The Snow Queen

Raporteaza film nefunctional!

Povestea filmului este de aproximativ bazat pe povestea lui Hans Christian Andersen “Snow Queen”, dar dispune de un număr de schimbări semnificative. Cele mai multe sunt în mod vizibil că Gerda și Kai sunt deschis romantic atașate unele de altele, în loc de a fi pur și simplu, cei mai buni prieteni. O altă schimbare importantă este faptul că porțiunile de deschidere și se încheie ale filmului au loc într-un hotel modern de “realist” setare, în timp ce aventuri Gerda si Kai sunt de vis ca si ireal. Acesta nu este niciodată explicat dacă evenimentele experimentate de Gerda și Kai a avut într-adevăr loc.
Gerda și Kai
Gerda este inițial în doliu peste moartea mamei ei. Deși mama ei a murit nouă ani anterioară, Gerda nu a fost în măsură să se deplaseze până când ea întâlnește pe Kai. În această versiune Kai este un membru al personalului nou de la hotel detinut de tatal lui Gerda, și el imediat își propune să se împrietenească Gerda și de a ajuta-o vindece. Aceasta se datorează faptului că Kai-a ajutat Gerda găsi un nou scop în viață că ea își propune să-l salveze atunci când el este rapit de Craiasa Zapezii. Regina zăpadă se referă la relația Gerda și Kai ca “dragostea adevărată”.
Snow Queen
Regina Zăpadă în această versiune este în mod intenționat rău intenționat față de Gerda și dorește să păstreze Kai pentru ea. De-a lungul filmului se încet a arătat că Craiasa Zapezii a fost acumularea de putere pentru un timp, intenția de a distruge toate celelalte anotimpuri și sancționarea pământul singur. Ea urmărește să realizeze acest obiectiv cu ajutorul oglinzii Diavolului, care a fost spart în mii de bucăți de mai sus pământ. Regina zăpadă răpește inițial Kai, deoarece piesa de final al oglinzii căzut în ochi, dar ea il duce la palat ei și încarcă-l să se stabilească oglinda modul în care aceasta a fost. În plus, se presupune că regina zăpadă a provocat moartea mamei Gerda, deoarece ea a fost, de asemenea, un rival magic-a înclinat Craiasa Zapezii. Există, de asemenea, un minor sub-complot implică un urs fioros vorbesc polar, care este sluga Craiasa Zapezii, și stă alături de ei, deoarece el este în dragoste cu ea. După înfrângerea ei, a oprit poartă și este văzut luând forma unui om elegant îmbrăcat-.
Four Seasons, primăvara, vara și toamna
Caractere diferite, care Gerda întâlnește în poveste au fost modificate. Vrăjitoarea verii veșnice a devenit “Witch de primăvară”, Printul si Printesa de palat au fost regrupate în “Vara Princess”, iar mama Fata tâlhăresc a devenit “Toamna tâlhăresc”. În filmul toate cele trei femei sunt surori ale Craiasa Zapezii care, la fel ca sora de iarnă, doresc să păstreze Gerda din diverse motive diferite. Împreună, cele patru surori sunt cunoscute sub numele de “Four Seasons”. Gerda trebuie să scape de toate cele trei femei înainte de a putea face față Craiasa Zapezii însăși. Se afirmă în legenda că cele trei surori au fost grav afectată de încercarea lor de sora lui de a lua puterea absolută. Atunci când dețin GREDA ei pretind că o fac pentru protecția ei ca sora lor este mai puternică decât ei pot imagina vreodată.
 Mirror
Oglindă magică este piesa centrala a parcelei și catalizator pentru aventura lui Gerda pentru a salva Kai. Ascultarea o legenda, este învățat că oglinda a fost falsificat de către Satana, care la dat Four Season e astfel încât acestea ar putea admira munca lor. Când primăvara, vara și toamna privit în oglindă pentru a se reflecta esența puterii lor și promisiunea de viață în timp ce iarna a văzut o reflecție rece și sterp, care a fost modul de sezon ei. Satana a făcut toate acestea, oglinda răsucit, astfel încât, în calitate de iarnă se uită la reflecția ei, ea a dorit pentru ca iarna să fie absolută. Astfel, Craiasa Zapezii o zi fură oglinda, luând-o în cazul în care nimeni nu o poate găsi. Acest lucru nu a fost suficient pentru Craiasa Zapezii acum, deoarece surorile ei trăia încă, deși slăbit foarte mult. Luând oglinda până la cer a zburat la cer pentru a cere ca iarna se facă puterea dominantă de pe Pamant. Magia oglinzii și magia cerului nu sta bine impreuna si oglinda spulberat împrăștiind în cele patru vânturi și de plecare căutarea pentru recuperarea cioburile care au căzut în ochii omului.

One Response to “The Snow Queen”

  1. Naku
    2 septembrie 2012 at 17:23 #

    Comentez! Probleme?