The Tree of Life

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu un citat din Cartea lui Iov.
Ulterior, o lumină misterioasă, şovăie care seamănă cu o flacără pâlpâie în întuneric. Dna O’Brien (Jessica Chastain) reaminteşte o lecţie de învăţat ei că oamenii trebuie să aleagă fie să urmeze calea harului sau calea naturii. La inceputul anilor 1970, ea primeşte o telegramă de informare ei de moartea fiului ei, RL, la vârsta de nouăsprezece ani. Dl O’Brien (Brad Pitt) este notificată de telefon în timp ce la un aeroport. Familia este aruncata in haos.
În 2000, fiul cel mai mare Jack O’Brien (Sean Penn) este în derivă, în viaţa sa modernă ca un arhitect. Într-o zi el are un argument cu tatăl său cu privire la moartea lui RL. Mai târziu, după ce Jack vede un copac fi plantate în faţa unei clădiri, el începe să lăsa copleşit de amintiri despre viaţa lui ca un adolescent în timpul anilor 1960.
Universul este format, inclusiv galaxia Calea Lactee si Sistemul Solar. Voci pune diverse întrebări existenţiale. Pe Pamant nou format, vulcanii erup si microbii incep sa se formeze. Mare de viaţă timpurie este indicat, apoi plantele de pe teren, apoi dinozauri [4] Din punctul de vedere al spaţiului, un asteroid este văzut impact asupra Pamantului.. (Pentru aceste secvenţe, muzica este “Lacrimosa”, o mişcare din Requiem-ul de Zbigniew Preisner lui pentru prietenul meu [1988].)
Într-un cartier întins în Waco, Texas trăiască O’Briens. Cuplu tânăr este captivat de Jack lor copil nou şi, mai târziu, fraţii lui doi. Când Jack (Hunter McCracken) ajunge la adolescenţă, el se confruntă cu conflictul de a accepta modul de graţie sau de natura, reprezentată de către fiecare dintre părinţii săi. Dna O’Brien (harul) este blând, cultivarea, şi de autoritate, prezentând lumea copiilor ei ca un loc de mirare. Dl O’Brien (natura) este strictă, autoritar, şi îşi pierde uşor cumpătul ca el se luptă să împace dragostea sa pentru fiii săi, cu dorinţa de a le pregăti pentru o lume el vede ca fiind corupt şi de exploatare. El deplânge decizia sa de a deveni un inginer, mai degrabă decât urmeze pasiunea lui de a deveni un muzician. El încearcă să meargă înainte de brevete de depozit pentru diverse invenţii.
Percepţiile lui Jack ale lumii incepe sa se schimbe după ce unul dintre prietenii lui se îneacă în piscină şi o alta de prietenii săi este ars într-un incendiu casa. El devine furios la tatăl său pentru comportamentul său agresiunii şi începe să ţină o evidenţă la zi a diverselor hypocrisies lui O’Brien şi faptele rele în timp ce lovind de la mama lui pentru a permite un comportament.
Intr-o vara, domnul O’Brien ia o călătorie lungă de afaceri. În timp ce el este plecat, băieţii se bucură de acces neîngrădit la mama lor, şi Jack experienţe de junghiuri primele de frondă. Forţat de către alţi băieţi de vârsta lui, Jack comite acte de vandalism şi de abuz de animale. El a mai târziu greşelile în casa unui vecin şi fură cămaşă de noapte ei pură. Jack este confuz şi furios de sentimentele sale de sexualitate şi de încălcarea proprietăţii vinovat. El aruncă furat lenjerie de corp într-un râu să se scape de el. Dl O’Brien se întoarce acasă de la călătoria sa de afaceri în pretenţii. La scurt timp după aceea planta care lucrează pentru închide şi el este dat posibilitatea de relocare pentru a lucra o poziţie ingrată, cu firma, sau pentru a fi reziliat. El şi familia sa ambalaj până să se mute în locaţia nou loc de muncă. El deplânge cursul vieţii sale a luat, sub semnul întrebării dacă a fost o persoană destul de bun. El reconciliază cu Jack, cerând iertare pentru tratamentul său dur de el.
In prezent, Jack adult lasă locul de muncă. Echitatie lift el prezintă o viziune de a merge pe teren accidentat în timp ce vedea imagini de deces şi morţi se întorc la viaţă. Viziunea este intercalate cu scene din viitorul îndepărtat, în care Soarele se extinde într-un gigant roşu, şi chiar mai mult atunci când este o pitică albă slab.
Jack provizoriu se plimba printr-un cadru de uşă de lemn, care este ridicat de pe stanci. Pe un nisip, Jack este reunit cu familia sa şi toţi oamenii care populeaza memoria lui. Tatal sau este fericit să-l vadă. Jack se confruntă cu fratele său mort, pe care el aduce la părinţii săi. Însoţit de o femeie în alb şi de sine ei mai mica, doamna O’Brien pare să cer şi şoapte, “l-am să vă dau eu vă dau pe fiul meu.”.
Viziunea lui Jack se termină şi el părăseşte clădirea lui zâmbind.
Lumină misterioasă, şovăie continuă să pâlpâie în întuneric ca filmul taie la negru.