The Transporter

Raporteaza film nefunctional!

Frank Martin (Jason Statham) este un driver de înaltă calificare cunoscut doar ca “Transporter”. Personajul titular este un fost ofiţer al Forţelor Speciale care, deziluzionat cu conducerea fostei sale şi torturat de către amintirile din trecutul său, acum traieste pe coasta mediteraneană franceză, cu o lucrative “de rezervă” de cariera. El va transporta orice, fara intrebari, de la punctul A. La punctul B, mereu la timp, şi el este cunoscut ca cel mai bine în afaceri El urmează cu stricteţe cele patru reguli atunci când transportă: Regula # 1: “Nu sunt oferte noi, atunci când este o afacere, este o afacere”, Regula # 2: “Fără nume”, Articolul # 3: “Nu deschide pachetul”, şi Regula # 4: “Nu fac o promisiune care nu poate ţine”.
Frank a fost angajat pentru a transporta “Trei oameni, 254 de kilograme.” Atunci când nu trei, ci patru bărbaţi ajunge în maşina lui, în stare proaspătă de la un jaf bancar, Frank refuză să se mişte, care deţine rapid la Regula # 1. După ce un membru al bandei este ucis de către ceilalţi, Frank lasă cu jefuitorii rămase. La livrarea la destinaţia lor, ei băga bani noi pe Frank de a conduce în continuare de la oraş. El refuză afacere, din nou aderarea la Regula # 1. A scăpa de hoţi într-o altă maşină, şi Frank frunze.
Frank se întoarce la conacul său, în sudul Franţei, şi de a afla prin intermediul vestea că banda a fost prins după un accident masina lor refugiu într-o urmărire. Mai târziu, local, inspector de poliţie Tarconi (François Berléand), care se întâmplă să fie o cunoştinţă apropiată, ajunge să pună la îndoială Frank despre jaful, deoarece marca sa şi modelul de masina a fost folosit în acelaşi jaf. Totuşi, în ciuda suspiciunile sale despre implicarea lui Frank, Tarconi nu are nici o dovadă concretă despre jaf (din cauza lui Frank curăţarea masina si schimbarea de inmatriculare), şi lasă lui Villa.
Frank este apoi angajat pentru a oferi un pachet la un American Gangster (Matt Schulze), cunoscut doar ca “Wall Street.”. În timpul fel, el observă că ceva se mişcă în pachet, dar el refuză să deschidă punga din cauza Regula # 3. În timp ce schimbarea o pană de cauciuc pe drum, în Franţa, el a incalca una dintre regulile sale şi deschide pachetul care a fost pus în portbagaj, la punctul A. El consideră că pachetul este cu adevărat o femeie, şi el face o mică gaură în banda de peste gura ei şi îi dă o sticlă de suc de a bea. El oferă pachetul de cum a promis la punctul B.
După primirea pachetului, Wall Street cere Frank pentru a transporta o servietă. Frank acceptă fără tragere de inimă de locuri de muncă. El ia servieta şi frunze. Pe drum, el se opreşte la o staţie de benzină să mănânce şi să se odihnească pentru o vreme, dar servieta se dovedeşte a fi o bombă care distruge masina a lui Frank, în parcare, dar lasă-l nevătămat. Frank se fixează şi se întoarce la reşedinţa de pe Wall Street, cu o razbunare, trimiterea de mai multe acoliţii săi şi apoi furat o masina pentru a ajunge departe, doar pentru a găsi “pachet” legat de un scaun în spate.
Mai târziu, el se întoarce la casa lui, şi unties pachetul, care îi spune că numele ei este Lai. A doua zi, Tarconi ajunge. Lai deschide uşa şi se pretinde a fi noua bucatareasa lui Frank. El face anchete obişnuite, care produc o plăcuţă de înmatriculare, pârjolit şi suspiciuni că exprimarea lui Frank “bucătar”, conduce un Mercedes. Lai acum spune ca este iubita lui Frank nou şi susţine alibiul lui Frank, cu o poveste inventată despre modul în care s-au întâlnit. Tarconi lasă cu nici o dovadă din nou. Cu toate acestea, la scurt timp după ce pleacă, rachetele ploua în jos, pe casa lui Frank, şi Frank si Lai sunt abia în măsură să scape de casa în canalizare, înot departe de casă înainte de a explodează complet.
La secţia de poliţie, fiind întrebat despre distrugerea casei lui Frank, Frank si Lai sunt capabili de a devia întrebările Tarconi lui, Lai şi reuşeşte să se strecoare pe calculator Tarconi pentru a accesa informaţiile de pe Wall Street. Ea spune Frank că Wall Street este de trafic de două containere pline de chinezi, inclusiv tatăl ei şi familia, şi se intenţionează să le vândă în sclavie. Lai şi Frank merg la biroul de pe Wall Street pentru a găsi fişa de identificare a containerelor de transport maritim. Cu toate acestea, Wall Street arată că familia Lai nu este în containere. De fapt, tatal ei este omul responsabil pentru traficul de fiinţe umane. Tarconi, care a fost în urma lui Frank, apoi ajunge la birou. Tatăl Wall Street şi Lai lui Frank acuză de răpirea Lai şi a încerca să le şantajeze. Imposibil de a dovedi contrariul, Tarconi are Frank arestat şi închis în staţia.
La gară, Frank face cel mai bine sa pentru a explica situaţia de a Tarconi. Tarconi este de acord să scape aţâţa lui Frank ca ostatic lui faux. Frank urmareste apoi criminali la docuri, în cazul în care acestea să se încarce în containere pe camioane. Cu toate acestea, Frank este observat şi este forţat să lupte drum prin gardieni, că nu a opri camioane. El a fura apoi un avion mic şi paraşute pe unul din camioane, uciderea Wall Street şi un număr de acoliţii săi. Dupa iesirea din camion, Frank se apoi într-o ambuscadă de către tatăl lui Lai. Cu toate acestea, Frank este salvat atunci când Lai impusca tatal ei. Ulterior, Tarconi vine cu poliţia şi ei de salvare a persoanelor blocate în interiorul containerelor, şi Frank si Lai ajuta pentru a le încărca în ambulanţele, filmul se termină.