The Siege

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu bombardarea a Statelor Unite cazarmă în Arabia Saudită, care să conducă la ambele victime civile şi militare americane. SUA acuză un grup condus de Sheikh Ahmed bin Talal, care este răpit şi, ulterior, a avut loc sub ceasul de general-maior William Devereaux.
FBI Agentul Special Anthony Hubbard (Washington), şi a lui libanez-american partener Frank Haddad (Shalhoub), se spune a deturnat un autobuz, complet încărcat cu pasageri şi care conţine un dispozitiv exploziv aparentă. Bomba se dovedeşte a fi o bombă de vopsea şi teroriştii reuşesc să scape. FBI-ul primeşte avertismente pentru a elibera Sheikh Ahmed bin Talal.
Hubbard în cele din urmă vine în conflict cu ofiter CIA Elise Kraft (Bening). Hubbard are un suspect de terorism în custodie şi arestări Kraft. Apoi, o altă ameninţare teroristă în care se face şi un autobuz MTA este bombardat. Când FBI-ul surprinde un om numit Samir Nazhde el admite de a semna cererea de viză a uneia dintre atentatori sinucigaşi în curs de semnare multe aplicatii pentru vize student în meseria lui, ca lector. Cu toate acestea, Kraft insistă că Samir nu este un terorist şi că libertatea sa continuă este vitală pentru anchetă.
Incidentele teroriste încep să degenereze. Un teatru aglomerat este bombardat, o grădiniţă este luat ostatic, iar FBI-ul este distrus sediul cu peste 600 de victime.
În ciuda obiecţiilor, preşedintele declară legea marţială şi Divizia 101 aeropurtată, în conformitate cu Devereaux (Willis), ocupă şi sigilii off Brooklyn, într-un efort de a găsi celulele ramase teroriste. Ulterior, toţi bărbaţii tineri de origine arabă, inclusiv Haddad, fiul lui Frank, Jr., sunt rotunjite în sus şi reţinut în Yankee Stadium. Haddad demisionează în furie. New York-ezi demonstraţii violente împotriva scena armatei şi profile rasiale de arabi şi de lupta armata pentru a menţine controlul. Există rapoarte de crime ale armatei.
Hubbard şi Kraft, acum merge de Sharon numele Bridger, continua ancheta lor şi captura un suspect, Tariq Husseini. Devereaux ucide Husseini, în cursul interogatoriului. După aceea, spune Bridger Hubbard Husseini, care nu ştia nimic de valoare, din cauza principiului de informaţii şi compartimentate, imbolnavit, ea spune în cele din urmă ceea ce Hubbard, ea ştie. Acesta este dezvăluit faptul că ea însăşi a oferit instruire şi sprijin pentru militanţii spre deosebire de regimul lui Saddam Hussein. După ce a fost tăiat de finanţare, ea a avut milă pe câteva dintre ele care nu au fost sacrificate încă de forţele lui Hussein, si a aranjat pentru ei să scape de la Statele Unite ale Americii, în cele din urmă duce la situaţia actuală. Ea şi Hubbard obliga Samir pentru a aranja o întâlnire cu celula teroristă final. Hubbard Haddad convinge că el are nevoie de ajutorul lui şi se întoarce Haddad la FBI.
Un multi-etnic de pace martie demonstrează împotriva ocupaţiei de Brooklyn. Ca martie se obţine în mod Hubbard şi Haddad a ajunge la locul de intalnire, dar Bridger şi Samir au plecat deja. Samir dezvăluie Bridger că el constituie ultima celulă în timp ce într-un alt sens, spune el, “niciodată nu va fi o ultima celula.” El curele o bombă în trupul său pe care intenţionează să detoneze printre marş. Hubbard şi Haddad ajunge la timp pentru a opri-l părăsesc, dar Samir lăstari Bridger în stomac, ea se lupta să-l oprească. Hubbard a ucide Samir, dar în ciuda eforturilor lor de el şi Haddad pot viziona doar ca sangereaza Bridger la moarte.
Hubbard, Haddad, şi alţi agenţi FBI, sediul raidul lui Devereaux să-l aresteze pentru tortură şi crimă de Husseini. Deveraux insistă asupra faptului că în conformitate cu Rezoluţia război Puterilor autoritatea investită în el de către preşedintele înlocuieşte că a instanţei care a emis mandatul de arestare. El porunceşte apoi soldaţii săi să urmărească armele lor de la agenţii, rezultând într-un impas, mexican. Reaminteşte Hubbard Devereaux că libertăţile civile şi drepturile omului, pe care le-a luat de la Husseini toate sunt ceea ce predecesorii săi au luptat şi au murit pentru. Devereaux în cele din urmă susţine, şi este arestat. Capete legea marţială şi deţinuţii sunt eliberaţi, inclusiv fiul lui Haddad.