The Twilight Saga: New Moon

Raporteaza film nefunctional!

La ziua ei de naştere 18, Bella Swan se trezeste dintr-un vis în care ea se vede ca o femeie vechi. Ea îşi exprimă antipatie ei cu tot mai mult de prietenul ei Edward Cullen, un vampir care sa întrerupt de imbatranire fizic la 17. În ciuda lipsei ei de entuziasm, familia adoptivă a lui Edward aruncă Bella o petrecere de ziua. În timp ce desface un cadou, Bella primeste o reducere de hârtie, cauzând fratele lui Edward, Jasper, pentru a deveni copleşit de parfumul sângele ei şi încearcă să o omoare. Dându-şi seama de pericolul pe care el şi familia sa prezintă pentru Bella, Edward se încheie relaţia lor, şi familia Cullen lasă Forks, Washington.
Plecarea lui Edward, Bella lasă dezamăgit şi deprimat de luni de zile, cu toate acestea, atunci când tatăl ei, Charlie, în cele din urmă decide să trimită o să trăiască cu mama ei, în Florida, Bella refuză şi este de acord să-şi petreacă mai mult timp cu prietenii ei. După ce a văzut un film cu Jessica, Bella vede un grup de oameni pe motociclete. Acest lucru aminteşte de ei atunci când Edward anterior salvat-o de la un asalt, şi ea vede imaginea lui de avertizare ei de a sta departe. Bella descoperă că toate activităţile de fiorul-doresc evoca imaginea lui Edward conservate. Ea este, de asemenea, mângâiat de prietenia ei cu aprofundarea Jacob Black, un companion vesel, care facilitează durerea ei peste pierde Edward. Când Iacov a începe brusc evitarea ei, Bella descoperă că a devenit un vârcolac, un duşman vechi de vampiri. Membrii lui Iacov de ambalaj sunt pe de patrulare constantă pentru Victoria, un vampir care vrea să omoare pe Bella pentru a razbuna moartea partenerului său de mâna lui Edward, lăsând Iacov pic de timp pentru a petrece cu ea. Singur din nou, Bella se întoarce la căutarea fiorul-inductoare activităţi.
Printr-o serie de neînţelegeri, Edward crede Bella-a sinucis sărind de pe o stâncă în ocean. Înnebunită de durere peste sinucidere ei ar trebui, Edward călătoreşte în Italia pentru a provoca clanul Volturi, un cuib vampir puternic, capabil de a ucide-l, de a se expune ca un vampir la om. Alice, sora lui Edward, şi Bella graba în Italia pentru a salva Edward, şi ajunge tocmai la timp să-l oprească. Acesta este apoi că Edward Bella spune că el a iubit-o întotdeauna şi numai stânga pentru a proteja ei. Cu toate acestea, clanul Volturi stabilesc că Bella, un om care ştie că vampirii există, trebuie să fie ucişi sau transformat într-un vampir ea. Alice opreşte-le de la uciderea ei prin împărtăşirea premoniţie ei cu Aro (Michael Sheen)-un bătrân Volturi care este capabil să citească gândurile prin atingere, în care Bella a fost transformat. Curând după aceea, se întoarce în Forks si Bella Edward iartă pentru plecarea ei. Votul Cullen în favoarea Bella fiind transformat într-un vampir, spre uimirea lui Edward şi a lui Rosalie. Mai târziu, Iacov aminteste Edward a tratat familia Cullen efectuate cu tribul Quileute: ei nu se vor ataca reciproc, atât timp cât familia Cullen nu musca orice om de o acţiune necesară pentru transformarea lui Bella. Filmul se încheie cu Edward Bella spune că el o va schimba într-un vampir, dar numai în cazul în care ea se căsătoreşte cu el primul.