This Is The End

Raporteaza film nefunctional!

Jay Baruchel ajunge în Los Angeles pentru a vizita vechiul său prieten și actorul Seth Rogen , Baruchel invita care participa la o petrecere de casă nouă găzduit de James Franco . La petrecere răgușit , multe celebrități și alții beau, droguri , sex , și să comită alte acte hedoniste . Baruchel este inconfortabil fiind în jur de mulți oameni nu știe bine – Inclusiv Jonah Hill , Christopher Mintz – Plasse , Michael Cera , Craig Robinson , și Emma Watson , astfel Rogen îl însoțește la un magazin de țigări .
Raze de lumină albastră din cer brusc duce departe de magazin mai mulți clienți . Rogen speriat și Baruchel fugă la casa lui Franco în mijlocul explozii , accidente vehicul, și haos în masă , dar găsi partidul netulburată . Petrecaretii sfida la contul Baruchel , dar graba afară, pentru că de un cutremur puternic și a vedea Hollywood Hills pe foc . O crăpătură mare se deschide în pământ , și Cera , Mintz – Plasse , Rihanna , Mindy Kaling , Martin Starr , Aziz Ansari , Kevin Hart , Jason Segel și David Krumholtz sunt printre cei uciși . Rogen , Baruchel , Franco , Hill , Robinson si de a supravietui , si sa invete ca cel mai mare cutremur din istoria Californiei a lovit Los Angeles . Crezând că în calitate de actori celebri vor fi în curând salvat ,cinci ia inventar a bunurilor disponibile , inclusiv alimente și apă , medicamente diferite , și un revolver care Franco a păstrat de la Flyboys . Ei au creat un sistem de rație , placa de ușile și ferestrele , și așteaptă ajutor .
În dimineața următoare , Danny McBride , care , necunoscute celorlalți , sa prăbușit partidul și a adormit – se trezește primul . Ignorant al crizei a pierde o mare parte din provizii , și nu crede conturile altora pana cand un outsider disperat care caută ajutor este decapitată în prezența lor . Oamenii trece timpul de a lua mai multe medicamente și filmări de casă o continuare a 2008 Pineapple Express filmul , care de cele mai grupul a apărut inch Tensiunile cresc , Howevere , din cauza diferitelor conflicte , Inclusiv Jay și înstrăinarea ascendentă lui Seth , și scepticismul altora de credință Baruchel de dezastrele ce ar putea fi Apocalipsa Apocalipsa prezice .
O armată Emma Watson revine și raportează zgomote de animale misterioase . Din cauza unei neînțelegeri , ea pleacă rapid , luând toate băuturi . Robinson este ales să călătorească în afara la pivniță de apa , dar este speriat de ceva monstruos . În care grupul atinge cu succes apa , dar rezultatele McBride comportamentul mitocănesc în mai fi pierdut , iar altele decid să-l evacueze . McBride încearcă să-l omoare pe ceilalți cu revolverul , dar nu la fel de arma este fals , pentru utilizare ca un propunerii , el apoi a plecat furios din casă .
Experiența lui Robinson îl determină să creadă în teoria Baruchel a Apocalipsei care și grinzi albastru au , ca parte a Răpirii , Luate oameni buni la cer . El voluntari pentru a explora o casa vecina pentru aprovizionarea cu Baruchel . Deal , supărat pe Baruchel pentru teoria sa , este violată de un demon de sex masculin după secret dorința de Baruchel să moară . Acum, demonic, posedat și supranatural puternic , Hill urmăriri Franco și Rogen și Baruchel în timp ce Robinson fugă un taur demonică . Grupul a supune Hill , dar timpul o încercare de exorcizare un incendiu distruge casa și corpul lui Hill , forțând patru în aer liber .
Regret pentru greșelile din viața lui care la ținut la cer , voluntarii Robinson să se sacrifice , astfel încât prietenii săi pot scăpa de un demon mare cu aripi . Planul reușește , dar , în mod neașteptat , Robinson este luată în răpire că pentru fapta sa bună , da speranta grupului . Când canibali condus de McBride surprinde oamenii , Franco similar voluntarii să se sacrifice . Deși planul reușește și un fascicul albastru începe să Franco , sa batjocoritor sneers McBride pentru a determina raza să dispară , iar canibali mănâncă Franco . Ca Satana se pregătește să consume Rogen și Baruchel , Ele reafirmă prietenia lor și așteaptă moartea . Un fascicul albastru subit Baruchel , dar prezența Rogen îl împiedică să ajungă la cer . Rogen sacrifica pe Sine pentru a salva prietenul lui , și chiar înainte de moarte este ook luate de răpire .
Robinson , acum un înger , salută Baruchel și Rogen . El explică faptul că Raiul este un paradis unde orice dorință devine realitate . Jay dorește caBackstreet Boys s-au reunit , iar filmul se termină cu trupa performante ” Toată lumea ( Backstreet lui Înapoi ) ” pentru o petrecere răgușit ceresc .