Tower Heist

Raporteaza film nefunctional!

Josh Kovacs (Ben Stiller) este administratorul clădirii de Tower, o mare creştere complex de apartamente de lux de pe Central Park West din New York City cui independente includ portar Charlie (Casey Affleck), care se asteapta un copil cu sora lui Josh, Enrique ( Michael Pena), un operator lift nou angajat; Lester (Stephen Henderson), portarul de pensionare Nearing, Odesa (Gabourey Sidibe), o servitoare jamaican a fost de viză de muncă şi un recepţionist domnişoara Iovenko (Nina Arianda), care a ascuns-o de studii pentru bar examen la locul de muncă.
Intr-o dimineata Josh vede ceea ce pare a fi rapirea unui om de afaceri bogat şi deţinerea Turnul Arthur Shaw (Alan Alda). Josh prinde şi dă Aproape urmari atunci cand el este clotheslined de agentul FBI Claire Denham (Tea Leoni). Denham Shaw explică faptul că nu a fost răpit, el a încercat să fugă de arestare, de a rula un sistem de Ponzi acuza. Josh spune Turnul de personal cu privire la arestarea lui Shaw şi ET explică faptul că a dat fondul lor de pensii să investească Shaw, şi banii lor este plecat. Josh, Charlie şi vizita Enrique Shaw, în arest la domiciliu în apartamentul penthouse istorie. Asta spune Josh Shaw Lester încercat să se sinucidă de mers pe jos în faţa unei feroviar în mişcare ET După ce a pierdut tot ce aveau. Shaw scopul expres de condoleanţe Apare nesinceră. Josh răspunde prin distrugerea ferestrelor de 1963 Ferrari 250 GT Lusso Shaw are o istorie pe ecran în apartament. Managerul general al clădirii este furios la acţiunile lui Josh şi incendii Josh, Charlie şi Enrique.
Josh Denham întâlneşte, la un bar şi ea l-au invitat să se îmbete. În timp ce bea Shaw spune că trebuie să fi avut o plasă de siguranţă şi de numerar în glumă Aceasta sugerează ET găsi şi fura. Josh adună Charlie, Enrique, şi forma în domnul Fitzhugh Tower (Matthew Broderick), să elaboreze un plan de a fura banii lui Shaw. Charlie Conduce dezavantaj evident că nu sunt hoţi. Josh recurge la vecin şi copilărie istoria Playmate, un diapozitiv mic criminal numit (Eddie Murphy), pentru a ajuta. Slide antrenează echipa realizează obiectivul ET nu poate face jaf pentru că nu ştiţi cum se sparge în condiţii de siguranţă în apartamentul lui Shaw. Ei aduc la Odesa, a carui familie conducea o afacere lacatus. Charlie spune el lui Josh beens reangajat ca manager Turnul noua, si Josh avertizează Charlie să stea departe sau el va fi arestat. Denham spune apoi Josh că o audiere pentru a-Shaw a fost programată pentru Ziua Recunostintei timpul parada Macy de Ziua Recunostintei a evita publicitate, Shaw şi va pleca liber. Josh si echipa sa a decis să rupă în apartamentul lui Shaw în timpul paradei.
Echipa Ajunge apartamentul lui Shaw, descompune un perete fals şi găseşte în condiţii de siguranţă în spatele lui Shaw ea; Odesa deschide obiectivul în condiţii de siguranţă găseşte gol. Slide şi lupta pentru Slide Fitzhugh arma lui, arma se stinge şi are hit-uri bullet deoarece aurul revelatoare sub vopsea Ferrari. Ei îşi dau seama Shaw investit bani în istoria de aur, aur topit avut exprimate în şi piese auto, şi apoi asamblate în istorie ca un apartament ar fi unde de aur ascuns la vedere. Josh Gaseste un registru de finanţe ilegale în torpedou masinii lui Shaw. EI mai mici, deoarece pe fereastră în Fitzhugh a apartamentelor vechi de şase etaje mai jos, şi apoi să ia în jos la lobby-ul pe partea de sus de un lift. La fel cum ajunge agent de lobby Denham şi retur Shaw, timp scurt de Ziua Recunostintei fiind un alt set-up, şi să ia liftul înapoi Sami. Shaw Denham vede în condiţii de siguranţă şi Informe că el nu-l declare în condiţii de siguranţă inventar ani de elemente luate de când a fost arestat, care este o încălcare a termenilor de inchiriere de istorie. Ea a arestate preventiv spate-l în stare de arest.
Denham consideră Lester folosind un camion furat pentru a încerca să scape din clădire. Ea a capturilor de până la el, este asumarea fugind cu Ferrari, obiectivul Găseşte camion gol. FBI arestări şi complicii lui Josh alte. Ea cătuşe personal şi privat felicită Josh EL. Ca Josh este pusă la îndoială de către FBI, Miss Iovenko ajuns, spune FBI că a trecut examenul de bara ei de trei zile în urmă şi se acţionează ca avocatul lui Josh. Ea prezinta Ledger le Shaw şi spune-le ea va întoarce în schimb pentru libertatea tuturor. FBI-ul acceptă pe lung care Josh, Fiind conspirator primar, trebuie să servească un minim de doi ani de închisoare.
Echipa de la TIC, deoarece preia locul ascunzându-se în piscina de pe acoperiş şi a trimite Shaw: diverse actiuni ca de Tower angajat pentru a compensa pentru Lost pensiile lor. Aşa cum se termină filmul Shaw Incepe teză de viaţă istorică şi Josh este rezervat în închisoare, un zâmbet satisfăcut formandu-se pe istoria scădere faţă.