care Martin Harris este un nume de acoperire, şi că el, Liz şi Martin B sunt asasini trimise să vizeze summit-ului. Deoarece el a rănit capul în timpul accident de masina, memoria sa a fost modificat si el a crezut că lui Martin Harris fals persoana a fost propria sa identitate. Gina se grabeste şi se opreşte în Jones de la uciderea Martin Cole ascunde în van lui. Există o luptă scurtă între Jones şi Gina, care se termină atunci când Gina conduce masina ei într-Jones şi dovleci-l împotriva lui Van Cole. Gina conduce maşina ei în van şi trimite-l prabusesc din parcul auto cu încă Cole interior, omorandu-l în proces. Martin descopera un compartiment ascuns în servieta lui şi găseşte două paşapoarte canadiene, realizând el şi Liz au fost în Berlin, de trei luni inainte de a planta o bombă în suita care urmează să fie ocupat mai tarziu de prinţul Shada pentru summit-ul.
După ce a devenit conştient de rolul său în complot de asasinare, Martin încearcă să se răscumpere de zădărnicirea asasinat şi şefii de hotel cu Gina în remorca. Acestea sunt imediat arestat de securitate, dar Martin le convinge de prezenţa sa în hotel de trei luni in urma. Apoi, îşi dă seama că prinţul Shada nu este tinta, dar Bressler, care a dezvoltat o specie de porumb modificat genetic, care este capabil de a supravieţui orice climat, facilitarea problemă lume de aprovizionare cu alimente. Cu moartea Bressler şi furtul de cercetare sale, de miliarde de dolari ar cădea în mâini greşite. Liz foloseşte propria copie a codurilor de notebook-uri de secrete pentru a accesa de la distanţă laptop Bressler şi fura date. După ce a fost convins că este o bombă, de securitate evacuează hotelului. Văzând că încercarea lor de asasinat a fost dejucat, Liz încearcă pentru a dezarma bomba, dar nu pot ajunge la butonul de dezarmare şi este ucis într-o secţiune a Adlon este suflat în sus. Martin ucide Martin B, asasin ultimul rămas, înainte de a putea ucide Bressler. Bressler anunţă mai târziu proiectul său de lume, care va fi afişat pentru a publica gratuit, în timp ce Martin şi Gina bordul unui tren, împreună cu noile paşapoarte, adoptarea de noi identităţi.