The Proposal

Raporteaza film nefunctional!

Margaret Tate (Sandra Bullock) este redactor-şef executiv al unei companii editarea de carte. Subordonaţii ei o place pentru că ea este insistenta si rece. După ce a aflat că este pe cale să fie deportaţi în Canada, din cauza unei viză a expirat, ea a convinge asistentul ei, Andrew Paxton (Ryan Reynolds), să se căsătorească cu ea. Atât vizita de imigrare în cazul în care un ofiţer, dl Gilbertson (Denis O’Hare), îi informează că el bănuieşte că se comite fraudă, pentru a evita deportarea lui Margaret. Gilbertson le spune că vor fi întrebări despre fiecare separat. Dacă răspunsurile lor nu se potrivesc, Margaret va fi deportată în Canada şi Andrei va fi condamnat de o crimă pasibilă de câţiva ani, 250.000 dolari amendă şi cinci în închisoare. Andrew insistă asupra faptului că Margaret face din el un editor de după căsătoria lor şi publice cartea sa. Margaret este de acord.
Cuplu calatoreste la Sitka, Alaska, orasul lui Andrew acasă, pentru a satisface familia sa. Margaret se întâlneşte mama lui Andrew Grace (Mary Steenburgen), şi bunica lui Annie aka “Gammy” (Betty White). În timpul excursie la casa familiei, Margaret observa că aproape fiecare magazin din oraş poartă numele de Paxton şi învaţă că familia lui Andrew, este, de fapt, foarte bogat. În timpul unei petreceri de bun venit acasă, Andrew se confruntă cu tatăl său, Joe (Craig T. Nelson), care este furios din cauza lui Andrew datand seful le-a plăcut atât de mult şi crede că îi este folosit pentru a obţine înainte în cariera sa. După argumentul lor, Andrew anunta angajament pentru toată lumea. Margaret se întâlneşte, de asemenea, Gertrude (Malin Akerman), a lui Andrew ex-prietena. După ce partidul este de peste, Grace şi Gammy spectacol Margaret şi Andrew dormitor vor împărtăşi în timpul week-end.
A doua zi, Grace şi Annie ia Margaret la un bar local, pentru a viziona un dans bandă de un dansator celebru la nivel local, dar pe-deal-exotice, Ramone (Oscar Nunez). Accelerarea departe de spectacol, Margaret învaţă de la Gertrude că Andrew a vrut să devină un editor şi să facă propria lui viaţă şi că Andrew a propus să Gertrude. Cu toate acestea, Gertrude a refuzat, deoarece ea nu a vrut să plece Sitka pentru New York. Întorcându-se acasă, Margaret află de conflictul dintre Andrei şi Joe. În noaptea aceea, solicită Margaret Andrew despre relaţia lui cu tatăl său, dar Andrei refuză să vorbească. În răspuns, Margaret începe să facă schimb de informaţii personale despre ea, cu Andrew.
A doua zi, familia le convinge să se căsătorească în timp ce sunt în Sitka. Andrew este subliniat, şi Margaret încearcă să-l mângâie. După Margaret îşi dă seama cât de aproape de familia lui Andrew este, ea devine supărat, devine pe barca lui Andrew, şi accelerează departe de oras cu el. Ea îi spune că a fost singur, deoarece ea a fost de şaisprezece ani după ce părinţii ei au murit şi au uitat ce m-am simtit ca pentru a avea o familie. Ea vă permite să mergeţi de la cârma şi împiedică partea din spate a barca. Andrew face un viraj ascutit, pentru a evita lovirea o geamandura, si Margaret cade din barca. Andrew transformă rapid barca în jurul şi salvează ei. La ceremonia de nuntă, Margaret mărturiseşte căsătorie fictiv pentru întregul ansamblu, inclusiv Gilbertson, care o informează că are douăzeci şi patru de ore pentru a părăsi pentru Canada. Margaret se întoarce la casa Paxton să împacheteze lucrurile ei. Andrew se grabeste sa camera lor doar pentru a găsi Margaret a fost deja plecat, lăsând manuscrisul lui carte, cu o notă de laudă şi de o promisiune de a publica. Gertrude încearcă să confort Andrew şi întreabă dacă el este de gând să merg după ei. Ca el fuge din casa pentru a găsi Margaret, un alt argument apare între el şi Joe. Annie falsuri un atac de cord şi a le convinge să împace, înainte de a “trece”. Annie admite falsificarea atac. Părinţii lui Andrew seama că iubeşte cu adevărat Margaret. Andrei merge la New York şi Margaret spune că o iubeşte, în faţa întregului personal de birou. Se saruta si apoi du-te la Gilbertson şi să-l informeze că sunt din nou angajat, dar pentru reala de data aceasta.