The Truman Show

Raporteaza film nefunctional!

Truman Burbank a trăit întreaga sa viaţă, deoarece inainte de nastere, in fata camerelor de luat vederi pentru The Truman Show, deşi el nu este constient de acest fapt. Viaţa lui Truman este filmat prin mii de camere ascunse, de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, şi transmite în direct în întreaga lume, permiţând producător executiv Christof pentru a capta emoţie reală a lui Truman şi a comportamentului uman atunci când sunt puse în anumite situaţii. Oraşul natal al lui Truman Seahaven este un set complet construit sub o cupolă arcological gigant, populat de actori show-lui şi a echipajului, care să permită Christof de a controla fiecare aspect al vietii lui Truman, chiar si vremea. Pentru a preveni Truman de a descoperi realitatea lui falsă, Christof a inventat mijloc de a descuraja simţul său de explorare, inclusiv a “ucide” pe tatăl său într-o furtună în timp ce pe o excursie de pescuit pentru a induce în el o frică de apă, şi de a face multe rapoarte de ştiri şi de anunţuri “despre pericolele de călătorie, precum şi spectacole de televiziune care prezintă despre cât de bună este să staţi la domiciliu. Totuşi, în ciuda controlului lui Christof, Truman a reuşit să se comporte în maniere neaşteptate, în special, care se încadrează în dragoste cu un plus Sylvia, (cunoscut sub numele de Truman ca Lauren), în loc de Meryl, caracterul destinat să fie soţia lui. Deşi Sylvia este eliminat din setul de rapid, memoria ei încă rezonează cu el, şi el în secret “, crede ca in afara de ei din căsătoria sa cu Meryl. Sylvia la scurt timp după aceea devine parte a unei “Free Truman”, campanie care luptă pentru a avea Truman eliberat de spectacol.
Pe parcursul anului 30 de “Truman Show”, Truman începe să observaţi anumite aspecte ale sale aproape-Perfect World, care par a fi din loc, cum ar fi un prim-plan care cade din cer constelaţiile artificiale pe timp de noapte, care aproape îl loveşte (repede a trecut afara de locale radio, ca lumina unei aeronave de aterizare dislocat) şi radio a lui Truman auto accidental ridicarea conversaţie între membrii echipajului de show-ului. Precum şi ca aceste ciudate one-off evenimente, Truman, de asemenea, devine conştient de anomalii mai subtile în cadrul său regulat de zi cu zi de viaţă, cum ar fi modul în care aceleaşi persoane apar în aceleaşi locuri, la anumite momente în fiecare zi şi de tendinţa de Meryl lui pentru a promova în mod flagrant a cumpara diverse produse. Aceste evenimente sunt punctate de reapariţia lui Truman presupus “mort”, tatăl pe set, la prima îmbrăcat ca un vagabond. Omul vechi este brusc whisked departe, cât mai curând Truman-l observă.
În ciuda eforturilor familiei sale şi a lui Marlon cel mai bun prieten să-l ofera reasigurarea (acesta din urmă fiind alimentate de linii de dialog reconfortant de Christof prin intermediul unui receptor fără fir), toate aceste evenimente cauza Truman de a începe să întrebaţi despre viaţa lui, realizarea modul în care lumea pare să gravitează în jurul lui. Meryl creşte din ce în ce a subliniat ca urmare a presiunii de a perpetua înşelăciune, şi desluseste lor de căsătorie, în faţa scepticismului în creştere a lui Truman şi însoţitor ostilitate faţă de ei. Truman doreşte să scape de Seahaven, dar este blocat de incapacitatea de a aranja pentru bilete de avion, de autobuz, defalcarea mase bruşte de trafic, un incendiu de pădure, şi de un dezastru nuclear aparent. După Meryl descompune şi se ia de pe spectacol, Christof oficial aduce înapoi pe tatăl lui Truman, sperand prezenţa lui va păstra de la Truman încearcă să plece. Cu toate acestea, el oferă doar un răgaz temporar: Truman devine în scurt timp izolat şi începe stau singur în subsolul său, după Meryl “lasă” el. Într-o noapte, Truman reuşeşte să păcălească camerele de luat vederi şi scapă subsol nedetectate printr-un tunel secret, forţând Christof de a suspenda temporar difuzarea de spectacol pentru prima dată în istoria sa. Acest lucru determină o creştere în audienţă, cu mulţi spectatori, printre care Sylvia, aplauze în încercarea de evadare a lui Truman.
Christof comenzi in fiecare actor si membru al echipajului pentru a căuta în oraş, de rupere chiar ciclul orasului lumina zilei pentru a ajuta la căutare. Ei au găsit că Truman a reuşit să depăşească teama de apă şi a fost naviga departe de oraş într-o barcă mică pe nume Santa Maria (numele navei, în care Cristofor Columb a descoperit Lumea Noua). După restaurarea de difuzare, ordinele Christof echipajului show-ului de a crea o furtună de mare pentru a încerca să răstoarne barca, a determinat o dezbatere aprinsă cu superiorii săi în moralitatea şi legalitatea de uciderea Truman off in fata o audienta globala live. Cu toate acestea, determinarea lui Truman în cele din urmă duce Christof a termina furtuna. Ca Truman recuperează, barca ajunge la marginea de cupola, piercing-ul său arc, prin cer, cupola de pictat. O veneraţie-a lovit Truman descoperă apoi un zbor de scări din apropiere, care să conducă la o uşă marcată “EXIT”. Ca el contemplă părăsi lumea lui, Christof vorbeşte direct la Truman printr-un sistem de sunet puternic, încercând să-l convingă să rămână şi argumentând că nu există adevăr mai mult în lumea reală nu există decât în propria lui lume, artificială. Truman, după un moment de gândire, ofera sloganul său, “Şi în cazul în care nu te văd … Bună ziua, bună seara, şi noapte bună”, înclină către publicul său, şi etapele prin uşa şi în lumea reală . Telespectatorii asamblate de televiziune sărbători emoţionat evadare a lui Truman, Sylvia şi lasă repede apartamentul ei de a se reuni cu el. O ordine de reţea executive echipajului să înceteze de transport. Cu spectacolul terminat, membri ai publicului fostei lui Truman sunt prezentate pentru a cauta altceva sa ma uit.