The Raid Redemption

Raporteaza film nefunctional!

Adânc în inima a mahalalelor Jakarta lui se afla un bloc de apartamente în paragină de nepătruns, care a devenit o casă în condiţii de siguranţă pentru criminali din oraş cele mai periculoase, criminali si gangsteri. Apartamentul bloc de consultare a fost considerat de neatins de către rivalii de notorii crimei Domnul Tama Riyadi şi chiar poliţie. Totul se schimbă când o echipa de elita este însărcinat cu raiduri clădirii, în scopul de a lua în jos Tama o dată şi pentru totdeauna.

Ascuns sub capacul de pre-zorilor întuneric şi tăcere, tatăl insarcinate si Rookie Rama politist si un 20-om SWAT echipa, condusa de sergentul Jaka, ajunge la blocului sub îndrumarea de locotenent Wahyu. Ei au de captare unul dintre localnici, care a fost întorc cu medicamente pentru soţia lui bolnavă, dar de alţi rezidenţi sunt atent redus la tăcere şi legat. Pornind de la parter şi se deplasează în sus, ele încet şi cu tact se infiltreze bloc până când acestea ajung la etajul şase, dar atunci echipa este vazut de catre un tanar veghe, care fuge de a spune o veghe secunde înainte de a se împuşcat şi ucis. Veghe alte avertizează Tama folosind un interfon.

Tama aude de prezenţa şi solicită, în întăriri. Doi lunetişti în clădirea vecină să ia din doi membri ai echipei SWAT, care sunt de veghe. Auzind ţipetele de unul dintre ei, un alt membru al echipei SWAT arata din fereastra apartamentului de la etajul al cincilea, şi este imediat împuşcat de lunetişti. Prizonier în apartament profitând de agitaţia ucide doi membri SWAT, astfel, sa recastige controlul de la etajul cinci. Tama stinge puterea de a întregii clădiri anunţă că vizitatorii sunt prinse pe etajul şase, şi el va acorda chirie gratuit pentru cei care-l omoare pe intruşi. Echipa observa un buton usa de cotitură astfel încât acestea să se pregătească pentru a ataca pe oricine este în spatele ei, dar este o capcană în calitate de rezidenţi de la etajele de mai sus reuşesc să utilizeze luminozitatea de focuri de armă să surprindă echipa, Gunning jos mulţi dintre membri şi chiar driverele în afara . Sergentul Jaka curând află că misiunea nu a fost sancţionat de către departamentul, dar numai de către locotenent Wahyu, prin urmare, nu întăriri sau de salvare se va ajunge vreodată. După o bătălie de lungă durată echipa este blocat la etajul 6 şi a plecat numeric, din muniţie şi de a fi hăituit. Membrii care au supravietuit ambuscadă sunt: Jaka Sergent, locotenent Wahyu, Bowo, Dagu şi Rama. După evadarea restrictiv o explozie improvizat de Rama, care ucide un număr mare de infractori, echipa se desparte în două grupuri: Jaka cu Wahyu şi Dagu la etajul 5 şi Rama, cu un rănit Bowo găsirea de siguranţă la etajul 7.

Rama şi Bowo face drumul lor spre apartamentul de om cu soţia rău şi medicamente, o pledoarie pentru sanctuar. Ei se ascund în interiorul unui pasaj secret, în spatele unui zid. O bandă Machete soseşte şi inspectează apartament tip, chiar junghi la pereţi, tăierea obrazul lui Rama, şi lovind aproape Bowo, dar nu găsesc pe nimeni, şi se lasă. Rama Bowo lasă în grija familiei omului ca el merge afară şi lupta ceva mai mult. Rama este în cele din urmă capturat de Andi, om Tama mâna dreaptă. În acelaşi timp, Jaka şi grupul său se găsesc de Mad Dog, sluga lui Tama nemilos. Wahyu face evadarea lui, şi Dagu este obligată să-l urmeze, dar Jaka, care a avut doar un cuţit, se confruntă cu Mad Dog, care arată un pistol de la el. Mad Dog Jaka duce la apartamentul său, unde el decide să nu să-l omoare cu pistolul si il provoaca la o lupta in loc. Lupte Mad Dog şi, eventual, infrangeri Jaka, de rupere gâtul lui. Între timp, la apartamentul lui Andi, Andi se revelează ca fratele instrainat lui Rama, care au ales să părăsească familia şi a lăsat nici o urmă de locul său. Andi permite Rama ştie când va fi sigur ca el se intalneste cu Mad Dog, care trage Jaka la Tama. Tama afla de tradarea lui Andi, din cauza camerelor de luat vederi la distanţă arată Rama, merge la apartamentul lui Andi, şi el îşi înjunghie Andi, prin mâna lui înainte de a porni pe la Mad Dog (care ura deja Andi) pentru eliminare.

Regrupează Rama cu Wahyu şi Dagu care merg pe pentru a lupta într-un laborator de droguri şi apoi la etajul 15 unde se află Tama. Pe drumul până, Rama găseşte o cameră în cazul în care Andi, suspendati pe un lanţ, este bătut de către Mad Dog. Ca el intră, Mad Dog scade lanţul de a lăsa liber Rama Andi. Ei au apoi o lungă luptă cu Rama şi Andi unesc împotriva Mad Dog, dar obtinerea bătut rău în proces. Rama şi Andi învinge în cele din urmă el, folosind o bucată ruptă de un tub de lumină fluorescentă. Între timp, Wahyu şi Dagu confrunta Tama, dar Wahyu muguri şi ucide Dagu, Tama spune că el este biletul lui din clădire. Mai târziu, Rama şi Andi apropie de cei doi pe scări, dar muguri de Wahyu la ei, spunându-le să stea departe. Între timp, Tama a gloats Wahyu că el este doar un nimeni pe o forţă de poliţie coruptă bine, în cazul în care mulţi ofiţeri face deja afaceri cu Tama şi va continua să facă acest lucru după ce măsurile necesare pentru Wahyu să fie ucis sau arestat el însuşi. Wahyu se încheie furios acest Spiel de tragere gangster în cap, dar tentativa sa de suicid de urmarire nu ca el conduce din gloanţe. Comenzi Andi locuitorii de construcţie să stea jos şi dă Rama un pachet de informaţii despre politisti corupti, spune fratele său că nu fiecare poliţist este putred şi dând numele de un ofiţer, care este un om bun, ceea ce implică de fapt ar trebui să meargă la el. Andi merge apoi Rama, Bowo şi o Wahyu capturat din clădire, dar refuză oferta lui Rama, să li se alăture. Andi revine la clădirea în timp ce Rama si politistii de mers pe jos. Rama se mută mai departe la un viitor incert ca filmul se termină.