The Three Musketeers

Raporteaza film nefunctional!

Cei trei muschetari este un film de aventura 3D 2011 în regia lui Paul WS Anderson, care este o rescriere a romanului cu acelasi titlu de Alexandre Dumas. Filmul a fost lansat în Germania, Austria, Franţa şi Elveţia la 1 septembrie 2011, şi în SUA şi în Canada pe 21 octombrie 2011
În Veneţia, Cei trei muschetari Athos (Matei Macfadyen), Porthos (Ray Stevenson) şi Aramis (Luca Evans), cu ajutorul iubitului mult timp Athos “, Milady de Winter (Milla Jovovich), fura planurile aeronavei realizate de Leonardo da Vinci. Cu toate acestea, sunt trădat de Milady, care oferă planuri de ducele de Buckingham (Orlando Bloom). La întoarcerea în Franţa, muschetari sunt obligaţi să desfiinţeze de Cardinalul Richelieu (Christoph Waltz), pentru eşecul lor, şi se încheie pe străzile din Paris.

Un an mai târziu, tânărul nume D’Artagnan (Logan Lerman), părăseşte satul Gascony pentru oraşul de la Paris, în speranţa de a deveni un muşchetar elită, la fel ca tatăl său a fost odata, doar pentru a afla că nu mai există mai. În bara de local pe drum rural, D’Artagnan se termină până provocatoare Captain Rochefort (Mads Mikkelsen), liderul Gărzii de Richelieu, la un duel după ce a fost jignit de el, dar Rochefort pur şi simplu îl împuşcă în timp ce el este distras. Într-o încercare de a se răzbune, D’Artagnan ofensează Athos, Porthos şi Aramis pentru motive mărunte, şi duelurile program cu fiecare din ele în secret, în aceeaşi zi şi în acelaşi loc, însă, în momente diferite, nu ştie cine sunt ei cu adevărat .

Athos, Porthos şi Aramis aduce cu el la duel în secunde sale, şi introduce toate dintre ele pentru a D’Artagnan. Apoi, isi da seama cine sunt ei, dar este pregătit pentru a continua cu duelul. Înainte de a putea începe, cu toate acestea, D’Artagnan şi muschetari sunt atacaţi de către poliţiştii de încălcarea legii de către având un duel public pe strada. Ei lupta pe soldaţii, omorând mulţi dintre ei, dar sunt chemat în faţa regelui Louis al XIII-lea tineri (Freddie Fox), şi soţia sa, Regina Anne (Juno Temple). Richelieu încearcă să convingă pe rege să execute cele patru prizonieri, dar el şi regina sunt prea impresionat de curajul lor şi-i felicit în schimb, mai mult de furia lui Richelieu.

Mai târziu, Richelieu se întâlneşte cu Milady, care este de fapt lucrează pentru el. El ordinele ei pentru a planta scrisori false de dragoste, printre posesiunile reginei Anne si fura colier Reginei Anne de diamant şi ascunde-l in Turnul Londrei, cu obiectivul de încadrare Regina Anne ca având o aventură cu ducele de Buckingham, care este în Franţa, în numele Rege al Angliei, împreună cu un dirijabil complet armat construite folosind modele furate din muşchetari. Afacerea ar obliga regelui Ludovic de a executa Queen Anne si declare război Angliei. La acest punct, oamenii ar cere un lider mult mai experimentat pentru ţară: Richelieu el însuşi, astfel încât Richelieu este de lucru toate acestea pentru a lua conducerea Franţei pentru el însuşi. Înainte de a pleca, cererile Milady că Richelieu dea o autorizaţie care se declară că ea a fost de lucru pe partea de cele mai bune interese ale Franţei, astfel încât ea poate se proteja în caz de pericol.

Cu toate acestea, Lady-în-aşteptare Reginei Anne lui Constance Bonacieux (Gabriella Wilde) descoperă planul său şi pledează cu muschetari pentru a opri Richelieu. Acestea urmează Milady şi Buckingham la Londra, în timp ce Constanţa este răpit de Rochefort pentru a ajuta la muschetari să scape de el. Între timp, Regele Ludovic găseşte scrisorile false şi se recomandă de Richelieu să înfiinţeze o minge în care Regina Anne-ar fi obligat să poarte colierul. Dacă ea nu, atunci aventura ei este real, şi nu va fi război împotriva Marii Britanii.

La Londra, Milady avertizează Buckingham de sosirea muşchetari “, susţinând că vor răzbuna pentru a fi outsmarted de Buckingham, cu un an înainte. Milady avertizează Buckingham a lor, toate mişcările secrete şi obiceiurile de atac, astfel Buckingham, vor fi pregătite, dar Athos deduse această mişcare şi muschetari sunt de acord că ar face totul invers. După sosirea lor, Buckingham surprinde D’Artagnan şi se pregăteşte să-l interoga atunci când D’Artagnan arată că el a acţionat ca o momeală pentru a permite muschetari să fure dirijabilul lui Buckingham. Ei au de salvare D’Artagnan, demolarea etaj din Turnul cu aeronava în sine, şi de captare Milady, care se poartă de fapt, colier de diamante. Ea le dă autorizaţie într-o încercare de a avea viata ei cruţat, ci sare din aeronava în Canalul Mânecii, atunci când ea îşi dă seama că ea nu a reuşit, mai degrabă decât să permită Athos, să o omoare.

Cele muschetari a reveni la Paris, cu colier, dar în aer în apropierea oraşului, acestea sunt atacate de Rochefort într-un dirijabil secret construit de Richelieu: Milady dat copii de planurile lui Da Vinci, aşa Richelieu ar putea construi propria armată. Rochefort feigns o încercare de schimb de Constance, în care D’Artagnan are interese de dragoste, pentru colier, în scopul de a captura D’Artagnan, dar muschetari veni la salvare său şi cele două nave accident în Catedrala Notre Dame. Acolo, D’Artagnan luptă şi învinge Rochefort, dar el este grav rănit. Între timp, Constance revine colier la Queen Anne, la momentul de minge.

Cele muschetari ajunge la minge în aeronava lui Buckingham. Cu toate acestea, de dragul de regele Louis şi oamenii lui, ei susţin că le-a construit Richelieu pentru rege şi-au expus Rochefort ca un trădător. Pentru a convinge Regele Louis, Athos, prezintă autorizaţia Milady, care regele Louis acceptă. Richelieu, impresionat de modul în care a gestionat situaţia, ofera muschetari un loc în armata lui. Cu toate acestea, refuza, Richelieu enervant, care jură răzbunare.

Între timp, la mare, Milady (care a supravieţuit căderii ei), este salvat de Buckingham, care arată că el intenţionează să răzbune moartea ei în apropiere şi distruge muschetari. Camera se închide în sus, şi este dezvăluit faptul că Buckingham se avansează spre malul Franţa, cu o flota de nave de lupta masiv şi dirijabile, care intenţionează să cucereasc0 Franta.