Transporter 2

Raporteaza film nefunctional!

Frank Martin (Jason Statham), a mutat din sudul Franţei la Miami, Florida. Ca o favoare, el devine un sofer temporar pentru familie înstărită Billings. Căsătoria lui Jefferson (Matei Modine) şi Audrey Billings (Amber Valletta), este sub o presiune mare din cauza cererilor de locuri de muncă sa ridicat guvern profil. Obligaţiuni Frank cu fiul lor, Jack (Hunter Clary), pe care el conduce la şi de la şcoala elementară, în noul său Audi A8 W12. [2] Mai târziu, o Audrey oarecum beat prezinta până la casa lui Frank şi încearcă să-l seducă, dar el cu tact trimite acasă.
Frank se pregăteşte pentru sosirea inspectorului Tarconi (François Berléand), prietenul său de detectiv din Franţa, care a venit să-şi petreacă vacanţa în Florida, cu Frank.
Când ia Frank Jack pentru un control medical, el îşi dă seama abia în momentul în care impostorii au ucis şi înlocuit doctor şi recepţionerul. O luptă de lungă durată erupe între răufăcători, condus de Lola (Kate Nauta), şi neînarmat Frank. Frank este în măsură să scape cu Jack, dar la fel cum au ajuns la casa lui Jack, el primeşte un apel telefonic de informare-l el si Jack sunt în obiective turistice de un lunetist, capabil să pătrundă sticlă masinii antiglont. Frank este nevoit să lase Lola, în maşină, în care viteza departe cu Jack, se scutură de mai multe maşini de poliţie urmăresc.
Ei ajung la un depozit, în cazul în care Frank întâlneşte Gianni (Alessandro Gassman), conducător al operaţiunii. Frank este obligat să plece fără Jack. El descoperă un exploziv ataşat la maşină şi reuşeşte în eliminarea aceasta, înainte de detonare. Jack se întoarce la familia sa, după plata unei răscumpărări, dar necunoscut pentru ei şi Frank, Jack a fost injectat cu un virus mortal, care va ucide în cele din urmă pe cineva care copilul respira pe.
Suspecte de toată lumea, cu excepţia lui Audrey de a fi unul dintre rapitori, Frank piste jos unul dintre medicii false, Dimitri (Jason Flemyng), cu ajutorul Tarconi lui. Frank pretinde de a infecta Dimitri cu acelaşi virus, apoi lasa-l sa scape. Dimitri panică şi se grăbeşte la un laborator pentru a obţine vindecarea uciderea Tipov, cu Frank urma spatele. Frank ucide Dimitri, dar atunci când Frank refuză să negocieze cu el, medicul responsabil de laborator aruncă în doar două flacoane care conţin antidot din fereastră în trafic. Frank reuseste pentru a prelua doar un flacon intact.
Frank se furişează înapoi în casa Billings şi spune o Audrey deja aflate în dificultate ceea ce se întâmplă. El foloseşte un antidot pe Jack. Între timp, o tuse Jefferson, director de politici de droguri Naţionale de Control, se adresează şefilor de mai multe organizaţii anti-drog din lume, la o conferinţă.
Frank conduce la casa de Gianni, care a decis să se injecteze cu furnizare de antidot ca măsură de precauţie. După trimiterea acoliţii lui Gianni multe, Frank are archvillain cu arma în mână. Gianni explică faptul că un cartel de droguri columbian este plătindu-i să scape de duşmanii săi, şi că Frank nu poate risca să-l ucide, pentru moartea lui ar face inutilizabil un antidot. Apoi, o Lola armat apare, conducând la o standoff mexican. Lasă Gianni Lola a face cu Frank. Frank în cele din urmă reuşeşte să o omoare de lovind-o într-un rack de vin, cu puncte de metal ascuţite.
Frank piese Gianni, care se face o evadare în elicopter sa la un jet de aşteptare. Folosind un Lamborghini Murcielago Roadster de la garajul lui Gianni, Frank viteze de la aeroport şi plăci cu jet lui Gianni de conducere pe pistă şi alpinism pe nas de viteze Jet. Frank ajunge în interiorul avionului şi se confruntă cu Gianni, care trage un pistol pe el. Când au luptat pentru ea, o rundă ucide pilot şi planul prăbuşit în ocean. Incapacitates Frank Gianni prin paralizarea el (facandu-l imobil păstrând în acelaşi timp antidot în sistemul său), împinge apoi în captivitate lui şi el însuşi din avion se scufunda. Bărci converg pentru a le ridica.
Billings sunt date antidot. Când Frank le vizitează în spital, înainte de intrarea în camera lor, el le vede cu Jack, care se glumeşte cu ei. El a tăcut merge înapoi la maşina lui, în cazul în care Tarconi aşteaptă. El scade prietenul său de la aeroport. Singur, Frank primeşte un apel de la un om care are nevoie de un transportator.