Troy

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Printul Hector (Eric Bana) și fratele său, tânărul Paris (Orlando Bloom) negocieze pacea între Troia și Sparta. Parisul a căzut în dragoste cu Helen (Diane Kruger), sotia regelui Menelau a (Brendan Gleeson), și introduce pe ascuns-o înapoi la Troia cu el. Înfuriat, Menelaus promite răzbunare. Menelaus se apropie de fratele său Agamemnon (Brian Cox), un rege care a cucerit în fiecare armata din Grecia, și acum le poruncește. Agamemnon, care a vrut să cucerească Troia de ani de zile (ceea ce ar da-i un control al Mării Egee), folosește acest lucru ca pe o justificare pentru a invada Troia. Generală Nestor (Ioan Shrapnel) îi cere să ia legendarul razboinic Ahile (Brad Pitt), pentru a strange trupe pentru a cauzei.
Ulise (Sean Bean), un rege a poruncit de Agamemnon, vizitează Phtia să convingă lui Ahile pentru a lupta, și găsește-l de formare cu Patrocle (Garrett Hedlund), vărul său. Ahile, chibzuind decizia sa, isi viziteaza mama Thetis (Julie Christie) pentru recomandări. Ea îi spune că, înainte de a se fi născut, ea a știut această zi va veni. Ea, de asemenea, îi spune că, dacă el nu merge la Troy, el va trăi o viață lungă și fericită și să aibă copii, dar după ce moare, numele lui va fi uitată și nimeni nu-l va aminti. Dacă el nu merge la Troy, el va găsi o mare slavă în luptă, numele lui va fi scris in istorie pentru totdeauna, dar el va muri acolo. Ahile, dorind numele său să fie amintit, alege să meargă.
Grecii naviga pentru Troia. Ahile și Myrmidons sunt cele mai rapide vaslasi și terenuri înainte de oricine altcineva. Ei ucid troieni și multe profaneze templul lui Apollo. Briseis (Rose Byrne), un membru al familiei regale troian, este capturat și luat ca un premiu la greci, în ciuda lui Ahile ei pretinzând ca premiu un război însuși.
Ahile și Myrmidons lui nu lupta doua zi, din cauza cererii neloială lui Agamemnon la Briseis. Cu grecii din jur Troia, Paris, contestă Menelau la un duel pentru a soluționa lucruri. Menelau este de acord, cu toate acestea, Agamemnon intenționează să atace orașul, indiferent de rezultatul. Paris este ușor de învins, și răniți. Intervine Hector și ucide Menelau. Grecii percepe liniile de troieni, dar sunt nevoiți să se retragă atunci când acestea sunt aproape șterse de arcași pe pereți Troy lui. Ajax este ucis în bătălia de la mâinile lui Hector.
Agamemnon dă Briseis la oamenii lui, dar Ahile o salveaza. El poarta o înapoi în cortul său și tinde să rănile ei. Briseis, apoi încearcă să-l omoare, dar Ahile își dă seama că ea are sentimente pentru el și cu doi fac dragoste. În ziua următoare, Ahile se pregateste oamenii lui să plece, mai mult pentru a indignare Patrocle “.
În acea noapte, troienii lanseze o ofensivă împotriva surpriză tabara grec, cu scopul de a distruge bărcile lor și pentru a preveni evadarea lor. În ceea ce grecii par a fi pe punctul de a înfrângerii, Ahile apare cu Myrmidons și se alătură luptei, în cele din urmă lupta împotriva Hector. Lupta se duce mult mai bine pentru greci decât înainte, dar toate sunt șocați atunci când Hector taie gâtul lui Ahile “. Hector scoate casca dușmanul său, dezvăluind fața lui Patrocle. După ce termină Hector tineret fusese rănit mortal fericire, ambele armate sunt de acord să se încheie lupta pentru a doua zi. Înainte de plecarea sa, informează Ulise Hector a fost Patrocle pe care le-a ucis.
Ahile, care a dormit prin lupta, este spus de către Eudorus de moartea vărului său. Grecii au confundat, de asemenea, pentru Patrocle lui Ahile, deoarece el a pus pe armura lui Ahile “si sa mutat ca Ahile. Furios, atacă Ahile Eudorus și atunci când Briseis încearcă să-l oprească, el o aruncă la pământ. Mai târziu în acea noapte, rugul lui Ahile lumini Patrocle “înmormântare. Între timp, în Troia, Hector își dă seama că Ahile va căuta răzbunare pentru moartea vărul său, și începe a face pregătirile pentru a salva pe cei dragi. El conduce Andromaca la o cale secretă din oraș, cerându-i să-l folosească, dacă orașul cade. De asemenea, el trece pe Sabia lui Troy la Paris (care a început de formare în tir cu arcul), susținând că oamenii orașului avea un viitor atât timp cât sabia este în mâinile unui troian.
