Tinker Bell

Raporteaza film nefunctional!

Tinker Bell (Mae Whitman), se naşte din ras prima un copil, şi este adus de vanturile de Pixie Hollow (care este parte a insulei de Never Land). Ea află că talentul ei este de a fi unul dintre tinichigii, zânele care fac şi repara lucrurile. Două alte zane Tinker, Bobble (Rob Paulsen), şi Clank (Jeff Bennett), invata sa ambarcaţiunile lor, şi spune-i despre zane care viziteaza continent pentru a aduce fiecare sezon. Tinker Bell este încântată şi nu pot aştepta pentru a merge la continent pentru primăvară.
În timp ce afară de lucru, ea îl întâlneşte Silvermist (Lucy Liu), o zână de apă, Rosetta (Kristin Chenoweth), o zână grădină; Iridessa (Raven-Symoné), o zână lumina; şi Fawn (America Ferrera), o zână animal. După întâlnirea cu ei, ea observa Vidia (Pamela Adlon), o zână rapid de zbor, care nu ii place ei, deoarece imediat de talentul ei neobişnuit de puternică. Vidia-o provoacă să dovedească ea va fi capabil să meargă la continent, Tinker Bell şi creează mai multe invenţii, pe care ea arată la ministrul de primăvară (Steve Valentine). Dar, Tinker Bell în curând învaţă de la Regina Clarion (Anjelica Huston), care numai natura-talent zâne vizita continent.
Ea încearcă mâna la abilităţile naturale; a face cu roua Silvermist, iluminat cu licuricii Iridessa, şi încearcă să-i înveţe cu Fawn păsări copii pentru a acoperi, dar nu mizerabil, la toate acestea. Între timp, Bobble şi capacul Clank pentru Tinker Bell, atunci când semnul întrebării de către Fairy Mary (Jane Horrocks), Tinker zână supraveghetor. Când Tinker Bell se întoarce, ea încearcă să explice, dar Maria pur şi simplu răspunde că ştie, şi îşi exprimă dezamăgirea cu acţiunile lui Tinker Bell.
Pe plajă, Tinker Bell găseşte părţi ale unei caseta de muzică şi seama cum de a le pune împreună. Iridessa, Fawn, Silvermist, Rosetta şi mărturia ei a face acest lucru, atunci spune-i că ea a fost tinkering şi că ea ar trebui să fie mândri de ei talent, în cazul în care acest lucru este ceea ce e bun la, continent nu ar trebui să conteze. Tinker Bell, dar încă mai vrea să meargă la continent. Întreabă ea, Rosetta, dacă ea se va preda în continuare ca ea să fie o zână grădină, dar Rosetta, spune ea crede că Tinkering este talentul lui Tinker Bell.
Ca o ultimă soluţie, Tinker Bell cere Vidia pentru ajutor în a deveni o zână grădină. Vidia viclenie îi spune că captarea mărăcini sprinting s-ar dovedi în valoare de ei. Cu toate acestea, odată ce ea vede progresul Tinker Bell face, ea vă permite de mărăcini capturate liber, şi în încercarea de a le recuceri, Tinker Bell distruge toate pregătirile de primăvară. Tinker Bell decide să plece, dar după ce vorbesc cu Terence lumina-keeper (Jesse McCartney) despre cat de important este munca lui, ea îşi dă seama de importanţa de tinichigerie.
Tinker Bell se răscumpără prin inventarea de maşini, care accelera procesul de decorare flori, buburuzele, etc Acest lucru permite alte zane pentru a reveni la program, economisind astfel de sosirea primăverii. Vidia este pedepsit pentru determinat ei de a provoca haos, şi Regina Clarion permite Tinker Bell să se alăture zane naturii-talent atunci când aduce primavara pe continent. Tinker Bell este dat sarcina de a oferi cutie muzicala a proprietarului iniţial (dovedit a fi Wendy Darling). Naratorul se încheie prin a spune că, atunci când jucăriile pierdute sunt găsite sau cu un ceas rupt începe să funcţioneze, “tot ce înseamnă că o zana foarte special ar putea fi aproape.”