Trance

Raporteaza film nefunctional!

Simon, un licitator de artă, devine implicat în furtul unui tablou din casa lui de licitație proprie. Când Simon coleg Franck încearcă să verifice pictura în timpul jaf Simon îl atacă și primește o lovitură la cap care-l lasă cu amnezie. Franck se întoarce acasă doar pentru a descoperi că pictura a disparut. Realizând că Simon are el pe sfoară, el și offsiders lui răpit și torturat. Cu toate acestea, Simon nu are nici o amintire de unde a ascuns pictura, și Franck decide să angajeze un hipnoterapeut pentru a încerca și de a ajuta-l amintesc.
Simon alege – aparent la întâmplare – o femeie pe nume Elizabeth miel să-l hipnotizeze.
Elizabeth și Franck începe o relație și el sugerează că ea încearcă să seducă Simon pentru a găsi pictura. Ea are sex cu Simon și el hipnotizează. El are un vis în care Franck și asociații săi de gând să-l omoare Simon, dar el le ucide. În vis, el numește Elizabeth și-i spune unde pictura este, amintindu-l.
Simon trezește, doar pentru a găsi Elizabeth a plecat. Pe drumul ei pentru a obține tabloul, Simon îl imploră ea nu. Franck și asociații săi apar și Elizabeth ia Franck pentru a găsi pictura. Ea sărutări Simon și trece trei gloanțe. El atacă Franck, cu un extinctor și ia celelalte gloanțe și arma lui. Elizabeth merge înapoi în apartament, în cazul în care unul dintre asociații lui Franck încearcă să o violeze. Simon ucide toți trei și ia Elizabeth pentru a obține pictura. Ea îi spune să lase Franck vină cu ei. El le conduce la un garaj de parcare în cazul în care pictura este.
În timp ce există, Elizabeth menționează o relație abuzivă ea a fost inch Ea arată că Simon era unul dintre clientii ei anterioare. Ei au început să ies și a devenit obsesiv, în cele din urmă abuziv și gelos. Ea a păstrat hipnotiza să o uit și să fure un tablou pentru femeia pe care a rănit. Ei ajung la garaj și scoate la depozit într-o mașină care Simon susține că pictura este inch
În ziua de jaf, a fost atacat de Franck și sa trezit câteva ore mai târziu. El a primit un text de la Elizabeth, spunându-i să aducă pictura ei. În timp ce încerca să facă acest lucru el este lovit de o masina in timp ce traversa drumul. Șoferul feminin planificat să-l ducă la spital, dar Simon, memoria lui acum recâștigat, crede că femeia este Elizabeth. El strangulează “Elizabeth” pentru făcându-l uita. El a ascunde cadavrul ei și pictura în portbagaj și a ascuns mașina într-un garaj. Ei ajung la depozit, unde Elizabeth gaseste pictura si corp. Simon douses mașină și o Franck încătușat în benzină și împușcă la sol, setarea masina pe foc. El spune Elizabeth să fugă cu pictura. Ea scapă și fuge cu un camion. Ea se întoarce în vehicul și conduce-l în depozit în care se îndreaptă spre Simon, țintuindu-l în între cele două mașini, trimiterea Simon și Franck, iar masina el este prins în în râu.
Franck scapă într-un fel, în timp ce se presupune că se îneacă Simon. Dintr-o dată, se pare că filmul a fost Franck Privind înapoi, în timp ce înot. El iese din piscină și primește un pachet. El deschide pachetul și găsește un iPad. El a împinge un buton de pe ecran și se uită la un film de Elizabeth vorbi despre pictura, care este acum agățat în apartamentul ei. Ea îl întreabă dacă vrea să uite și un buton pentru o aplicație numită “Trance”, apare ca video se termină. Franck ezită la început, apoi reduceri de ecran pentru a negru înainte de a ne sunt capabili să vadă dacă apasă butonul sau nu.