The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Raporteaza film nefunctional!

Breaking Dawn este împărţit în trei părţi distincte. Prima parte a lui Bella detalii căsătoria şi luna de miere cu Edward, care se petrec pe o insula privata detinuta de Carlisle, care a cumpărat pentru Esme, numit Insula Esme, în largul coastei Braziliei. Două săptămâni în luna lor de miere, Bella isi da seama ca ea este insarcinata cu o jumătate de vampir, jumătate om-copil şi că starea ei se progresează la o rată de nefiresc de accelerată. După contactarea Carlisle, care confirmă sarcina ei, ea şi Edward se întoarcă imediat acasă la Forks, Washington. Fatul continua să se dezvolte cu rapiditate nefiresc, şi Edward, Bella în cauză, pentru viaţa lui şi convins că fătul este de gând să o omoare, îndeamnă ea să aibă un avort. Cu toate acestea, Bella simte o legătură cu copilul ei nenăscut şi refuză.
Parte roman de-al doilea este scris din perspectiva formei-schimbător de Jacob Black, şi durează pe tot parcursul sarcinii si la nastere a lui Bella. Lui Iacov Quileute Wolf Pack, care nu ştie ce pericol copilul nenăscut poate reprezenta, de gând să-l distrugă şi să omoare Bella. Iacov protestează vehement această decizie şi frunze, formând propriul pachet cu Seth Clearwater şi Lea. Făt în corpul Bellei creşte rapid şi Bella dă naştere în curând. Copilul multe întreruperi de oasele ei, inclusiv a coloanei vertebrale ei, şi ea pierde cantitati masive de sange. În scopul de a salva viaţa ei, Edward ei se schimbă într-un vampir, prin injectarea de veninul lui în inima ei. Iacov, gândindu-se că Bella a murit, şi dau vina pe Bella, fiica lui Renesmee ca cauză, încearcă să omoare Renesmee. În schimb, el “amprente”-un răspuns involuntar într-o formă care-schimbator găseşte sufletul pereche, pe ea.
Treia secţiune trece înapoi la perspectiva Bellei, descrie transformarea dureros Bellei şi găsirea se transformă într-o vampir şi se bucură de noua ei viaţă şi abilităţi. Cu toate acestea, Irina vampir misidentifies Renesmee ca un “copil nemuritor”, un copil care a fost transformat într-un vampir. Deoarece “copiii nemuritori” sunt incontrolabile, crearea lor a fost scos în afara legii de către clanul Volturi. După ce Irina prezintă o afirmaţie a clanului Volturi, au de gând să distrugă Renesmee şi familia Cullen. Într-o încercare de a supravieţui, familia Cullen adună alte clanuri de vampiri din întreaga lume să stea în calitate de martori şi de a dovedi clanului Volturi că Renesmee nu este un copil nemuritor. La confruntarea cu aliaţii s-au adunat Cullen şi martori, clanul Volturi descoperi că au fost dezinformaţi şi executa imediat Irina pentru greşeala ei. Cu toate acestea, rămân indecişi dacă Renesmee ar trebui să fie privită ca o ameninţare la adresa existenţei vampirilor “secrete. La acel moment, Alice şi Jasper, care au plecat înainte de confruntare, de întoarcere cu un Mapuche numit Nahuel, de 150 de ani, vampir-umane hibrizi ca Renesmee. Nahuel demonstrează că hibrizii nu reprezintă o ameninţare, iar concediul de clanul Volturi. Edward, Bella, şi Renesmee se întoarcă la casa lor în pace.