Titanic

Raporteaza film nefunctional!

În 1996, Brock Lovett vânător de comori şi de echipa sa exploreze epava RMS Titanic, căutarea pentru un colier de diamante valoros numit Inima de Ocean. Ei recupera Caledon “Cal”, Hockley în siguranţă, crede colier sa fie in interiorul, dar găsi doar o schita a unui nud de femeie purta, la 14 aprilie 1912, Titanicul a lovit noaptea iceberg. Auzind despre desen, o femeie în vârstă pe nume Rose Dawson Calvert solicită Lovett şi susţine că ea este femeia reprezentat în desen. Ea şi nepoata ei, Lizzy Calvert, vizitaţi-l şi echipa sa de pe nava de salvare lui. Când a fost întrebată dacă ea ştie unde se colier, Rose reaminteşte timp ei la bordul Titanicului, dezvăluind că ea este Rose DeWitt Bukater, un pasager se crede că au murit la scufundarea. Ea începe atunci povestea ei, după cum urmează:
În 1912, de 17 ani de pasageri de prima clasa Rose placi de “Titanic”, în Southampton, cu logodnicul ei, Cal şi mama ei, Ruth DeWitt Bukater. Ruth subliniază importanţa angajamentului lui Rose, cum ar fi căsătoria rezolva Bukaters DeWitt “secrete probleme financiare. Înnebunită de durere de logodna, Rose consideră sinucidere, sărind de pe pupa navei, un vagabond si un artist pe nume Jack Dawson ei se opreşte. Descoperit cu Jack pe pupa, Rose spune Cal, care a fost uitat peste marginea navei în curiozitate şi că Jack sa salvat de la care se încadrează. La insistenţele lui Rose, Jack Cal invită la cină, în noaptea următoare să arate aprecierea lui. Jack şi Rose a dezvolta o prietenie provizorie, chiar dacă Cal şi Ruth se tem de tineri de clasa a treia om. După cina de prima clasa, care noaptea, Rose se alătură secret Jack, la o petrecere la bordul navei de-al treilea trimestru de clasa.
Deoarece Cal şi Ruth ei interzic pentru a vedea Jack, Rose încercările de a progrese continue riposta lui Jack. Ea îşi dă seama, însă, că ea îl preferă pe Cal, şi respectă-l la prova navei în timpul ceea ce se dovedeşte a fi ultimele momente Titanic ale zilei. Ei merg apoi la stateroom lui Rose, în cazul în care ea cere Jack să-i deseneze în timp ce gol şi poartă Inima de Ocean, angajamentul de a prezenta ei lui Cal. După aceea, cei doi se sustrage garda de corp a lui Cal şi de a face dragoste intr-o masina in încărcătura navei deţin. Mergând apoi a navei înainte punte de bine, sunt martori coliziune navei cu un aisberg şi auzi ofiţerii navei şi de designer evidenţieze gravitatea acesteia. Jack Rose spune că acestea ar trebui să avertizeze pe mama ei şi Cal.
Cal descoperă desenul lui Jack şi o notă batjocoritor de la Rose, în condiţii de siguranţă de-a lungul cu colier. Furios, el are garda de corp a lui aluneca colier în buzunarul hainei lui Jack. Acuzat de furtul acestuia, Jack este arestat, dus în birou Master-la-arme şi încătuşat la o conductă. Cal pune colier în haina lui. Rose fuge de la Cal si mama ei (care a urcat o barcă de salvare) si Jack de presă. Apoi nava a începe să lanseze rachete de semnalizare, în scopul de a atrage orice nave din apropiere.
După ce Jack şi Rose ajunge la punte, Cal şi Jack o convinge să urce la bordul bărcilor de salvare alta, Cal pretinzând că el a aranjat pentru el şi Jack să coboare în siguranţă. După ea placi, spune Jack Cal că acordul este doar pentru el însuşi. Ca barca lui Rose scade, ea îşi dă seama că ea nu poate părăsi Jack, şi sare înapoi la bordul Titanicului a se reuni cu el. Înfuriat, Cal ia un pistol şi urmăriri-le în salonul de mese inundaţiile de prima clasa. Dupa epuizarea muniţie lui, Cal îşi dă seama de dezamagirea lui, că a dat haina lui cu diamant de Rose. Cu situaţia cumplită în prezent, el se întoarce la punte barca si placi de o barcă de salvare de pretinzând să aibă grijă de un copil pierdut.
Jack şi Rose a reveni la puntea de sus. Toate bărcile de salvare au plecat şi pasagerii sunt care se încadrează la moartea lor, ca pupa se ridica din apă. Nava se rupe in doua, iar partea de pupa se ridica de 90 de grade în aer. Aşa cum se scufundă, Jack şi Rose plimbare pupa în ocean. Jack Rose ajută pe un panou de perete numai în măsură să suporte greutatea unei persoane. Ţinând marginea panoului, el o asigură ea va muri o femeie vechi, cald, în patul ei. Între timp, a cincea responsabil Harold Lowe a rechiziţionat o barcă de salvare pentru a căuta supravieţuitori. El salvează Rose, dar nu este în măsură să ajungă la Jack înainte de a muri de hipotermie.
Rose şi alţi supravieţuitori sunt luate de Carpathia RMS la New York, în cazul în care Rose dă numele ei ca Rose Dawson. Ea ascunde de la Cal pe punte, Carpathia ca el cauta pentru ea. Ea a mai târziu află că sa sinucis după ce a pierdut averea în Crash Wall Street din 1929.
Povestea ei completă, Rose merge singur la pupa navei Lovett lui. Acolo ea a scoate inima din Ocean, care a fost în posesia ei tot timpul, şi-l scade în ocean. În timp ce aparent adormit în patul ei, fotografiile de pe salon de ei sunt o cronica vizual care a trăit o viaţă liberă inspirat de Jack. Rose Young este văzut apoi reunirea cu Jack la Scara Grand RMS Titanic, aplaudat si felicitat de către cei care au pierit pe navă.