Tooth Fairy

Raporteaza film nefunctional!

Derek Thompson (Dwayne Johnson) este un minor liga jucător de hochei poreclit “Tooth Fairy” pentru lovirea jucători în conflict atât de tare că el bate în dintii lor. Într-o noapte, Derek fura un dolar de la prietena lui Carly lui (Ashley Judd), de şase ani, fiica Tess (Destiny Whitlock), care a fost plecat pentru dinte pierdut-o. Mai târziu în acea noapte, el primeşte o citaţie de sub perna lui. El a creste magic aripi şi este transportat la domeniul de zane dinte. Acolo, el întâlneşte muncitorul caz, Tracy (Stephen Merchant), şi zână cap, Lily (Julie Andrews). Lily spune Derek că el este un “concasor vis”, din cauza relaţiile sale lipsite de consideratie cu copii, şi Tess, în special. El este apoi condamnat la două săptămâni, ca o zână dinte. El se întoarce la patul lui şi se trezeşte, crede că a fost un vis.
În acea noapte, Derek încet îşi dă seama că nu a fost un vis după ce primeşte un mesaj text de la Tracy pentru numirea prima sa. El se întâlneşte apoi Jerry (Billy Crystal), care-i dă instrumentele de care are nevoie pentru a îndeplini datoria sa, care includ “Atenuarea Paste” (care micşorează utilizatorul la aproximativ şase centimetri în înălţime de aproximativ o oră), “Invisible Spray “(care face utilizatorul invizibil),” praf Amnesia “(care provoacă obiectivul de a uita de evenimentele din ultimele secunde câteva),” Cat Away “(un mic airhorn conceput pentru a speria pisicile departe), şi” peppermints Scoarţă Dog “(peppermints care fac scoarţa Eater ca un câine).
A doua zi, Carly Tess şi merge la o petrecere, lăsând Derek să aibă grijă de fiul adolescent lui Carly, Randy (Chase Ellison), care vrea să crească până să fie o Rockstar. Randy displace Derek pentru a fi similar cu iubitii mamei sale din trecut. Mai târziu, Derek Randy apără împotriva unui tiran şi Randy creste la place de el.
Derek a avut un program încărcat, dimineaţa, el practică cu Randy în timp ce în noapte, el este mentorul lui Tracy, formarea-l ca o zână dinte sau practică, uneori, hochei. Derek vizitează mai multor copii şi încearcă cel mai bun pentru a deveni o zână bună dinte, dar sfârşeşte în cele din urmă cauzează mai mult rău decât bine. Crin afirmă că el este cel mai rău dinte zână vreodată şi-l neagă provizii pentru mai mult de restul pedepsei. El a cumpara livrările pe piaţa neagră de la un alt Fairy numit Ziggy (Seth MacFarlane), dar funcţionare defectuoasă în următoarea sa misiune, făcându-l să fie văzut de mama copilului şi arestat. În timp ce în spatele gratiilor, spune Tracy Derek că, din cauza aceasta, datoria lui se prelungeşte până la 3 săptămâni. Curând după aceea, Carly vine să-l salveze.
După Derek încearcă să înscrie un gol în timpul unui joc hochei şi ratări, antrenorul lui Derek ameninţă să-l banca jocul următor. În acea noapte, frustrat asupra a ceea ce sa întâmplat la joc, spune Derek Randy că el niciodată nu va deveni un star rock, înfuriindu Randy în zdrobitor chitara lui. Cu supărat pe fiul său, Carly rupe cu Derek. Mai târziu, Tracy vine la casa lui Derek şi anunţă că el este o zână dinte în formare. Următorul joc, Derek se întoarce pe gheaţă şi vede Tracy. Tracy, în încercarea de a preda Derek importanţa de vise, Derek doreşte să înscrie un gol pentru a-şi du-te dinte Tess “. Rezultatele Derek gol, intra in costumul lui Tooth Fairy, şi zboară departe în timp ce Tracy se intinde de praf Amnesia pe publicul pentru a acoperi evenimentul.
La a lui Carly, Tess vede Derek ia dinte ei, dar ea promite să păstreze un secret, şi Derek foloseste bagheta lui magică de a acorda Randy o chitară nouă, ca o scuză. La parter, Carly-l vede ca o zână dinte, dar presupune că el a închiriat un costum de dragul lui Tess (care face Carly iartă-l asprimea lui mai devreme). El zboara, apoi Randy la spectacol talent, dar aruncă praf Amnesia pe el. Derek conduce înapoi la domeniul zână pentru a da Lily dinte, şi se spune că a fost eliberat din funcţie basm sale. Crin aruncă praf Amnesia pe el, apoi transportă-l înapoi la spectacol talent. Acolo, Randy surclasează toată lumea şi se termină până formează o bandă cu alţi copii din spectacol. Derek îşi propune să Carly, şi ea acceptă.
În timpul de credite, Derek este indicat joaca aripa stanga pentru Los Angeles Kings, şi când vede Jerry în mulţime, el nu-l recunoaşte. Jerry raportează înapoi la Lily, de asemenea, participarea la joc, ca secretul lor este în siguranţă. Jerry foloseşte apoi pasta de scădere şi devine pe pucul. El foloseşte Cat de mers pe portarul pentru a permite Derek să înscrie un gol.