Transporter 3

Raporteaza film nefunctional!

O nava de la mare este care transportă alcoolul. Doi membri ai echipajului de a descoperi accidental de marfă este de fapt deşeuri toxice, şi sunt ucişi. Trupurile lor sunt aruncate peste bord.
Între timp, Frank Martin (Jason Statham), a fost presat într-un pachet de transport, împreună cu Valentina (Natalya Rudakova). Ambele au un dispozitiv ataşat la încheieturile lor, care este cu fir pentru a exploda în cazul în care persoana în cauză se abate mai mult de 75 de picioare (22,86 metri) distanţă de maşină. Este curând a arătat că obiectivul este de a livra, Valentina, ea este fiica lui Leonid Vasilev (Jeroen Krabbe), şef al Agenţiei de Protecţie a Mediului din Ucraina. Vasilev a refuzat să facă afaceri cu o companie de mediu iresponsabil, astfel încât ei au aranjat pentru un angajat numit Johnson (Robert Knepper), să o răpească. Valentina este folosit ca pârghie, pentru a obţine Vasilev să semneze un contract cu organizaţia.
Frank calatoreste de la Marsilia, prin Munchen si Budapesta, până când ajunge la Odessa la Marea Neagra. Cu ajutorul inspectorului Tarconi (François Berléand), Frank susţine, cu oameni care au puternice armate-l în a lua de locuri de muncă, agenţii trimişi de guvernul ucrainean să-l intercepteze, şi general de non-cooperare de pasageri sale.
Valentina crede că va muri, aşa consumă droguri şi alcool pentru a simti mai bine si sa te distrezi pentru ultima dată. Frank nu este fericit cu acest lucru, pentru că amândoi trebuie să rămână ascuţite. Cu toate acestea, Frank si Valentina se încadrează pentru fiecare parte, în timp ce scapa de la o viata in pericol situaţie după alta.
În cele din urmă Valentina este răpit de către Johnson, lăsând pe un tren de pasageri. Frank conduce masina lui de pe un pod pentru a ateriza pe tren în mişcare, apoi luptă toate huligani interior. Johnson si Valentina ajung într-un vagon lângă partea din faţă a trenului, care apoi este decuplat de la restul de vagoane. Revenind la masina lui, Frank sare decalaj tot mai mare, crashing în transport. După o luptă, Frank transferă dispozitiv exploziv de la incheietura mainii a lui Johnson, apoi lansează vehicul din tren. Dispozitiv explozibil ucide Johnson.
Tarconi le salvează şi solicită Vasilev, spunându-i că fiica sa este în siguranţă. Rips Vasilev până contractului, şi nave de la început este percheziţionat de către poliţie, iar echipajele sunt arestaţi, care încearcă să scape. Frank, Tarconi şi Valentina sunt prezentate pescuitul în ocean.