The Ring

Raporteaza film nefunctional!

Part I

Part II

16 ani, Katie Embry (Amber Tamblyn) și Becca 17 ani Kotler (Rachael Bella) sunt plictisit la domiciliu și vizionarea TV. În cele din urmă, ei discuta despre o casetă video în timp ce se presupune blestemat singuri acasă la casa fostului. Potrivit legendei, cei care se uită banda mor sapte zile mai tarziu. Katie arată că șapte zile, ea a mers la o cabină la Inn Mountain Shelter cu prietenul ei, în cazul în care ea a văzut caseta video. Fetele l rad off, dar după o serie de întâmplări ciudate în următoarele câteva minute, implicând un televizor în casă transformându-se în, Katie moare misterios si groaznic in timp ce ceasuri Becca, care conduc la instituționalizare Becca într-un spital de boli mintale.
Vărul lui Katie, Aidan (David Dorfman), este vizibil afectat de moartea. După înmormântarea lui Katie, Ruth Embry (Lindsay Frost) solicită sora ei Rachel (Naomi Watts), care este mama lui Aidan si un jurnalist, pentru a investiga moartea lui Katie, care o duce la cabana unde Katie vizionat caseta. Rachel găsește și se uită bandă; sună telefonul, iar ea aude vocea unui copil spunem “șapte zile”, suparator Rachel. În ziua următoare, Rachel solicită Noe (Martin Henderson), fostul ei iubit, să-i arate video și solicită asistența sa bazat pe sale mass-media legate de aptitudini. El o cere pentru a face o copie pentru investigații suplimentare, pe care ea nu, dar mai târziu, ia-l acasă ea.
După vizualizarea banda, Rachel incepe coșmaruri care se confruntă, sângerări nazale, și situații suprarealiste (de exemplu, atunci când ea a întrerupe o secțiune de înregistrare în care o muscă traversează ecranul, ea este în măsură să smulgă zbura de la monitor). Din ce în ce îngrijorați ajunge la originea banda, Rachel investighează imagini ale unei femei văzut în bandă. Folosind un laborator de film, ea descoperă imagini în zona benzii de overscan, care prin cercetări suplimentare ea descoperă a fi un far situat pe Insula Moesko. De asemenea, se dovedește că overscan banda lui nu include codul de timp, ceea ce sugerează faptul că banda nu a fost făcută cu ajutorul echipamentelor electronice. Femeia se dovedește a fi Anna Morgan (Shannon Cochran), care a trăit pe insula, la Washington, de mai mulți ani înainte, împreună cu soțul ei Richard (Brian Cox). Rachel descoperă că, după aducerea acasă o fiică adoptată, tragedia abătut ferma Morgan – caii ridicate pe ferma a înnebunit și a ucis ei înșiși, care, la rândul său se presupune că ar fi cauzat Anna (care a iubit caii ei) pentru a deveni deprimat sinucidere și angajamentul. După trezit dintr-un coșmar deosebit de neplăcut, Rachel este îngrozit să descopere Aidan uitam banda. Panicat, ea solicită Noe, dezvăluind că Noe este tatăl lui Aidan.
Rachel merge la casa Morgan și găsește Richard, care refuză să vorbească despre video sau fiica lui Rachel și trimite departe. Un doctor local, spune Rachel că Anna nu ar putea transporta un copil la termen și a adoptat un copil pe nume Samara (Daveigh Chase). Dr. Grasnik (Jane Alexander) povestește că în curând Anna plâns viziuni înspăimântătoare că numai atunci când s-au întâmplat în jurul valorii de Samara a fost, deci ambele au fost trimise la un spital de boli mintale. În timp ce Rachel se investighează pe Insula Moesko, Noe este investigheaza instituției, în cazul în care el găsește dosarul lui Anna și descoperă că a existat un videoclip Samara, dar videoclipul lipsește. Înapoi la ferma, Rachel se strecoară înapoi la casa unde ea descopera Morgan-o cutie care conține videoclipul lipsă și un miriapod viu, care a fost prezentat în bandă Samara lui. Rachel se uită, și se confruntă cu Richard, care susține că ea și fiul ei va muri, și că nu este nimic ce pot face despre el. Apoi își electrocutes în cadă, trimite Rachel în criză de cameră țipând.
Noe sosește și, cu Rachel, merge la hambar pentru a descoperi o mansarda unde Samara a fost ținută de tatăl ei. În spatele monitorului ei descoperă o imagine a unui copac vazut pe bandă, care crește în apropierea Inn Mountain Shelter. La han, ei descoperă o bine sub podea, în care Rachel găsește cadavrul lui Samara scheletului, se confruntă cu o viziune a modului în care mama ei a împins în ea. Rachel sesizează autoritățile și, senzație de rău pentru Samara, dă-i o înmormântare adecvată.
Rachel informează Aidan că acestea nu vor mai fi tulburat de Samara. Cu toate acestea, Aidan este îngrozit, spune mama lui, ea a eliberat trupul ei, și că Samara “nu doarme niciodată” și că ea nu trebuia să ajute Samara. În timp ce el spune aceasta, nasul începe să sângereze. În apartamentul său, TV lui Noe pornește, dezvăluind o imagine în care un decadente Samara târăște de bine și în afara televizorului în cameră. Îngrozit, Noah excursii înapoi și încearcă să se târască departe de Samara. Samara el se confruntă, expune fața ei adevărată și se uită direct la el, omorându-l cu frică, care descoperă, după Rachel curse la apartamentul lui și de a vedea fata lui denaturată ca a lui Katie a fost. La intoarcerea in apartamentul ei, Rachel distruge și arde banda originală. Vă întrebați de ce ea nu a murit ca ceilalți, ea își amintește că ea a făcut o copie a casetei. Rachel își dă seama singura modalitate de a scăpa și a salva Aidan este să-l copiați caseta și arătați-o la altcineva, continuă ciclul. Rachel ajută Aidan copia banda, care o întreabă ce se va întâmpla cu persoana pe care o dau caseta la. Ea nu răspunde ca o lovitură de bine este prezentată în bandă. Apoi ecranul devine negru pentru a statică și se încheie cu câteva poze de la banda.