Turbo

Raporteaza film nefunctional!

În Venice , California , Theo , alias Turbo , este un melc de grădină care visează de a fi cel mai mare cal de curse din lume , la fel ca eroul său , 5 – timp Indianapolis 500 campion , Guy Gagne . Obsesia lui cu viteza si toate lucrurile de repede a făcut o ciudățenie și un outsider în comunitate melc lent și prudent , și o jenă constantă a fratelui său mai mare prudent , Chet . Turbo doreste cu disperare sa putut scăpa de viață lent – paced traieste , dar singura lui sansa de a trai dezastru fatal moale și apropiat, când el încearcă să recupereze o rosie premiu și trebuie să fie salvat de Chet .
Demoralizați , Theo plimbă pe o autostrada pentru a admira trafic și dorește pe prima stea ( care este de fapt o lumină avion ) , ” Aș vrea … as vrea sa fiu rapid . ” Dintr-o dată , el devine într-un accident ciudat atunci când el devine aspirat în compresor de un cal de curse trageți , topit ADN-ul lui cu oxid de azot la o cursa de strada . A doua zi , când Theo se trezește din starea de inconștiență , incidentul in noaptea Gaseste înainte de Sine investit cu puterea de viteză incredibilă și de precizie , precum și unele caracteristici ale unei masini reale , și ochi uscat care se aprind cum ar fi faruri , și un shell care clipește în roșu ca stopurile și face sunete auto și muzică de la un post de radio .
Din păcate , prima încercare a lui Theo să-și arate această putere se termină cu el crashing și Big Wheel triciclu în grădină , obtinerea El și Chet concediat de la echipa grădină . Ca cearta frati , Chet este smuls de o cioară , dar este salvat și urmărite de către Theo la o centrare în jos mall în cazul în care sunt capturate de către Tito , și ” Dos Bros ” șofer de camion de taco și este adus la cursa cu alti melci . Theo uimeste atât umane cât și melci , cât cu viteza sa și câștigă respectul melci , condus de Whiplash , cu echipa lui Smoove Mutare , Burn , Skidmark , și alb Shadow , care au abilități impresionante de-al lor .
Inspirat de acest melc extraordinar , aceste vise de a revigora mall cu Theo ca un punct de atracție , și, eventual, cu ajutorul OMS melci gestiona pentru a devia Strand și un tur cu autobuzul și tambur impresionanta de afaceri . La acest succes , Theo convinge Tito pentru a încerca să intre în melc din Indianapolis 500 ca un concurent . În timp ce fratele lui Tito , Angelo , încă refuză să -l sprijine , vecinii sunt de acord pentru a pune la taxa de intrare și -i însoțească la Indianapolis . Odată ce există , Tito este refuzată intrarea in cursa , dar o întâlnire întâmplătoare cu Guy Gagne Turbo oferă o șansă de a scoate în evidență viteza lui, care uimeste pista de curse de la melc de calificare pentru cursa .
Acest feat imposibil devine curând o senzație pe social media și proprietar al cursei dă în la presiune , egged de Gagne Însuși , pentru a permite melc concura . Howevere , cu o noapte inainte de cursa , Turbo este demoralizată când eroul său , Gagne , zambete batjocoritoare la încercarea sa de a cursa în timp ce Chet mărturisește că nu poate suporta să vadă pe fratele său pune în pericol însuși . Descurajat ,Turbo intră în cursa de a doua zi , darpericulos pista de curse și a concurenței mult mai experimentat lasă -l urmă pe ultimul loc .
La un pitstop , Whiplash și echipajul său Turbo da un discurs important , spunându-i să concureze ca un melc . Înapoi în cursă , Turbo realizeaza ceea ce au medie și cei folosește de dimensiuni mici să profite la maxim de manevre în jurul și sub concurența pe care nici un om nu poate emula cal de curse . Cumelc câștigă rapid în clasamentul , Gagne începe curse și murdar Reușește să bat Turbo circuit de perete , deteriorarea și slăbirea coajă puteri viteza . În cele din urmă , în final stretch cu Turbo în principal , Gagne încearcă o manevră disperată de a bate melc și devine într-un accident majore snarls că majoritatea concurenților pe un ambuteiaj majoră . Similar , Turbo este aruncat , din nou trezit din starea de inconștiență cu coajă Sa perforate și viteza lui toate, dar dispărut .
Alarmat la văzut Turbo renunțarea și Retragere în coajă de abia câțiva metri de la linia de sosire , Chet se pune în pericole incredibile pentru a se întâlni cu echipa Whiplash pentru a ajunge la cal de curse . Văzând fratele și prietenii lui ajunge de echitatie ciori pentru a Incurajeaza-l sa continue , Turbo reia cursa . Din păcate , Gagne -l urmărește singlemindedly prin glisarea mașina lui naufragiat după melc și încearcă să -l zdrobească . În ultima secundă , Chet spune Turbo a Tuck și rola în coajă lui de la ultima lovitură Gagne lui și forța îi permite să rostogoli trecut linia de sosire pentru a câștiga .
La această victorie ,mall devine o atracție majoră , cu toate afacerile spectaculoase deveni succese Inclusiv curse melc extrem de elaborat, cu echipaj Whiplash a obține ajutoare speciale de propulsie pentru cochiliile lor , în timp ce Chet este conținut cu arbitrul pista . În ceea ce privește Turbo , el devine mai fericit descoperă că carapace sa vindecat , și cu faptul că , SuperSpeed sa a revenit .