The Ring Two

Raporteaza film nefunctional!

Aproximativ șase luni după evenimentele din primul film, Rachel Keller (Naomi Watts) si fiul ei Aidan (David Dorfman) s-au mutat de la Seattle la comunitatea de coastă liniștită din Astoria, Oregon. Rachel incepe un nou loc de muncă, la Astorian Daily, un ziar local, care lucrează pentru Max Rourke (Simon Baker). Înainte de mult timp, nu este o veste de o omucidere adolescente în oraș. Rachel investighează, găsirea fața băiatului mort prezinta o expresie deformate de groază la fel ca victimele anterioare ale bandă blestemat Samara Morgan. După găsirea cadavrului băiatului, ea are, de asemenea, o viziune de Samara hapsân ei și declarând “te-am găsit.” După ce că ea merge la secția de poliție pentru a vorbi cu fata care a asistat moartea băiatului și după convingă fata să-i spun că în cazul în care constată banda este. Ea ia banda adânc în pădure și-l arde.
Aidan are un vis în care el vine în jos pentru a sala TV, fără Rachel acasă, și este tras în ecranul de Samara atunci când caseta video începe. Inapoi la domiciliu, Aidan începe să se dezvolte hipotermie, iar corpul lui este brusc acoperit cu vânătăi. La un târg de județ, Aidan ia poze cu el însuși în oglinda de la baie, cu o situație neclară Samara în spatele lui. Comportamentul său crește din ce în ce ciudat și distant, și în timp ce de conducere înapoi de la târg, masina care Aidan și Rachel este în mod repetat atacat de un cerb, aproape uciderea acestora. Acest eveniment a fost aparent misterios prevăzut de Aidan, care a avertizat Rachel secunde pericol iminent înainte de cerb a venit de nicăieri. Evenimente stranii, în casa lor (inclusiv viziuni ale Samara, o marcă arde în peretele care seamănă cu copacul din film blestemat, și activitatea poltergeist aparenta) înspăimânta Rachel, conducând-o și Aidan să fugă. Rachel întreabă ulterior Max dacă el poate avea grijă de Aidan ce în ce mai rău de la casa lui.
Max spune că meritele lui Aidan starea o excursie la spital, dar Rachel, știind că boala sa este nefirească, este convins ca medicii tradiționale nu-l pot ajuta. Când Rachel încearcă să dea Aidan (care dezvoltă brusc o frică misterioasă de apa) o baie calda la lui Max, o serie de evenimente paranormale duce cu Rachel văzut corpul lui Aidan înlocuiește cu Samara. Max merge în când ea încearcă să se înece Samara, și o vede încercând să înece Aidan loc. Suspicios, el insistă pe luarea Aidan la spital împotriva voinței ei, declarând, “Ai vrut ajutorul meu, acum ai prins.”
Pe baza vânătăile de pe corpul lui Aidan, personalul spitalului, mai ales psihiatru Dr. Emma Temple (Elizabeth Perkins), abuz asupra copilului suspect din partea lui Rachel, Rachel pentru că dezvăluie ea a suferit de depresie postpartum, și nu va permite ca ea sa fie aproape de fiul ei . Disperată de răspunsuri, Rachel fuge și revine la spital Ranch Morgan (care este acum fiind vândute) să-și sape mai adânc în trecutul lui Samara. Știind că Samara nu a fost Richard și copil biologic Anna Morgan, ea urmărește în jos mamei lui Samara nastere, Evelyn (Sissy Spacek), care a încercat să se înece Samara ca un copil și a fost de viață într-un spital de boli mintale de atunci. Între timp, Samara (în corpul lui Aidan) cauzeaza un atac psihic pe Dr. Temple, forțând dr. Templul să se sinucidă, astfel încât Samara (în corpul lui Aidan) pot scăpa de spital.
Recomandă Evelyn Rachel să “asculte copilul tau”, atunci când ea caută sfaturi despre cum să se ocupe cu Samara. Max merge la casa lui Rachel pentru a verifica pe ei, doar pentru a găsi Aidan vizionarea TV singur. El încearcă să captureze pe furiș Aidan pe film, în scopul de a descoperi Samara, ca Aidan a avut înainte de a-l Samara posedat. Aidan / Samara observă aparatul foto. Când Rachel se intoarce acasa, ea găsește mașina parcată în afara lui Max și corpul său mort interior cu expresia deformat aceeași altor victime Samara lui. Disturbed si sigur ce să facă, apoi se duce în interiorul Rachel să se confrunte cu fiul ei posedat.
Rachel spune Aidan / Samara că el ar trebui să meargă la culcare. Aidan răspunde că niciodată nu doarme. Ea sugereaza ca să-l facă să mănânce ceva. Rachel merge în bucătărie, pregătește două sandwich-uri cu unt de arahide si jeleu. Pe de o sandviș, ea pune medicamente de dormit, destinat să facă Aidan inconștient. Dupa ce a mancat sandwich, Aidan în curând adoarme.
Rachel umple cada cu apă la etaj și deține un subacvatice inconștiente Aidan. Aidan brusc se trezește, spune Rachel că el este încă Aidan. Rachel, apoi se îneacă Aidan și spiritul Samara lasă trupul său, iar Rachel este apoi capabil să-l readucă la viață. Cu toate acestea, Samara încearcă să vină înapoi în casă prin televizor. Rachel apucă pe Samara ca ea este în curs de dezvoltare, și este tras în interiorul lui și Samara lumea filme blestemat. Privind în sus, Rachel își dă seama că capacul este întotdeauna bine lăsată deschisă. Rachel începe alpinism partea de bine. La jumătatea înălțimii, Samara iese din apă de mai jos și, de asemenea, urcă într-un mod foarte inuman. Ca Rachel este ieșirea din bine, Samara apucă piciorul. Rachel reuseste sa o scuture și provoacă apoi un jet de apă să iasă din partea laterală a bine. Samara pierde aderenta ei și cade înapoi în jos de bine, cu toate acestea, ea începe alpinism din nou la un ritm rapid. Rachel urca din Samara si la fel cum strigă “Mami!” “Într-o voce profundă. Rachel răspunde furios că ea nu e mama ei și împinge capacul închis așa cum Samara este pe cale de a scăpa, prinderea ei în bine.
Ca Rachel rătăcește lumea monocromatica de banda blestemat, ea aude vocea lui Aidan și merge spre ea, numai să vină la stâncă în cazul în care Anna Morgan a sărit la moartea ei. Ea aude Aidan de asteptare numele ei mai jos. Hotărât să urmeze vocea lui Aidan, Rachel sare de pe stâncă și se termină până inapoi in camera de zi ei cu Aidan, în cazul în care acestea îmbrățișează. Aidan numește Rachel “Mami” “, și ea îl întreabă de a apela doar Rachel ei. Filmul se încheie atunci când camera vede, apoi strada și cerul, în cazul în care o semilună poate fi încă văzută. Filmul apoi pâlpâie out.