Unforgiven

Raporteaza film nefunctional!

Un grup de prostituate în Whiskey Big, Wyoming, condus de capsuni Alice (Frances Fisher), oferă o recompensă de 1.000 de dolari pentru oricine poate ucide rapid Mike (David Mucci) şi “Davey-Boy” Bunting (Rob Campbell), doi cowboy care a desfigurat Delilah Fitzgerald (Anna Levine), unul de-al lor. Acest supara şeriful local, Micul Bill Daggett (Gene Hackman), un pistolar fost si acum un deţinător obsesivă a păcii, care nu permite arme sau criminali în oraşul său. Little Bill a dat doi oameni de clemenţă, în ciuda crima lor.
Mile departare, in Kansas, Schofield Kid (Jaimz Woolvett), un barbat tanar lăudăros, vizitează ferma de porci de William Munny (Clint Eastwood), caută să-l recruteze pentru a ucide cowboy. În tinereţea sa, Munny a fost un bandit care a fost cunoscut pentru a fi un vicios, ucigaş cu sânge rece, dar el este acum un văduv pocăit creşterea doi copii şi a jurat pe alcool. Deşi iniţial refuză Munny pentru a ajuta cu asasinarea, ferma lui este lipsa, pune viitorul copiilor săi în pericol. Munny reconsideră câteva zile mai târziu şi porneşte pentru a prinde cu Kid. Pe drum, Munny recrutează Ned Logan (Morgan Freeman), un alt pistolar pensionar care pleacă fără tragere de inimă soţia lui (Cherrilene Cardinal), pentru a merge de-a lungul.
Înapoi în Wyoming, pistolar engleză Bob (Richard Harris) şi biograful său, WW Beauchamp (Saul Rubinek), ajunge în Big Whiskey, care caută, de asemenea, recompensa. Bill Little şi adjuncţii săi dezarma Bob, Bill şi-l bate cu sălbăticie, în speranţa de a stabili un exemplu pentru alte ar-fi asasini. În dimineaţa următoare Bob este scos din oraş, dar Beauchamp decide să rămână şi să scrie despre Bill, care a impresionat cu povestile sale de dueluri vechi şi cunoştinţe aparent din mecanismele interioare ale psihicului un pistolar lui.
Munny, Logan si Kid ajunge mai târziu în mijlocul unei furtuni cu ploaie şi mergeţi la salon / bordel pentru a descoperi locaţia cowboy “. Munny are o febră de echitatie în rău după ploaie, şi stă singur în salon atunci când Bill Little şi adjuncţii săi ajunge să-l confrunte. Little Bill nu are nici o idee cine este Munny, şi după găsirea unui pistol pe el îl bate brutal şi începe-l pe stradă. Logan şi Kid, obtinerea de sus “avansuri”, cu privire la plata lor, de la prostituate, scape de o fereastra din spate. Trei regrupa la un hambar din afara oraşului, în cazul în care asistenta Munny înapoi la sănătate.
Trei zile mai târziu, au o ambuscada un grup de cowboy şi Bunting Kill – deşi devine evident ca Logan şi Munny nu mai au stomac mult pentru crimă. Logan se hotărăşte să se întoarcă acasă în timp ce Munny şi capul Kid la ranch-ul cowboy “, în cazul în care Kid ambuscade rapidă Mike într-o latrină şi-l omoară. După ce au scape, un copil foarte înnebunită de durere mărturiseşte că nu a ucis pe nimeni înainte, şi renunţă la stilul de viaţă pistolar. Când Micul Sue (Tara Frederick) îndeplineşte doi bărbaţi pentru a le da recompensa, ei afla ca Logan a fost capturat de oamenii lui Little Bill şi torturaţi până la moarte, dar nu înainte de a renunţa la identitatea celor doi complici. Kid conduce înapoi în Kansas pentru a oferi bani pentru a recompensa familiile Munny şi a lui Logan, în timp ce băuturile Munny o jumătate de sticlă de whisky şi capete în oraş să se răzbune pe Bill.
În acea noapte, cadavrul lui Logan este afişat într-un sicriu în afara salon. În interior, Little Bill a adunat o posse de a urmări şi de Munny Kid. Munny merge în pace şi prompt ucide Slabe Dubois (Anthony James), proprietarul salon şi proxenet. După unele dialog tensionat, un schimb de focuri rezultă, lăsând Bill răniţi şi mai multe dintre adjuncţii săi morţi. Comenzi Munny toată lumea înainte de oprirea Bill Little de la a ajunge la pistolul lui. Blesteme Bill Munny înainte ca acesta să-l încheie cu un foc de armă finală. Munny ameninţă atunci locuitorii oraşului înainte de a pleca în cele din urmă oraş, avertizând că va reveni în cazul în care Logan nu este îngropat în mod corespunzător.
Scena finală este o lovitură de bookend agricole Munny lui, şi a Munny o vizită finală la mormântul soţiei sale. Textul epilog care urmează se arată că Munny şi familia sa au fost zvonuri pentru a fi mutat la San Francisco şi de “a prosperat în mărfuri uscate