Top Gun

Raporteaza film nefunctional!

Statele Unite ale Americii Naval aviator locotenent Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zboara Tomcat F-14A off USS Enterprise (CVN-65), cu ofițerul Radar Intercept (“RIO”) Locotenent (Junior Grad) Nick “Goose” Bradshaw (Anthony Edwards). La începutul filmului, camarad “Cougar” (Ioan Stockwell) și a lui interceptarea ofițer de radar cu “Merlin” (Tim Robbins), interceptarea MiG-28s peste Oceanul Indian. În timpul misiunii, unul dintre MIG-urile reuseste sa obtina blocare anti-rachetă pe Cougar. În timp ce Maverick MiG își dă seama că “(ar) Au concediat până acum”, în cazul în care el a însemnat cu adevărat să lupte, și conduce de pe MIG-urile, Cougar este prea agitat să aterizeze după aceea, în ciuda faptului că scăzut de carburant. Maverick sfidează ordinele și păstori Cougar înapoi la operatorul de transport, în ciuda faptului că scăzut de carburant de asemenea. După ce teren, Cougar pensioneze (“se transformă în aripile sale”), declarând că m-am ținut pe “prea strâns” și-a pierdut “margine”, în timp ce aproape orphaning copilului nou-născut sau cine n-am văzut. Deși dezaprobatoare a lui Maverick normelor nechibzuit care zboară și încălcarea repetată a, comandantul Enterprise, Aer Grupul “Stinger” (Iacov Tolkan) îl trimite și Goose-acum sa top al echipajului de-a participa la scoala Top Gun la NAS Miramar.
Maverick zboara imprudență parțial din cauza tatălui său, Ducele Mitchell, un aviator naval cu VF-51 la bordul USS Oriskany (CV-34) în timpul Războiului din Vietnam. Mitchell a murit bătrân pe 5 noiembrie, 1965, cand McDonnell Douglas sa F-4 Phantom II, a fost împușcat în jos, iar povestea oficială, care refuză să creadă Maverick, este faptul că Duke a făcut o greșeală. Goose este precaută și dedicată soției sale, Carole (Meg Ryan), și copil. Cei doi ofițeri sunt, totuși, prieteni apropiați și parteneri de eficiente, cu Goose ca familia Maverick are doar. La un bar de zi înainte de programul de Top Gun începe, Maverick, asistat de gâscă, fără succes, Abordari la femeie cântând “Asta ți-ai pierdut Lovin ‘Feelin’”. El învață doua zi că ea este Charlotte “Charlie” Blackwood (Kelly McGillis), un inginer aeronautic civil și instructor de Top Gun.
Ambele oferă zboruri Maverick lui nechibzuite enerveaza si impresioneaza locotenent-comandorul Rick “Bufon” Heatherly (Michael Ironside) și instructori alte. El a învinge în luptă Jester, dar două Încalcă regulile de angajare în acest proces. Continuă să urmărească avea Charlie și devine un rival în susul paginii elev LT Tom “Iceman” Kasansky (Val Kilmer), care consideră că metodele lui Maverick periculoasă și nesigură. Deși exterior critică a tacticilor lui Maverick, Charlie recunoaste cele din urmă, că ea admiră critica sa a fost zbura, dar îi era frică că pentru credibilitatea ei. Ei încep o relație romantică.
În timpul un zbor, Maverick rupe de camaradul său “Hollywood” pentru a merge unu-la-unu cu instructor sef Comandantul Mike “Viper” Metcalf (Tom Skerritt), descris ca “pilot de vanatoare (cel mai bun) … din lume” . Deși Maverick pilot de vârstă coincide mutare pentru a muta, Viper dureaza destul de mult pentru Jester-, care a învins la Hollywood în afara ecranului, pentru a manevra în jurul valorii de și “trage” în jos Maverick, demonstrând valoarea muncii în echipă peste aptitudinile personale.
Aproape de sfârșitul programului Jester, Maverick si Iceman Atât Chase, Urmă încearcă să obțină o blocare cu rachete asupra țintă. Sub presiunea intensa la Maverick, Iceman rupe. Maverick lui F-14 zboară prin spălare cu jet de aeronave Iceman și suferă o flameout Ambele motoare de, intră într-o vrie din care eu nu pot recupera, forțându-l și Goose pentru a scoate. Gâscă evacuează direct în coronament aeronavei aruncată și rupe gâtul lui, murind pe loc.
Deși consiliul de anchetă curăță Maverick de responsabilitate, am simte vinovat pentru moartea lui Goose, pierde agresivitatea lui când de pilotaj. Charlie și alții Încercați să-l consoleze, dar consideră că ieșirea Maverick Marinei. Nesiguri de viitorul lui, eu caută sfatul lui Viper. Viper relevă faptul că am servit cu tatăl Maverick în VF-51, și prezintă detalii clasificate, explicând cum Duke au rămas în lupta sa, după F-4 a fost lovit și a salvat trei planuri înainte de a-am murit. În timpul petrecere de absolvire, Iceman, la Hollywood, iar Maverick sunt ordonate să raporteze imediat Enterprise a face cu o “situație de criză”, Oferirea de sprijin aerian pentru salvarea unei nave afectată de comunicații, Layton SS, care a plutit în derivă în apele ostile. Maverick si Merlin sunt alocate pentru unul din cele două F-14S ca back-up Pentru cei zburat de Iceman și la Hollywood, în ciuda rezervelor lui Iceman peste starea de spirit a lui Maverick. În angajamentul ostil ulterior cu șase MIG-uri, Hollywood-ul este doborât, dar reușește să scoateți; Maverick este sortied singur din cauza eșecului catapulta si aproape se retrage după întâlnirea Situații similare cu cele care au cauzat moartea lui Goose. La reintregirea în cele din urmă Iceman, Ei Trage jos de patru MIG-uri și forța pe alții să fugă, și să se întoarcă triumfător la Enterprise. Oferit de orice cesiune am alege, Maverick decid să se întoarcă la Top Gun ca un instructor (care își exprimă Stinger gluma groază la gândul de a).
Stătea singur într-un restaurant din centrul orașului San Diego, Maverick aude “Ai pierdut Asta Lovin ‘Feelin’”, joc pe tonomat și reamintește întâlnire Charlie. Ea intră bar și cei doi se reunesc.

2 Responses to “Top Gun”

 1. aura
  6 februarie 2013 at 0:33 #

  prea mare dimensiunea subtitrarii…ocupa tot ecranul….

  • crys
   10 februarie 2013 at 16:12 #

   am observat…insa din pacate nu am gasit o varianta mai buna deocamdata…de indata ce gasesc va fi inlocuita :)