The Scorpion King

Raporteaza film nefunctional!

Mathayus (Johnson), ultimul adevărat akkadiană mercenar, împreună cu fratele său vitreg, Jesup, şi prieten, Rama, este angajat de către regele Pheron (Rees), pentru a omori un vrăjitor, a cărui profetic puteri permite vicios egiptean împăratul Memnon (Marca) să se pronunţe cu imperiul său, cu un pumn de fier.
Mathayus se furişează în tabăra lui Memnon şi găseşte drumul spre cortul vrăjitor, în cazul în care el descoperă că vrăjitor Memnon este de fapt o vrăjitoare frumos numit Cassandra (Hu). Din păcate, Mathayus este descoperit şi prins de către poliţiştii, datorită unui sfat-off de fiul trădător Pheron lui, Takmet (Facinelli), care duc la Jesup şi Rama a fi ucis.
Înainte de a Memnon poate ucide proteste Mathayus, Cassandra, susţinând că zeii favorizează Mathayus si omorandu-l poate suporta mânia lor. Imposibil de a ucide el însuşi Mathayus, Memnon l-au îngropat la gat in nisip pentru furnici de foc să mănânce capul. Cu ajutorul hoţ de cai Arpid (Heslov), Mathayus care au intalnit mai devreme, el reuşeşte să scape.
La palatul lui Memnon, Cassandra spune că armatele lui Memnon va cuceri de vest şi de faptul că Isis Regina (Howard) şi soldaţii ei vor împrăştia în cele patru vânturi. Memnon, apoi dă ordine oamenilor săi de a avea soldaţii se pregătească pentru campania finală. Cassandra Memnon avertizează că metodele lui nu va aduce pace, Memnon, dar refuză să asculte, şi îşi declară intenţia de a face Cassandra lui regina o dată el a completat cucerirea lui.
Mathayus se în Gomora, cu ajutorul a Arpid şi un băiat de arici, Tutu, care îl ajută să se strecoare în interiorul palatului lui Memnon. Ei se împiedică pentru scurt timp în laborator a magicianului Memnon a Curţii simpatic, Philos (Hill), care conduce Mathayus la curte unde Memnon este de formare. Mathayus încearcă să trage de la Memnon de mai sus, dar Tutu este prins şi acuzat de furt. Fără tragere de inimă, salvează Mathayus Tutu de la având în mâna sa taiat de tragere toporul din mana lui Takmet, alertând gardienii.
Mathayus fuge înapoi la Philos, care accidental l catapultează în clădirea în haremul lui Memnon, în cazul în care femeile îl dezarmeze şi să chem gardienii. Apoi, Mathayus se încadrează în sferturi Cassandra lui private. După o lungă urmărire, Mathayus rapeste Cassandra, reuneste cu Arpid şi ei să scape, la poziţia pentru Valea de Mort, în cazul în care consideră că Memnon Mathayus va încerca să preia Cassandra. Încercări de Cassandra să fugă de la Mathayus, dar el a convinge altfel, pe baza faptului că ea este în siguranţă cu el.
Cu toate acestea, omul lui Memnon trimite mâna dreaptă, Thorak (Moeller), pentru a ucide Mathayus, împreună cu un grup de soldaţi. Cu ajutorul unei furtuni de nisip, Mathayus este capabil să-l omoare pe soldaţii unul câte unul, inclusiv Thorak, dar reuşeşte să Thorak Mathayus prin înjunghiere în picior cu o săgeată în ud venin de scorpion. La riscul de a vieţii ei, Cassandra foloseste puterile ei de a vindeca Mathayus si continua calatoria lor. Memnon, între timp, învaţă de deces Thorak lui şi se pregăteşte pentru a distruge inamicii săi în ziua următoare.
Mai adânc în deşert, trio-ul prinde din urmă cu Philos, care a reuşit să scape din oraş. El a fost de lucru în deşert, în cazul în care el a perfecţionat praf său exploziv de utilizare a Selitra deşert are. Nespus de mult pentru a vedea în condiţii de siguranţă Cassandra, Philos isi uneste fortele cu Mathayus. Grupul găseşte o oază, în cazul în care acestea sunt într-o ambuscadă şi răpit de un grup de oameni care lucrează pentru Balthazar (Duncan), Regele nubian şi lider al duşmanilor Memnon lui, care distrusts Mathayus şi intenţionează să-l omoare, celelalte două femei şi Cassandra. O luptă brutală rezultă între Mathayus şi Balthazar. Mathayus, deşi abia, câştigă lupta şi Balthazar convinge că acestea sunt lupta pe aceeaşi parte. Begrudgingly, Balthazar le permite sanctuar într-o noapte a lui. Cu toate acestea, Cassandra are o viziune de Memnon şi armata lui de sacrificare tribul rebel şi toată informează Mathayus, de asemenea, prevedea că el va muri în cazul în care el se confruntă cu Memnon. Mathayus Cassandra asigura că el va face propriul său destin, şi au în comun o noapte de intimitate. În dimineaţa următoare, se întoarce Cassandra la Memnon, în speranţa de oprire-l de ea.
Mathayus Balthazar şi decide să colaboreze pentru a salva şi de a aduce Cassandra imperiu Memnon în jos o dată şi pentru totdeauna. Ca Memnon găseşte Cassandra afară şi aproape o ucide, intervine Mathayus şi ia pe el însuşi dictator. Rebelii, condus de către Balthazar, forţele de luptă a lui Memnon ar fi Arpid şi saci Philos de plante de pulbere explozivă în piatra de temelie palatului. Balthazar face drumul său în sferturi Memnon şi ajută la scurt Memnon luptă Mathayus şi oamenii lui, dar un foc începe şi se sfârşesc separate.
Balthazar întâlneşte şi ucide Takmet, răzbunând Pheron, în timp ce Mathayus se lupta sa cu Memnon la marginea acoperişului palatului. După cum se vede în viziunea lui Cassandra, Mathayus este împuşcat în spate de un soldat, dar nu fatal. Cassandra ucide soldat ca Mathayus foloseste arcul său, care Takmet lăsat pe o masă din apropiere şi săgeata pentru a trage aceeaşi Memnon epuizat. Vigoare a trimite Memnon care se încadrează la moartea sa, ca pungile exploda, omorând mai mare parte a forţelor lui Memnon. Cu Warlord lor a învins, soldaţii rămase plece la Mathayus şi-l declare Regele Scorpion.
În urma, Mathayus şi Cassandra, acum Regele şi Regina din Egipt, suma licitată adio lor la Balthazar, care le doreşte bine. Cassandra, apoi dezvăluie că Mathayus noapte cu el nu o lipsi de puterile ei. A fost o minciună albă pentru a opri de la Memnon să profite de ea. Ea avertizează subtil Mathayus de o viziune ea a avut de destinul său oribil, dar Mathayus decide că ei vor face propriul lor destin.