The Vow

Raporteaza film nefunctional!

Paige Collins (Rachel McAdams) şi soţul ei, Leo (Channing Tatum) provin dintr-un teatru film. Pe drum spre casa lor, la un semn de oprire, Paige unbuckles centura de siguranta ei să se aplece peste sărut şi Leo. La acel moment, un camion berbeci masina din spate şi de accidente Paige prin parbriz. Ambele dintre ele sunt repezit la camera de urgenţă, şi, ca Leo, într-un voice-over discuţiile despre modul în care “momente de ajutor în găsirea de impact, care suntem”, reducerile de film la modul în care Paige şi Leo intalnit prima data. Scenele de modul în care acestea curtata, a propus şi sa căsătorit se întrepătrund cu prezenta.
Când îşi recapătă cunoştinţa Paige ei, ea crede ca Leo este medicul ei, după ce a pierdut toate amintirile din ultimii ani. Când părinţii ei, Bill si Rita Thornton, afla mai multe despre acest lucru şi vizita ei, aceasta este prima dată că Leo le îndeplineşte. Paige nu înţelege de ce a părăsit şcoala de drept, a rupt logodna cu logodnicul ei anterioare, Jeremy, şi de ce ea nu a fost în contact cu familia şi prietenii. Părinţii ei insista pe luarea în casa cu ei si Paige este de acord, presupunând că ea s-ar fi casatorit cu Leo pentru unele beneficii reciproce şi caută dovezi pentru căsătorie. La fel ca ea e pe cale să plece, Leo vine de rulare pentru a reda-i un mesaj vocal, în care ea suna foarte fericit şi romantic. Paige decide să se întoarcă cu Leo, sperand ca va ajuta sa recapete memoria ei pierdut. Paige este primit acasă cu o petrecere surpriza de prietenii ei, dar ca ea nu este în măsură să-şi amintească nici una dintre ele, ea consideră că este copleşitoare şi izbucneşte în furie.
Asocierilor în ziua următoare Paige out la cafenea ei regulat, dar nu-şi aminteşte să fi fost acolo şi pierde drumul ei înapoi. Ea solicită, mama ei, deoarece ea nu ştie sau să vă amintiţi numărul lui Leo. Asta seara, Leo şi Paige sunt invitaţi la cină de către părinţii ei. La cină şi în bara de mai târziu, Leo nu se potriveşte cu familia si prietenii ei. El persistă în încercările sale de a ajuta să recapete memoria ei, dar Paige este mai adus la invatare de ce a părăsit şcoala de drept şi a rupt logodna cu Jeremy. În cursul unei întâlniri cu Jeremy, ea îl sărută. Medicul ei a sfătuieşte să umple găurile din memoria ei, mai degrabă decât să fie frică de trecutul ei. Cu nunta sora lui Gwen se apropie, Paige decide să stea cu părinţii până la nuntă. Desi Leo o solicită pe o dată şi petrece o noapte cu ea, relaţia este în continuare tensionată atunci când tatăl lui Paige încearcă să convingă Leo să divorţeze de fiica sa, şi de către Leo stantare Jeremy pentru a vorbi despre sansele la culcare, soţia sa.
Paige se intoarce in sanul drept de şcoală şi Leo semne de divorţ lucrări. La un magazin, ea întâlneşte un vechi prieten care, în cunoştinţă de amnezie ei, îşi cere scuze pentru că a avut o relaţie cu tatăl lui Paige, alertarea Paige astfel ca de ce ea a parasit familia ei. Atunci când ea se confruntă cu mama ei despre acest lucru, Rita îi spune că ea a decis să rămână cu Bill pentru toate lucrurile pe care le-au făcut loc de drept lăsându-l pentru un act greşit. Paige cere apoi Leo de ce el nu ia spus, şi el răspunde el a vrut să câştige o iubesti in loc de a conduce o departe de părinţii ei. Paige, în timp ce în clasă, începe să schiţeze, reprezentând, astfel, modul în care ea a plecat prima scoala de drept. Ea continua interesul ei în artă, în cele din urmă revenind la sculptura si desen. Deşi Jeremy mărturiseşte el a rupt cu prietena lui de faţă, în speranţa de a fi din nou cu ea, ea îl transformă în jos declarând că are nevoie să ştie ce ar fi viaţa fără el.
Ca schimbarea anotimpurilor, Leo, într-o voce, vorbeşte despre “momente de efecte de impact şi de undă în cazul în care unele particule sunt aduse mai aproape, iar unele sunt desprins în aventuri mari”. Înapoi în camera ei, Paige găseşte meniu pe care ea a scris vows nunta ei şi este profund mişcat. Filmul se încheie cu Paige aşteptare pentru Leo de la Mnemonic lor Cafe regulat şi merge cu el pentru a încerca un nou loc în loc de alternative lor regulate, un loc cubanez.