The Twilight Saga: Eclipse

Raporteaza film nefunctional!

În Seattle, un oras nu departe de Forks, Victoria (Bryce Dallas Howard), atacuri si muscaturi de Biers Riley (Xavier Samuel), în scopul de a începe crearea unei armate de nou-nascuti setat pentru a distruge Bella Swan (Kristen Stewart). Înapoi în Forks, Edward Cullen (Robert Pattinson) si Bella discuta despre complicaţiile de a deveni un vampir nemuritor. La 18 de ani, un an mai în vârstă decât vârsta Edward a fost atunci când a devenit un vampir, Bella îşi exprimă aversiunea ei la ideea de a se căsători atât de tânăr, deşi Edward refuză să-i transforme până când sunt căsătorit şi ea a avut diferite experienţe umane ea ar fi altfel dor. În timp ce Charlie Swan (Billy Burke), investighează dispariţia a Riley Biers, Edward suspectează dispariţia lui a fost cauzată de vampiri nou-născuţi. Continuarea suspiciunile sale este intruziunea de Riley în camera lui Bella.
Deşi Edward se teme pentru siguranţa ei, Bella insistă asupra faptului că Jacob Black (Taylor Lautner), şi restul a ambalajului vârcolac nu o va afecta, dar Edward nu este încă convins. Bella merge la La Push pentru a vedea lui Iacov, şi se întoarce acasă nevătămat. În timpul uneia dintre vizitele sale, Iacov mărturiseşte că el este în dragoste cu Bella, şi forţa ei sărutări. Furios, îl loveşte şi rupe mâna ei, şi mai târziu Edward ameninţă pe Iacov şi îi spune să-i sărute numai dacă ea cere sa. Bella revoca chiar de invitaţii lui Iacov şi a membrilor săi de ambalaj pentru partidul de absolvire ei, dar atunci când Iacov îşi cere scuze pentru comportamentul său, ea îl iartă.
Între timp, Alice (Ashley Greene), vede o viziune care armata nou-născut este de a ataca Furci condusi de Riley Biers. Iacov, însoţită de Quil (Tyson Houseman) şi Embry (Kiowa Gordon) surprinde acest lucru, ceea ce duce la o alianţă între familia Cullen si haita de lupi. Mai târziu, familia Cullen si lupii sunt de acord într-un loc de întâlnire şi de timp pentru a instrui şi a discuta strategia. În timpul de formare Jasper (Jackson Rathbone), Bella explică faptul că el a fost creat de un vampir pe nume Maria pentru a controla o armată nou-nascut. El a urat existenta sa originală şi pe îndeplinirea Alice, a aderat la familia Cullen cu ea. Bella vede legătura adevărată între o pereche de vampir împerecheat şi începe să înţeleagă mai bine Jasper. În ciuda reticenţa ei să se căsătorească, Bella îşi dă seama că veşnicia a cheltuielilor cu Edward este mai important pentru ea decât orice altceva şi este de acord să se căsătorească cu el. Edward şi Bella tabara in munti pentru a ascunde Bella de la nou-nascuti însetat de sânge. În timpul nopţii, Bella aude o conversaţie între Edward şi Jacob, în care au temporar pus deoparte ura lor faţă de celălalt. În dimineaţa, Iacov aude Edward şi Bella discutarea angajamentul lor şi devine foarte supărat. Înainte de a putea fugi pentru a obţine el însuşi ucis în lupta cu nou-născuţi, Bella îi cere cu disperare sa o sarute, iar ea îşi dă seama că ea a căzut în dragoste cu el. Edward afla despre sarut, dar nu este furios, ca Bella spune că-l iubeşte mai mult decât Iacov.
Victoria găseşte în cele din urmă la faţa locului ascunde Bella, Edward şi-o omoară în timp ce ucide Seth Riley. Familia Cullen şi lupi Quileute, între timp, distruge-o “armată”, deşi Iacov este rănit de economisire Leah Clearwater la un nou-nascut. Mai mulţi membri ai clanului Volturi sosesc pentru a face faţă cu armata nou-născut. Ei se vedea, de asemenea, că familia Cullen sunt paza nou-născut, Bree Tanner (Jodelle Ferland), care au refuzat să lupte şi a predat la Carlisle. Jane (Dakota Fanning), torturi Bree pentru a obţine informaţii, apoi instruieşte Felix să o omoare, în ciuda eforturilor familiei Cullen la liber. Când Jane observă că Caius vor găsi interesant faptul că Bella este încă uman, Bella ei informează că la data de transformare a ei a fost stabilit. Bella vizitează vătămate Iacov să-i spună că, chiar dacă ea este în dragoste cu el, ea a ales să fie cu Edward. Întristat de alegerea ei, Iacov fără tragere de inimă este de acord să nu mai încercaţi să vină între ea şi Edward.
Bella şi Edward du-te la lunca lor, în cazul în care ea îi spune ea a decis să facă lucrurile în felul său: se căsătoresc, fac dragoste, să fie apoi transformată într-un vampir. Ea, de asemenea, explică faptul că nu ea a fost normal şi nu va fi niciodata, ea a simţit de la locul ei intreaga viata, dar atunci când ea este în lumea lui Edward, ea se simte mai puternică şi completă. La sfârşitul poveştii în care decid care au nevoie pentru a spune Charlie despre logodna lor.