Transformers

Raporteaza film nefunctional!

Optimus Prime, liderul Autobots binevoitoare, povesteşte prăbuşirea Transformers “acasă lume, Cybertron. Acesta a fost distrus de război între Autobots şi Decepticons răuvoitor, condus de Megatron, în încercarea sa de a face rost de AllSpark. Cele Autobots doriţi să găsiţi AllSpark astfel încât să poată folosi pentru a reconstrui Cybertron şi să pună capăt războiului, în timp ce Decepticoni care doriţi să-l folosească pentru a învinge Autobots şi să ia asupra universului. Megatron au reuşit să localizeze AllSpark pe Pamant, dar crash-a aterizat în Cercul Arctic şi îngheţat în gheaţă. După poticnire pe trupul îngheţat în 1897, exploratorul căpitane Archibald Witwicky activat accidental, sistemul de navigaţie Megatron şi ochelarii săi ochi s-au imprimat cu coordonatele locului în care AllSpark lui, un incident pe care l-au lăsat orb şi instabil psihic. Sectorul 7, o organizaţie guvernamentală secretă creat de preşedintele Herbert Hoover, a descoperit AllSpark în râul Colorado şi a construit în jurul valorii de Barajul Hoover este pentru a masca emisiile sale de energie. Megatron încă-congelată a fost mutat în această facilitate şi a fost folosit pentru a avansa tehnologia umana prin inginerie inversă.
În ziua de azi, cunoscut sub numele de Decepticon Blackout ajunge într-o bază militară americană în Qatar pentru a găsi locaţia şi Megatron AllSpark. El încearcă să hack în fişierele de baza computerului, dar este oprit de căpitanul William Lennox şi echipa sa. Înapoi în Statele Unite, căpitanul Witwicky lui Sam Witwicky descendent cumpara prima masina care se dovedeste a fi Autobot Bumblebee scout, care încearcă să-l ajute să atragă lui Mikaela Banes strivire. Mai târziu, Sam prinde o bucatica de adevarata forma Bumblebee, atunci când acesta semnaleaza Autobots celelalte.
La Air Force One, un alt Decepticon numit infiltrate Frenzy avionul şi încearcă să hack în reţea din nou, doar de data aceasta este mai mult succes până când el este oprit de Aparare a Statelor Unite de securitate înainte de a putea prelua toate informaţiile despre fişier. Frenzy este apoi preluat de către partenerul său Barricade şi se duc după Sam dupa ce a aflat că are ochelari necesare pentru a găsi AllSpark. Sam este salvat de Bumblebee şi Mikaela, de asemenea, cunoştinţă de existenţa Transformers “. Lupta Bumblebee Barricade şi reuşeşte să-l supună în timp ce Sam si Mikaela decapita Frenzy, dar el încă supravieţuieşte.
Între timp, Scorponok, care a fost trimis de Blackout, merge după căpitanul Lennox şi echipa sa, uciderea unul dintre ei şi rănind o alta. În timpul luptei, Scorponok este forţat să se retragă atunci când el este accidentat de runde de sabot scăzut l de Forţele Aeriene. Sam şi Mikaela întâlni în curând şi a lui Optimus Prime alte Autobot parteneri de Jazz, Ironhide, şi Ratchet. Ei explica originile lor, la doi oameni şi insistă asupra urgenţei de a ajunge la Allspark înainte de Decepticoni, ştiind că planul de Decepticoni să-l folosească pentru a transforma toate tehnologiile Pământului într-o nouă armată de Transformatoare şi face umanitatea cale de dispariţie. Cele Autobots aduce doi oameni înapoi la casa lui Sam de a găsi ochelarii, şi ei aproape dezvăluie existenţa lor de la părinţii lui Sam. Cu toate acestea, Sector 7 agent de Seymour Simmons si echipa sa afla Sam şi ia familia departe într-o locaţie clasificate după ce a aflat George a intrat în contact cu Autobots. Cu toate acestea, Sam şi Mikaela sunt salvat de Optimus şi Autobots, dar Bumblebee se termină prin a fi capturat. Cele Autobots primi ochelari şi să le utilizeze pentru a găsi locaţia AllSpark, astfel ele pot distruge atât de Decepticoni nu se poate ajunge la ea. Sam şi Mikaela, împreună cu doi hackeri numit Maggie şi Glenn ajunge la Hoover Dam, în cazul în care Maggie şi Glenn a fost arestat de FBI pentru a încerca să descifreze Frenzy informaţii furat.
Frenezie găseşte AllSpark şi devine trupul înapoi, atunci contactele Decepticoni altă parte, Starscream, Bonecrusher, Brawl, baricadei, si Blackout. Starscream ataca barajul Frenzy şi eliberează din închisoare lui Megatron congelate, în cazul în care se alătură cohortele sale în urmarind jos Sam şi Autobots, în cazul în care Bumblebee a scăzut cub la o dimensiune rezonabilă. Ei ajung apoi la Downtown Los Angeles, în cazul în care rezultă o luptă mare. Lucrând împreună, cele Autobots şi soldaţi umane ucide Bonecrusher, Blackout, Brawl. Cu toate acestea, războiul face Bumblebee să se infirm, si Jazz este ucis de Megatron. Optimus îndeamnă Sam pentru a pune AllSpark în piept, care va distruge pe amândoi, dar Sam inserează, în loc de cub în pieptul lui Megatron, care-l ucide şi distruge AllSpark. Organismele moarte transformator sunt aruncate în abisul Laurentiana în Oceanul Atlantic pentru a fi ascuns, ordinele guvernului închiderea a Sectorului 7, şi a familiei Witwicky sunt eliberate din detenţie. Sam şi Mikaela începe în curând o nouă relaţie, şi Optimus spune că soarta a autobots şi-au dat o casă nouă, Pământ, şi trimite un mesaj de asteptare toate Autobots au supravieţuit să li se alăture. Intr-o scena de mijlocul de credite, Starscream scapă în spaţiu.