The Purge

Raporteaza film nefunctional!

În 2022, Statele Unite ale Americii este o națiune renascut condus de către “noua Părinții fondatori ai Americii.” Pentru a menține scăzută a criminalității și rata șomajului pe tot parcursul anului, guvernul a instituit o perioadă anuală de 12 de ore numit “Purge”, în care toate activitățile criminale (inclusiv omor, furt, viol, etc) devine legal. Singurele reguli în timpul purjare sunt că “nivelul 5 și mai mare”, oficialii guvernamentali trebuie să rămână nevătămat și utilizarea de arme de mai sus “Clasa 4″ (cum ar fi WMD) este interzisă. Purjare este conceput pentru a acționa ca un catharsis pentru poporul american, astfel încât acestea pot elibera de toate emoțiile negative, cu toate acestea pe care le doresc.

James Sandin (Ethan Hawke) este un agent de vânzări bogat, care a făcut o avere de vânzare sisteme de-cuprinde de securitate de origine camere de securitate și pereți metalici preveni orice intrare, care sunt proiectate special pentru purjare. Unul dintre vecini, Grace, spune James “soția Maria (Lena Headey), vecinii au fost bârfe că extinderea pe Sandins” casa a fost finanțat de către sistemele de James de securitate le-au vândut. La casa lor puternic fortificate, Maria se luptă cu cei doi copii, Zoey (Adelaide Kane) și Charlie (Max Burkholder). Zoey se intalneste cu un baiat mai mare pe nume Henry (Tony Oller) pe care tatăl lui Zoey nu este de acord cu. Zoey merge la dormitorul ei, unde ea găsește Henry, care sa strecurat în casă înainte de blocarea. Henry explică Zoey vrea să convingă lui James să-l binecuvânteze relația lor și a dat seama că nu putea fi aruncat afară din casă în timpul de purjare. La televizor apare mai târziu un mesaj Transmisie sistemul de urgență, spunându-America de regulile de epurare și că toate poliție, pompieri, iar ajutorul de spital va fi închis pentru o perioadă de 12 oră. Sirene Tornado incepe blaring afară, începând începutul Purge anual.

James și familia sa ma uit la evenimentele de purjare se desfășoară prin intermediul monitoare video în lounge. După un timp, Charlie este lăsat singur în camera de zi și observă un străin sângeroase (Edwin Hodge), în afara casei pledează pentru ajutor. Charlie dezactivează sistemul de securitate și-l permite inch James interceptează străin și-l ține sub amenințarea armei. Henry apare și se deschide foc pe James, încercarea de a elimina obstacolul împiedică relația lui cu Zoey. James fatal impusca Henry, iar în confuzia străin scapă pentru a ascunde în interiorul casei. Zoey fuge cu Henry mortal, rănit și se uită la el cum moare. James apoi se stinge în căutarea fiicei sale și străin.