The Tourist

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu Elise (Angelina Jolie), fiind urmată de poliţia franceză, în colaborare cu Scotland Yard, sub conducerea inspectorului Ioan Acheson (Paul Bettany). Acheson a petrecut ani iubitor de ani de vânătoare a lui Elise, Alexander Pearce, care datorează 744 milioane lire sterline din taxe din spate şi se crede că au primit 20 de milioane de dolari în valoare de chirurgie plastica pentru a modifica aspectul său complet. La o cafenea, Elise primeşte instrucţiuni scrise din Pearce: la bordul unui tren la Veneţia, alege un bărbat care seamănă cu Pearce, şi de a face poliţia crede că această momeală este Pearce el însuşi. Elise arde nota, apoi reuşeşte să scape de poliţie şi de la bordul trenului. Pe tren, Elise ponturi Frank (Johnny Depp), un profesor de colegiu american comunitate. Ea a petrece mult timp cu el, aparent pentru a începe o poveste de dragoste. În acelaşi timp, poliţia a reuşit să salveze de cenusa de la nota ei ars şi asamblate pentru a le extrage informaţii cu privire la întâlnirea ei, precum şi viclenie ei. Dar, un informator de la secţia de poliţie din greseala comunică Reginald Shaw (Steven Berkoff), un gangster din care Pearce de contabil a furat 2.3 miliarde dolari, care Pearce se deplaseaza cu Elise pe trenul de Veneţia. Shaw purcede imediat la Veneţia.
Elise Frank invită să stea cu ea la camera de hotel care a fost amenajat pentru ei în Veneţia. Pearce lasă instrucţiuni suplimentare pentru Elise pentru a participa la o minge. Elise abandonează Frank, care este apoi urmărit de oamenii lui Shaw. În timp ce încearcă să scape de ei, Frank este reţinut de către poliţia italiană aparent pentru propria lui siguranţă, doar pentru a avea un inspector corupt-l transforma pe la oamenii lui Shaw în schimbul recompensei, care a fost pus pe capul lui Pearce. Salveaza Elise Frank chiar înainte de a se predat, conducând oamenii lui Shaw pe o barca Chase extins şi scăpa. Ea lasă Frank la aeroport, cu paşaportul său şi de bani, îndemnându-l să meargă acasă pentru propria lui siguranţă.
Elise este dovedit a fi un agent sub acoperire al Scotland Yard, care ar putea fi devenit aliatul lui Pearce. Din cauza temerilor ei pentru Frank, ea este de acord să participe la o operaţiune de intepatura. La minge, ca Elise rătăceşte în jurul valorii de încercarea de a identifica Pearce în mulţime, un plic este pus pe masă în faţa ei de către un bărbat care apoi dispare repede în mulţime. Elise vede că plicul este pentru ei, şi consideră că omul trebuie să fie el însuşi Pearce. Ea încearcă să-l urmeze, prin mulţime, strigând numele lui, dar este oprit de către Frank, care a reuşit să intre în interiorul sub un pretext.
Frank pretinde a fi în dragoste cu ea, şi o invită să danseze cu el. Dar el este remorcat departe de poliţie, în timp ce Elise deschide plicul şi găseşte o notă menţionează un punct de întâlnire. Ea apoi cap în barca ei de a prezenta punctul de întâlnire nouă. Shaw şi oamenii săi coada ei în barca lor, ambele părţi sunt urmate discret de barca de poliţie, în care este ţinut încătuşat Frank să-l oprească de la blocarea anchetei.
Când Elise ajunge la destinaţie, Shaw ia prizonier ei, ameninţând să-i rău dacă ea dezvăluie locaţia a furat banii. Poliţia a monitoriza situaţia din interiorul sala de întâlnire prin intermediul link-uri audio şi video. În ciuda pericol Elise lui, inspectorul Acheson în mod repetat, se transformă în jos solicită poliţiei să intervină cu lunetisti lor. În timp ce poliţia sunt ocupate în monitorizarea situaţiei, Frank scapă din barca de poliţie şi se confruntă cu Shaw, care pretinde a fi Pearce, care a suferit o interventie chirurgicala de plastic pentru a deschide şi oferă în condiţii de siguranţă în cazul în care Elise este permis să plece în condiţii de siguranţă. Shaw este sceptic şi face o oferta contor care Frank ar trebui să deschidă în condiţii de siguranţă în cazul în care nu doriţi să vedeţi Elise se taie în sus. Inspectorul-şef Jones (Timothy Dalton), ajunge la poliţie joc-out, anulează Acheson, şi ordinele de lunetistii de poliţie la foc în cameră, uciderea, Shaw şi oamenii lui. Jones a ridica suspendarea lui Elise si se termina, de asemenea, ocuparea forţei de muncă ei.
Acheson primeşte un mesaj de radio care Pearce a fost găsit nu departe de punctul de întâlnire, şi se grăbeşte să locaţia unde poliţia s-au reţinut pe suspect. Dar omul se pretinde a fi doar un turist care a fost doar următoarele instrucţiuni texted la telefonul său mobil, să fie prezent la anumite locaţii, pentru care a fost primit de plăţi. Între timp, spune Frank Elise că ea îl iubeşte, dar ea iubeşte şi Pearce. Frank sugerează apoi o “soluţie” la această dilemă, spre surprinderea lui Elise, el deschide în condiţii de siguranţă prin introducerea codului corect, dezvăluind astfel că el este într-adevăr Alexander Pearce. El şi Elise apoi să ia banii şi pleacă, lăsând o verificare în condiţii de siguranţă pentru suma integrală a taxelor îi datorează. Poliţia a găsit de selectare atunci când se întorc şi sufla deschisă în condiţii de siguranţă. Acheson acum îşi dă seama că Frank Pearce a fost într-adevăr de-a lungul, şi vrea să-l continue, dar Jones stabileşte că, cu impozitele plătite în prezent pe deplin, crima doar Pearce este că el a furat bani de la un gangster acum mort. Comenzi Jones cazul să fie închis. Frank şi Elise naviga departe la o nouă viaţă, împreună, cu Elise şi luând în obisnuirea cu fata noua si complet modificat de iubitul ei vechi.