Toy Story 2

Raporteaza film nefunctional!

Patru ani după evenimentele din Toy Story, Woody se pregăteşte pentru a merge la tabara de cowboy cu Andy, dar braţul lui ajunge accidental rupte, şi este forţat să stea acasă în cazul în care el este pus pe un raft gunoi. Când Woody salvează un pinguin jucărie numit Wheezy de la o vânzare în curte, el este furat de un colector de jucărie care Buzz Lightyear, precum şi alte jucării recunosc ca Al McWhiggin, proprietarul lacom, avar de un magazin numit Toy Barn lui Al, de la o reclamă. Buzz, Hamm, domnul Potato Head, Slinky Dog, Rex şi apoi stabilite pentru a salva Woody.
În apartamentul lui Al, Woody descopera ca el este o colectie valoroasa bazat pe un spectacol vechi, numit popular TV Roundup lui Woody, şi este setat pentru a fi vândute la un muzeu jucărie în Tokyo, Japonia. Alte jucării de la show-Jessie cowgirl yodeling, Bullseye lui Woody cal, şi Stinky Pete Prospector, sunt încântaţi de călătorie, dar Woody intenţionează să se întoarcă acasă, pentru că el este încă jucăria lui Andy. Jessie, care se teme de întuneric, devine foarte amărât spre Woody, deoarece muzeul va lua numai în cazul în care banda de Woody este o parte din ea, fără el, ei vor merge înapoi în depozit. În acea noapte, atunci când braţul lui Woody vine tot de pe, încercarea sa de a prelua şi de a scăpa este distrusă atunci când televizorul se aprinde. Woody, văzând de la distanţă, în faţa a Jessie, o acuză de sabotarea evadarea lui. Braţ de Woody dimineaţa următoare, este reparat şi el decide să staţi atunci când Jessie relevă faptul că ea a fost odată jucărie iubit de un copil pe nume Emily, care în cele din urmă outgrew şi-a dat-o departe, şi Prospector gînditor îl avertizează că aceeaşi soartă îl va aştepta atunci când Andy creste în sus.
Între timp, Buzz şi alte jucării ajunge Barn lui Al Toy. În timp ce căutarea magazin pentru Woody, Buzz este capturat şi închis într-o cutie de o figură nouă acţiune Buzz Lightyear, după o confuzie între două şi iluzia Buzz Nou totală. Buzz nou se alatura apoi alte jucării, uitând de fapt el este un impostor, aşa cum fac drumul lor spre apartamentul lui Al. Buzz scapă şi urmăreşte-le, crezând că au, de asemenea, a fost capturat de către Al. Atunci când el devine din Toy Barn Al lui, el ştie şi accidental elibereaza o cifră de acţiune al lui Zurg inamicul împăratului, care îl urmează.
Buzz se alătură celorlalţi, de îndată ce îşi găsesc Woody, care iniţial refuză să se întoarcă, deoarece nu vrea să renunţe la restul Gang Breviar de stocare. După ce aminteşte de Woody Buzz de “scop, o jucărie a lui adevărat”, şi el este mutat de a vedea el însuşi să cânte “Ai un prieten în mine”, îşi schimbă treptat mintea lui din nou şi oferă jucării Roundup o şansă să vină cu el. Cu toate acestea, Prospector previne evadarea lor şi arată că vrea să meargă în Japonia, pentru că a petrecut viaţa pe un raft magazin ban si nu a fost niciodată vândut, aşa că a luat măsuri pentru a preveni Woody de la întoarcerea acasă, el a fost cel care a sabotat evadarea lui Woody anterior de noapte. Al apoi soseşte şi ia Woody şi jucării Roundup cu el, forţând atât Lightyears Buzz şi restul de jucăriile lui Andy de a urma după el. Acestea urmează a Al-un lift în cazul în care se confruntă cu Zurg care lupta Buzz nou, dar este batut de pe lift de Rex. Atunci când ajunge la parter, Buzz noi rămâne în urmă să se joace cu Zurg o dată, el descoperă că Zurg este tatăl său (un ecou Empire Strikes Back).
Buzz şi alte jucării folosi o livrare de pizza planeta camion pentru a urma la Al Tri-County International Airport în cazul în care acestea intră de check-in, zona de prelucrare a bagajelor şi pentru a găsi Woody, precum şi jucării Roundup. Prospector încearcă să mutileze Woody atunci când refuză să meargă în Japonia, dar este capturat de Buzz şi alte jucării şi umplute în rucsac o fetita lui. În timp ce Woody şi sunt salvate Bullseye, Jessie se termină prin a fi încărcate pe avion pentru a merge la Tokyo. Placi lemnoase planul şi Jessie convinge să vină cu el şi restul jucăriilor la casa lui Andy. Cu toate acestea, avionul începe să taxi înainte ca acestea să scape. Ei primesc din cală printr-o trapa de urgenţă, dar aluneca Woody. Buzz şi Bullseye prinde cu ei ca avionul ajunge pe pista. După ce sa lassoeing şir într-o piuliţă pe roţi avionului, Woody Jessie convinge să renunţe la planul. Ei tipa ca se leagana dreptul între roţi şi a terenurilor pe Bullseye la fel ca avionul decolează. Încurajat de viaţă “Finest lui Woody de ore,” du-te acasă jucării.
Andy se întoarce acasă şi acceptă Jessie si Bullseye ca jucării sale noi. Jucării învăţa, de asemenea, de la o afacere comercială care Al lui a avut de suferit din cauza eşecului său de a vinde jucării Roundup. Ca plăcere Jessie si Bullseye de a avea un nou proprietar, Woody Buzz spune că el nu este ingrijorat de Andy depăşind el, pentru că atunci când el face, ei vor avea mereu unul pe altul pentru companie “pentru infinit şi dincolo.” Cele jucării interacţiona cu creditele ultimele câteva şi apoi un logo variantă Pixar apare, cu numele companiei fiind scris în litere cu magneţi pe un frigider.