A doua zi, Ahile se apropie de porțile Troiei singur și strigă pentru Hector să iasă și se confruntă cu el. Hector știe că trebuie să-l facă față singur, asa spune el la revedere lui cu familia și prietenii și apoi se confruntă cu Ahile. Cei doi lupta un duel uniform compensată de la început, dar Hector începe să anvelopa împotriva asaltului implacabilă a lui Ahile. În cele din urmă, ucide Ahile Hector de junghi-l în piept. El leagă apoi corpul lui Hector la partea din spate a carul său, trăgându-l în jurul valorii de oraș, lăsând toate troienii șocat. În acea noapte, regele Priam (Peter O’Toole), vizitează tabăra armatei grecești de a convinge Ahile să-l lăsa să recupereze trupul lui Hector. Mutat de motiv regelui, Acquiesces lui Ahile la cererea sa și îi permite să ia pe fiul său să fie îngropat, promițându-i cele 12 de zile pentru ritualuri funerare. Ahile se descompune și strigă în timp ce pregătirea corpului lui Hector pentru transportul înapoi la Troia. El spune ca Priam Hector a fost cel mai bun el a luptat vreodată. Ahile permite Priam ia Briseis înapoi la fel de bine. El a mai târziu își cere scuze pentru Eudorus pentru prejudicierea el și îi dă un ordin ultima: de a lua acasă Myrmidons.Calul troian macheta, folosit in Troia film, un cadou de la Brad Pitt la Canakkale oraș turc.

În timpul 12 zile-armistițiu, Troy plânge lui Hector moarte, în timp ce fumul Agamemmnon la pierderea unei șanse de a pune capăt războiului odată pentru totdeauna, în timp ce troienii sunt în dezordine, la pierderea de general lor de top, chiar dacă generalii săi, printre care Odysseus, să-l informeze că Hector moartea nu face nici o diferenta ca la greci încă o încălcare a supraînălțării zidurile Troiei. Văzând că regele nebun va vedea mai devreme fiecare dintre oamenii săi sacrificate înainte de a renunta ambiția lui, Odiseu intenționează să se infiltreze orașul prin construirea unui cal de lemn scobită-out. Grecii lăsa calul în tabăra lor, pleacă apoi, ascunzându navele lor într-un golf din apropiere. Priam încredere preoții săi că calul este o jertfă pentru Poseidon și un cadou, în ciuda îndoieli din Paris. Presupunând victoria, troienii să ia calul în oraș și sărbători. Un căutător de Trojan găsește navele grecești ascund în golf, dar este ucis de greci înainte de a putea răspândi vestea. O bandă de greci conduși de Ahile și Odysseus ieși din cal pe timp de noapte, deschizând porțile în oraș, care să permită armatei principal pentru a intra. Grecii începe Sack Troiei, masacrarea locuitorilor și a clădirilor jafuri. Armata Trojan încearcă să-și apere palatul regal, dar nu reușește, și furtuna greci în, uciderea Glaucus și Priam în proces.
În timp ce Troia este ars, Paris vede Andromaca, Helen, și multe altele care ies din Troia, prin pasajul secret Hector a arătat soția lui. Văzând un om, anume Enea, Paris, întinde-l Sabia din Troia, repetând cuvintele fratelui său că troienii vor avea un viitor atât timp cât se află în mâinile sabia troieni. După ce a văzut supraviețuitorii de pe, Paris, conduce înapoi în oraș, arcul și săgețile, la gata.
Cautari lui Ahile pentru Briseis, care este amenințată de Agamemnon. Ea îl ucide cu un cuțit ascuns și este salvat de la gărzile sale de către Ahile. În timp ce Ahile îi ajută pe Briseis în picioare, la Paris, văzându-i împreună și interpretarea greșită a acțiunilor lui Ahile “, muguri de mai multe ori înainte de a Achile Briseis reușește să stați mâna. Ahile îndeamnă Briseis să se alăture la Paris și de a scăpa de oraș, apoi moare de rana la fața locului cel de pe corpul său, care a fost vulnerabil, călcâiul lui. Soldații sosire pentru a vedea lui Ahile căzut cu doar singură săgeată prin călcâiul lui, așa cum a eliminat toate celelalte, în conformitate cu mitul că Ahile a fost ucis de o singură săgeată pentru a călcâi. Ritualuri de înmormântare sunt efectuate pentru el, în ruinele Troiei doua zi. Filmul se încheie cu un discurs de la Ulise “Dacă ei spun vreodată povestea mea, să le spun că am mers cu gigantii bărbați ridicarea și căderea ca grâul de iarna,. Dar aceste nume nu vor muri niciodată. Lasă-i să spun că am trăit în vremea lui Hector , Tamer de cai. Lasă-i să spun că am trăit în vremea lui Ahile. “